Автомобилизъм
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 1 от 1 • Share •
Автомобилизъм
Здравейте.
Дано има почитателки на машините на 4 колела
Скоро ми предстои изложба на ретро автомобили.Някой ходил ли е до сега на подобно изложение?
Споделете любими марки автомобили и защо ги харесвате?Ще се радвам ако има и снимки
Каква кола бихте искали да имате?
Bugatti Veyron Super Sport – 1200 к.с. и 434.2 км/час
Rolls - Royce
Bentley
Дано има почитателки на машините на 4 колела

Скоро ми предстои изложба на ретро автомобили.Някой ходил ли е до сега на подобно изложение?
Споделете любими марки автомобили и защо ги харесвате?Ще се радвам ако има и снимки

Каква кола бихте искали да имате?
Bugatti Veyron Super Sport – 1200 к.с. и 434.2 км/час
Rolls - Royce
Bentley
Гост- Гост
Re: Автомобилизъм
това е моята кола мечта Lamborghini Gallardo и понеже съм артист и не обичам обикновеното и класическото, бих направила на това бижу един лек тунинг, става въпрос за външния вид : ) но жалкото е, че в България такава кола не става за каране, знаете условията на пътищата ни.....но защо пък да не си помечтая...
иначе не съм ходила по изложения на коли...
принципно си падам по спортните коли, колата която искам да карам трябва да е малка, спортна по възможност със спортно окачване, прави се хубав тунинг върху новите модели на WV Golf, Fiat Punto, Audi A4, малките спортни модели на Alfa Romeo и т.н.
обръщам голямо внимание на аерографията, уникално красива техника, чрез която можеш да превърнеш една кола в животно, използвайки няколко цвята боя... но както се казва..най-мразим пернишки голфове с лепенки на Ремус
пълна селяния, не за друго...
иначе не съм ходила по изложения на коли...
принципно си падам по спортните коли, колата която искам да карам трябва да е малка, спортна по възможност със спортно окачване, прави се хубав тунинг върху новите модели на WV Golf, Fiat Punto, Audi A4, малките спортни модели на Alfa Romeo и т.н.
обръщам голямо внимание на аерографията, уникално красива техника, чрез която можеш да превърнеш една кола в животно, използвайки няколко цвята боя... но както се казва..най-мразим пернишки голфове с лепенки на Ремус
пълна селяния, не за друго...
Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Аз пък най-ги обичам
Очаквам в скоро време нова придобивка - Голф 3ка
Въобще Голфчетата са най-здравите коли ( за мен ). И на повечето модели или поне тези, които ме кефят, поддръжката не е много скъпа. И в крайна сметка върви ли - става.
Очаквам в скоро време нова придобивка - Голф 3ка
Въобще Голфчетата са най-здравите коли ( за мен ). И на повечето модели или поне тези, които ме кефят, поддръжката не е много скъпа. И в крайна сметка върви ли - става.
да, и аз обичам автомобили. обичам да карам хубави коли на хубави пътища. Тук обаче особено в голямото село, предпочитам да карам малка кола (каквато и имам), мн по-маневрена, по-лесна за паркиране и става за изпреварване на нахални багери и камиони на еднолентови пътища. Абе, мобилна работа! Кончетата ми са малко, но пък за сметка на това данъка и разхода- също! За в бъдеще мисля едно Audi A1, Mini Cooper... Но любима си ми остава 3-та серия на баварците с всички ъпдейти, особено спортните! 

earl_grey- Брой мнения: 942
Голям почитател съм на марка "Ауди " и карам едно "Ауди 80 - В4 модел с 2.000 оборота и с 100 коня мощност и проблеми нямам и доста по яка от Голфа /малко върви, като танк за мен/. Много е бърза и маневрена и не е всеки да я кара този тип коли /малко прича на берлина / и за нищо на света няма да я сменя с друга кола. Кола се взима с късмет и с мерак

mimok- Брой мнения: 163
Абе, нямам нищо против аудито. Нашите също имат 80-тка, само една забележка ! Не мога да кажа,че е МНОГО маневрена! предвид големината й! Иначе е по-здрава от голфовете, да!
Ако ти е с купе от неръждавейка, също е предимство, тъй като на по-"младите" коли често им се налага мацотене с грунд против ръжда, а неръждаемото купе е предимство и заради стабилността, която ти дава на пътя (чиста физика!).
Ако ти е с купе от неръждавейка, също е предимство, тъй като на по-"младите" коли често им се налага мацотене с грунд против ръжда, а неръждаемото купе е предимство и заради стабилността, която ти дава на пътя (чиста физика!).
earl_grey- Брой мнения: 942
Да, така е. С купе неръждавейка и е стабилна. По маневрена за разлика от комбитата и те са по - дълги и въпроса е, че съм си свикнала да я въртя и в тесни пространства без проблем. Второ вдига над 140 км/ч и все едно летиш със самолет, а не караш кола.
Готина е и доста бърза за разлика от другите коли и вози най - удобно.
според мен.
Готина е и доста бърза за разлика от другите коли и вози най - удобно.
според мен. 
mimok- Брой мнения: 163
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 1 от 1