BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Автомобилизъм

Предишната тема Следващата тема Go down

Автомобилизъм

Писане by Гост on Сря Апр 27, 2011 2:44 pm

Здравейте.
Дано има почитателки на машините на 4 колелаSmile
Скоро ми предстои изложба на ретро автомобили.Някой ходил ли е до сега на подобно изложение?
Споделете любими марки автомобили и защо ги харесвате?Ще се радвам ако има и снимкиSmile
Каква кола бихте искали да имате?

Bugatti Veyron Super Sport – 1200 к.с. и 434.2 км/час
Rolls - Royce
Bentley

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Re: Автомобилизъм

Писане by Insomnia on Нед Юни 12, 2011 9:25 am

това е моята кола мечта Lamborghini Gallardo и понеже съм артист и не обичам обикновеното и класическото, бих направила на това бижу един лек тунинг, става въпрос за външния вид : ) но жалкото е, че в България такава кола не става за каране, знаете условията на пътищата ни.....но защо пък да не си помечтая...
иначе не съм ходила по изложения на коли...
принципно си падам по спортните коли, колата която искам да карам трябва да е малка, спортна по възможност със спортно окачване, прави се хубав тунинг върху новите модели на WV Golf, Fiat Punto, Audi A4, малките спортни модели на Alfa Romeo и т.н. Smile обръщам голямо внимание на аерографията, уникално красива техника, чрез която можеш да превърнеш една кола в животно, използвайки няколко цвята боя... но както се казва..най-мразим пернишки голфове с лепенки на Ремус Very Happy Very Happy Very Happy пълна селяния, не за друго...

Insomnia

Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad

Писане by Gothica on Вто Авг 30, 2011 8:20 pm

Аз пък най-ги обичам Very Happy Очаквам в скоро време нова придобивка - Голф 3ка Въобще Голфчетата са най-здравите коли ( за мен ). И на повечето модели или поне тези, които ме кефят, поддръжката не е много скъпа. И в крайна сметка върви ли - става.

Gothica

Брой мнения: 458
Местожителство: София

http://www.facebook.com/profile.php?id=1663373011

Писане by earl_grey on Вто Авг 30, 2011 8:35 pm

да, и аз обичам автомобили. обичам да карам хубави коли на хубави пътища. Тук обаче особено в голямото село, предпочитам да карам малка кола (каквато и имам), мн по-маневрена, по-лесна за паркиране и става за изпреварване на нахални багери и камиони на еднолентови пътища. Абе, мобилна работа! Кончетата ми са малко, но пък за сметка на това данъка и разхода- също! За в бъдеще мисля едно Audi A1, Mini Cooper... Но любима си ми остава 3-та серия на баварците с всички ъпдейти, особено спортните! Wink

earl_grey

Брой мнения: 942

Писане by mimok on Съб Сеп 17, 2011 3:30 pm

Голям почитател съм на марка "Ауди " и карам едно "Ауди 80 - В4 модел с 2.000 оборота и с 100 коня мощност и проблеми нямам и доста по яка от Голфа /малко върви, като танк за мен/. Много е бърза и маневрена и не е всеки да я кара този тип коли /малко прича на берлина / и за нищо на света няма да я сменя с друга кола. Кола се взима с късмет и с мерак Smile

mimok

Брой мнения: 163

Писане by earl_grey on Съб Сеп 17, 2011 5:22 pm

Абе, нямам нищо против аудито. Нашите също имат 80-тка, само една забележка ! Не мога да кажа,че е МНОГО маневрена! предвид големината й! Иначе е по-здрава от голфовете, да! Wink Ако ти е с купе от неръждавейка, също е предимство, тъй като на по-"младите" коли често им се налага мацотене с грунд против ръжда, а неръждаемото купе е предимство и заради стабилността, която ти дава на пътя (чиста физика!).

earl_grey

Брой мнения: 942

Писане by mimok on Съб Сеп 17, 2011 5:42 pm

Да, така е. С купе неръждавейка и е стабилна. По маневрена за разлика от комбитата и те са по - дълги и въпроса е, че съм си свикнала да я въртя и в тесни пространства без проблем. Второ вдига над 140 км/ч и все едно летиш със самолет, а не караш кола.
Готина е и доста бърза за разлика от другите коли и вози най - удобно. Smile според мен.

mimok

Брой мнения: 163

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото