BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Не ви ли става неудобно?

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Не ви ли става неудобно?

Писане by aliena82 on Вто Апр 12, 2011 11:16 am

Неудобно ми е само ако си падам по момичето и то само първият път ,незнам може би от неизвестното.... Rolling Eyes Инъче ,ако е някоя от графата "приятел" почти нямам проблем ,но все пак се случва да ми стане неудобно....особено ако го прави показно ,за да ми види реакцията...да имам и такива "приятелки",но те са такива само ,защото не се познаваме добре....За мен специално е нормално да се сконфузиш...Евалата на тези,на които не им дреме.

aliena82

Брой мнения: 38
Местожителство: Бургас

Върнете се в началото Go down

Писане by chernata_perla999 on Чет Апр 14, 2011 8:38 am

nany написа:Въпросът е не ви ли става неудобно, когато някое момиче се съблича пред вас, без да знае за сексуалната ви ориентация. На мен лично ми е адски неудобно, когато някоя приятелка, която не знае, че си падам по момичета, започне да се преоблича пред мен. Обикновено избягвам да поглеждам към нея като се обръщам с гръб или се занимавам с телефона си докато се облече. Същото е примерно, ако ме помоли да й закопчая сутиена или да й оправя презрамката... чудя се, ако знаеше за сексуалната ми ориентация, щеше ли да го прави.
Вие как се чувствате в подобни ситуации?

Ми честнод а ти кажа не .ЗАщото всичките ми хетеросексуални приятелки знаят за мен ....То всички знаят за мен де.... И знаят че това да видя полугола жена не е нищ ново за мен . И че няма да постъпя като някой натопорчен коч.
Всъшност каот се замисля аз май съм спала с 80 % от хетеросексуалните си приятелки така ,че пак няма от какво да се притеснявам.....
ЛИчно аз мисля че първо ти самта пред себе си се притесняваш от това което си мислиш докато се събличат не защото се събличат

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Писане by Passion on Пон Май 30, 2011 4:08 pm

Ами де да знам...Май не ми става неудобно. Или бъркам. Обръщам поглед на другата страна, ама понякога мятат по едно оче...зависи коя кака се преоблича де Embarassed
А по странното е, че съм попадала на една мадама, която като разбра за моята ориентация преди мнооого години, започна да се преоблича пред мен без да й пука...Така и не разбрах 'що така, ама все тая, беше отдавна Wink

Passion

Брой мнения: 73
Местожителство: Навсякъде

Писане by Lolly on Сря Авг 10, 2011 5:41 pm

Аз и неудобност - никакъв шанс Зяпам си най-нахално, пък може и да пообарам тук - там ... я презрамчицата се е осукала, я етикетчето стърчи ... винаги си намирам основателен повод Twisted Evil

Lolly

Брой мнения: 54
Местожителство: София

Писане by red_girl on Сря Авг 10, 2011 5:48 pm

лелее Lolly ти си опасна мацка Smile Twisted Evil

red_girl

Брой мнения: 89
Местожителство: Варна

Писане by Lolly on Сря Авг 10, 2011 7:08 pm

red_girl написа:лелее Lolly ти си опасна мацка Smile Twisted Evil

дам, имам си danger-знак на челото Very Happy

Lolly

Местожителство: София

Писане by Devil's Daughter on Чет Авг 11, 2011 10:19 pm

Хахаха,мацки,направо ме разбивате Smile За мен какво да кажа...Не се притеснявам по никакъв начин,свеждам поглед ако мацката е срамежлива по принцип,но иначе се случва да гледам от чисто женско любопитство Smile А на работа,понеже преди и след работа се преобличам,изобщо не ми се случва да се загледам,а ако случайно видя нещичко,преценявам естетически дали е хубаво или не Smile Малко хора знаят все още за ориентацията ми,но и те не се притесняват да се преобличат,да ходим на плаж или прочие Smile Женското не ми е чуждо и не виждам във всички сексуален обект

Devil's Daughter

Брой мнения: 86

Писане by HummingMelodies on Вто Авг 16, 2011 12:14 am

Никак, наблюдавам, коментирам, проучвам обекта Very Happy
В повечето случаи просто се наслаждавам на женската красота. ;д

HummingMelodies

Брой мнения: 62

Писане by milenka on Сря Авг 17, 2011 6:47 pm

ами не бива да ти става неприятно Smile се пак гледаш цицки на аванта Very Happy

milenka

Брой мнения: 3
Местожителство: sofia

Писане by just_do_it on Сря Сеп 21, 2011 11:44 pm

хаха ми аз лично гледам да помогна със закопчването/разкопчаването ! Smile

just_do_it

Местожителство: Sofia

Писане by Magnolia on Сря Мар 14, 2012 12:59 pm

Изобщо не се бях замисляла, всъщност. И аз съм на мнението на Готика:
Gothica написа:Аз бих се чувствала неудобно единствено ако имам някакви симпатии към въпросното момиче... За други хора, които чувствам просто като приятели ми е все тая.

А до авторката- не си мисли, че ако знаеше за ориентацията ти, нямаше да се съблича пред теб. То си е до характер, де, но доста хетеросексуални момичета много обичат да "се закачат" и после да се правят на недостъпни... четка за самочувствието.

Magnolia

Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics