Работи ли ти ГЕЙдарът?
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 
Работи ли ти ГЕЙдарът?
Да зачекнем една важна за нас, [набедените за интуитивни] жени, тема - ГEЙдарът.
Според скорошно изследване жените са способни с невероятна точност да разграничат лесбийки от хетеросексуални дами само по лицата им. Виж в BGLES.COM
Как ви се струва идеята за т. нар. "гейдар" (gaydar). Съществува ли той и използвате ли го често?
Можете ли от пръв поглед да кажете кое момиче харесва момичета, кое пресича и от двата бряга на реката и кое е напълно изгубено за каузата? Хммм... и ако се хвалите с изключително точен гeйдар, кои са "издайническите" елементи в една жена? Поведение, облекло, черти на лицето, начин на говорене?
Според скорошно изследване жените са способни с невероятна точност да разграничат лесбийки от хетеросексуални дами само по лицата им. Виж в BGLES.COM
Как ви се струва идеята за т. нар. "гейдар" (gaydar). Съществува ли той и използвате ли го често?
Можете ли от пръв поглед да кажете кое момиче харесва момичета, кое пресича и от двата бряга на реката и кое е напълно изгубено за каузата? Хммм... и ако се хвалите с изключително точен гeйдар, кои са "издайническите" елементи в една жена? Поведение, облекло, черти на лицето, начин на говорене?
Re: Работи ли ти ГЕЙдарът?
Моята интуиция в това отношение е толкова силно развита, че дори и девойката да има неонов надпис на челото "лесбийка" пак няма да забележа. Явно гей-радарът ми е за ремонт. :scratch:

jessy- Брой мнения: 395
Местожителство: София
мда и аз съм така :evil:
никога не мога да кажа дали една жена е обратна или не
никога не мога да кажа дали една жена е обратна или не

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
А това спира ли ви, ако харесвате определена жена, да направите някакъв ход?
Аз лично смятам, че много жени имат потенциал да влязат в хомосексуални отношения, независимо от това дали се идентифицират като лесбийки или не. И в крайна сметка не е ли това по-добрият подход - да мислиш, че всички са отворени към подобни предложения, а не да стоиш безучастно, чудейки се тя харесва ли собствения си пол или не?
Аз лично смятам, че много жени имат потенциал да влязат в хомосексуални отношения, независимо от това дали се идентифицират като лесбийки или не. И в крайна сметка не е ли това по-добрият подход - да мислиш, че всички са отворени към подобни предложения, а не да стоиш безучастно, чудейки се тя харесва ли собствения си пол или не?

Определено това дали една жена е лесбийка или не, не е решаващо за някакви отношения! Много по- важна е химията или физиката
между вас. Не мисля, че когато видиш една жена и знаеш, че е лесбийка, това определя дали ще я харесаш или не, а също така, ако си паднеш по някоя, която се обявява за строго хетеро, не означава, че нещата между вас няма да се получат. Може би малко се отдалечих от темата. Аз мисля, че имам гейдар с ясновидски способности, хахахахх, понякога знам, че една жена ще "кривне", преди тя да го знае 
между вас. Не мисля, че когато видиш една жена и знаеш, че е лесбийка, това определя дали ще я харесаш или не, а също така, ако си паднеш по някоя, която се обявява за строго хетеро, не означава, че нещата между вас няма да се получат. Може би малко се отдалечих от темата. Аз мисля, че имам гейдар с ясновидски способности, хахахахх, понякога знам, че една жена ще "кривне", преди тя да го знае 

lira- Брой мнения: 872
Всичко толкова много се изкриви вече, че май не ни е необходим какъвто и да било радар...
Мисля, че просто трябва да е опита с набелязаната персона, за да разберем, аджаба, каква е
Мисля, че просто трябва да е опита с набелязаната персона, за да разберем, аджаба, каква е

Ако под "изкриви" разбираш всички на опашката за постановката "Правила съм го с жена"...
Да, нещо такова. Доста трябва да се напънеш , за да разбереш за какво иде реч, без да си разменила няколко думи с нея.
В градския транспорт непрекъснато имам чувството, че съм заобиколена от лесбийки, а не съм. И не само там се появява това...странно усещане. Вече всичко е .....нямам думи.
Модерна работа, ей...
В градския транспорт непрекъснато имам чувството, че съм заобиколена от лесбийки, а не съм. И не само там се появява това...странно усещане. Вече всичко е .....нямам думи.
Модерна работа, ей...
devaux написа:В градския транспорт непрекъснато имам чувството, че съм заобиколена от лесбийки, а не съм. И не само там се появява това...странно усещане.
Хахахаха
Трябва да ти кажа, че не си сама в тези си усещания. По последни данни при една солидна част от нас (включае мен) гейдарът нон-стоп бие в крайно ляво. Ако някои може да обясни феномена... 
хахахаха, всички са лесбийки до доказване на противното :clap:

хаха...Това е най-точният отговор!
И от това следва => За какво ти е гейдар, щом всички около теб за лесбийки?
И от това следва => За какво ти е гейдар, щом всички около теб за лесбийки?
ми той горкият гейдар може нещо да се повреди от толкова много лесбийки
само да подчертая, че разни такива като съпруг, деца и други заучени оправдания не ми минават като доказателство за нелесбийство 
само да подчертая, че разни такива като съпруг, деца и други заучени оправдания не ми минават като доказателство за нелесбийство 

Ъъъъ, скъпи дами, да уточним има ли разлика между това да "поспиваш от време на време" с жени заради скимвания, доказване пред себе си/други хора, капризи и това действително да те привличат единствено и само жени? 

Ох, да, аз съм виновна, за което се извинявам! Просто приех нещата малко несериозно и от това се получи лекото недоразумение в понятията. 

оказва съ, чи моя нйе
... иначе бихме били наистина много.
... иначе бихме били наистина много.
aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Страница 1 от 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9