Looking for a girlfriend
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Looking for a girlfriend
1
Последната промяна е направена от nokia на Нед Фев 05, 2012 12:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nokia- Брой мнения: 57
Re: Looking for a girlfriend
Ех, вписвам се идеално в критериите, само дето съм по-млада и женена 

earl_grey- Брой мнения: 943
2
Последната промяна е направена от nokia на Нед Фев 05, 2012 12:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ми дай сега тука нещо и за теб кажи, ти само изисквания пък за теб нищо. Като сме тръгнали да се избираме...
;р
;р
emotion- Брой мнения: 45
1
Ех, nokia, не ми казвай, че си стрелец
Звучиш като моя астрална близначка...
Звучиш като моя астрална близначка... 
Ari- Брой мнения: 47
Местожителство: София
егати високите критерии,няма що!
egoistka- Брой мнения: 27
, хаха, доста официално написана обява, съжалявам, че не се вписвам в критериите...но със сигурност ми допада стила ти на писане, нокиа.

Light power- Брой мнения: 238
Местожителство: София
Жалко и аз отпадам. Със спорта, здравословното хранене, романтиката и гоненето на 30 се справям. Както с тийн-драмите и със себеорентацията. Празниците също ще ги оправим. Но уикендите и пътешествията стават сложно нещо.

Immortelle- Брой мнения: 7
Местожителство: Plovdiv
Стига де, критериите не са толкова високи! Всеки си има "изисквания". Жената знае какво търси и не се притеснява да го напише. По-добре така, отколкото да пише "външността няма значение" и да излъже 
Поздрав за обявата

Поздрав за обявата

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
[b]Е, супер обява
Не се изисква много...
Предполагам, важи за цяла България
никъде не се споменава регион.
И жалко, че няма достатъчно инфо за човека пуснал обявата.
Личи си, че явно има нормално работно време (почива събота и неделя). Обича да пътува и да хапва нормална храна. Разкрила се е пред семейството и приятелите. Романтичка, която си е изживяла тийн драмите.
Явно не съм единствената свободна що годе нормална
лес в България.
Не се изисква много...Предполагам, важи за цяла България
никъде не се споменава регион. И жалко, че няма достатъчно инфо за човека пуснал обявата.
Личи си, че явно има нормално работно време (почива събота и неделя). Обича да пътува и да хапва нормална храна. Разкрила се е пред семейството и приятелите. Романтичка, която си е изживяла тийн драмите.
Явно не съм единствената свободна що годе нормална
лес в България.
2
Последната промяна е направена от nokia на Нед Фев 05, 2012 12:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nokia написа:Изискванията ми са доста високи, така че не се засилвайте много, ако не отговаряте на някое от тях!
The successful candidate трябва да може да понася усещането, че някой (в случая аз) е влюбен в нея и в тази връзка да приема цветя, романтични подаръци и жестове.
Желателто е да иска да ходим на пътешествия, да ми посвещава уикенди, летни отпуски, зимни ваканции и важни празници като Коледа, Великден, ЧНГ.
Ще се счита за предимство, ако кандидатката не възприема връзките си с жени като криминално престъпление, което трябва да бъде щателно укривано от роднини, приятели и колеги. Няма се придвид и другата крайност - да развява сексуалността си по улиците.
Нека ми пишат само жени, които вече имат своя житейска реализация и са минали през стандартните тийн-драми и стадии.
Ако сте на възраст над 31 години, наясно сте със своята сексуална ориентация, имате приветлива външност, за която се грижите спортувайки и придържайки се към здравословния начин на живот, ще се радвам да получа Лично съобщение от вас!
може да съм на 24 и да не съм минала тийн драмите а може и да съм ги минала.. след като чета този пост...
но може би имаш толкова високи изисквания
(след като никоя не те заинтригува), а да нямаш покритие за тия високи изисквания? Може да си грозна може да си ниска може да смърдиш, може да говориш на меко, може да си стисната хиляди неща може....защо не дадеш на тези които ги интересува поне кратко инфо за теб нещо като снимка .. като години, от къде си и т.н. елементарно... мен лично не ме интересуват тези обяви споделям и разглеждам но дори и да ме интересуваха едва ли щеше да си моите критерий като интелект външност и етц. 100% понякога се чудя как хората нямат грам покритие на самочуствието си айде със здраве
ПС. „Nothing can withstand the power of the human will if it is willing to stake its very existence to the extent of its purpose.“

SilverAngel- Брой мнения: 18
Местожителство: В мислите ти...
earl_grey написа:Ех, вписвам се идеално в критериите, само дето съм по-млада и женена
и аз така
2
Последната промяна е направена от nokia на Нед Фев 05, 2012 12:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Страница 1 от 2 • 1, 2 
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 1 от 2