Заведения
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Заведения
В кои заведения обичате да ходите, за да хапнете, пийнете, потанцувате, забавлявате или просто да си киснете?
Препоръчайте места, където обслужването ви харесва, където се чувствате свободни да правите каквото си искате и както си искате, без да се притеснявате, че някой ще ви гледа лошо...или просто е нещо различно; кухнята е не/стандартна, прилична и дори по-добра и от тази "на баба".
Може да включим и фактора "пари"- евтино или скъпо, но заслужаващо си всяка стотинка.
Препоръчайте места, където обслужването ви харесва, където се чувствате свободни да правите каквото си искате и както си искате, без да се притеснявате, че някой ще ви гледа лошо...или просто е нещо различно; кухнята е не/стандартна, прилична и дори по-добра и от тази "на баба".
Може да включим и фактора "пари"- евтино или скъпо, но заслужаващо си всяка стотинка. 
earl_grey- Брой мнения: 943
Re: Заведения
http://www.vedahouse.bg/
Уникално място, ако обичаш чай, вегетарианска кухня, етно музика
На втория етаж се влиза без обувки, масите са ниски и около тях има много възглавници, има и книги, ако искаш просто да отидеш да пиеш чай, да четеш и никой с нищо да не те занимава - тихо е, много успокояващо местенце 
Уникално място, ако обичаш чай, вегетарианска кухня, етно музика
На втория етаж се влиза без обувки, масите са ниски и около тях има много възглавници, има и книги, ако искаш просто да отидеш да пиеш чай, да четеш и никой с нищо да не те занимава - тихо е, много успокояващо местенце 

Teor- Брой мнения: 164
Местожителство: София
Хаха, пропуснах да кажа, че вътре не се пуши и няма алкохол - никакъв, грам дори

О,да! Мястото е страхотно! Подобно уютно местенце е чаената къща на Дондуков и Будапеща (или Бенковки беше пряката
) Там понякога има и live изпълнения.
Хималайски чай- в Апартамента (ул."Неофит Рилски" 57 ), за предпочитане е да бъде студен, но и топлият има своето очарование
) Там понякога има и live изпълнения.Хималайски чай- в Апартамента (ул."Неофит Рилски" 57 ), за предпочитане е да бъде студен, но и топлият има своето очарование

Чай във фабриката - да, страхотно място също (Бенковски е пряката), но за Апартаментът сега чувам, ще отида да пробвам хималайския чай, мерси

Btw, чувам тук недоволства от чайовете и забраната за пушене...
Та по повода искам да препоръчам мн готина зала за билярд и снукър- на ъгъла на Сливница и Раковска
Алкохолът е добър (имат Большой водка
и коняк Hennesey и разни други уискита, бири...и хубав чай)
Каките са готини(абе май са от нашите). Цените също стават.
Та по повода искам да препоръчам мн готина зала за билярд и снукър- на ъгъла на Сливница и Раковска
Алкохолът е добър (имат Большой водка
и коняк Hennesey и разни други уискита, бири...и хубав чай)
Каките са готини(абе май са от нашите). Цените също стават.

В Търново се сещам за две много приятни
поне за мен заведения.Едното е "City Pub" ул. "Христо Ботев" 15
http://veliko-tarnovo.net/razvlechenia/zavedeniya/siti-pab.html
и "Дъблин Айриш Пъб"ул."Майка България" 2
Има и билярдна маса,това е една от причините
да ходя там по-често

Гост- Гост
Доколкото знам има едно заведение в Плевен, което е страхотно през вечерта петък, събота и неделя е "Камелията" до Хотела "Ростов на Дон" близо до Мола на центъра. Не един път бях там и страхотно заведение всякаква музика има с изключение на чалгата / не я свирят там /.Рок, диско, техно, рап, джаз и много други стилове свирят там и страхотно място според мен.
и супер обслужване.
mimok- Брой мнения: 163
FOL написа:http://www.vedahouse.bg/
Уникално място, ако обичаш чай, вегетарианска кухня, етно музикаНа втория етаж се влиза без обувки, масите са ниски и около тях има много възглавници, има и книги, ако искаш просто да отидеш да пиеш чай, да четеш и никой с нищо да не те занимава - тихо е, много успокояващо местенце
веднъж обядвах там, приятно е и кухнята ми хареса....барманката/сервитьорка също

cool mama- Брой мнения: 380
cool mama написа:FOL написа:http://www.vedahouse.bg/
Уникално място, ако обичаш чай, вегетарианска кухня, етно музикаНа втория етаж се влиза без обувки, масите са ниски и около тях има много възглавници, има и книги, ако искаш просто да отидеш да пиеш чай, да четеш и никой с нищо да не те занимава - тихо е, много успокояващо местенце
веднъж обядвах там, приятно е и кухнята ми хареса....барманката/сервитьорка също
през деня обичам да ходя в "целувката"- намира се между "5те кьошета и площад Македония"

cool mama- Брой мнения: 380
има една приятна дупка(Данис бар) на малките 5те кьошета(ул 6-ти Спет.), доста е забито и ако не ти го покаже някой почти няма шанс да се намери хихи, но ако знаете Хамбара може и да успеете
ами да ти кажа, тукмо тази вечер ми казаха, че се казва май точно така
та до сега съм живяла в заблуда хаха
FOL написа:http://www.vedahouse.bg/
Това място трябва да го посетя!

GentleThreat- Брой мнения: 114
А,някои в Полвдив знае ли къде има такива заведения?

Phantom_Girl- Брой мнения: 69
Страница 1 от 2 • 1, 2 
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2