Не ви ли става неудобно?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Не ви ли става неудобно?
Неудобно ми е само ако си падам по момичето и то само първият път ,незнам може би от неизвестното....
Инъче ,ако е някоя от графата "приятел" почти нямам проблем ,но все пак се случва да ми стане неудобно....особено ако го прави показно ,за да ми види реакцията...да имам и такива "приятелки",но те са такива само ,защото не се познаваме добре....За мен специално е нормално да се сконфузиш...Евалата на тези,на които не им дреме.
Инъче ,ако е някоя от графата "приятел" почти нямам проблем ,но все пак се случва да ми стане неудобно....особено ако го прави показно ,за да ми види реакцията...да имам и такива "приятелки",но те са такива само ,защото не се познаваме добре....За мен специално е нормално да се сконфузиш...Евалата на тези,на които не им дреме.
aliena82- Брой мнения: 38
Местожителство: Бургас
nany написа:Въпросът е не ви ли става неудобно, когато някое момиче се съблича пред вас, без да знае за сексуалната ви ориентация. На мен лично ми е адски неудобно, когато някоя приятелка, която не знае, че си падам по момичета, започне да се преоблича пред мен. Обикновено избягвам да поглеждам към нея като се обръщам с гръб или се занимавам с телефона си докато се облече. Същото е примерно, ако ме помоли да й закопчая сутиена или да й оправя презрамката... чудя се, ако знаеше за сексуалната ми ориентация, щеше ли да го прави.
Вие как се чувствате в подобни ситуации?
Ми честнод а ти кажа не .ЗАщото всичките ми хетеросексуални приятелки знаят за мен ....То всички знаят за мен де.... И знаят че това да видя полугола жена не е нищ ново за мен . И че няма да постъпя като някой натопорчен коч.
Всъшност каот се замисля аз май съм спала с 80 % от хетеросексуалните си приятелки така ,че пак няма от какво да се притеснявам.....
ЛИчно аз мисля че първо ти самта пред себе си се притесняваш от това което си мислиш докато се събличат не защото се събличат

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Ами де да знам...Май не ми става неудобно. Или бъркам. Обръщам поглед на другата страна, ама понякога мятат по едно оче...зависи коя кака се преоблича де
А по странното е, че съм попадала на една мадама, която като разбра за моята ориентация преди мнооого години, започна да се преоблича пред мен без да й пука...Така и не разбрах 'що така, ама все тая, беше отдавна
А по странното е, че съм попадала на една мадама, която като разбра за моята ориентация преди мнооого години, започна да се преоблича пред мен без да й пука...Така и не разбрах 'що така, ама все тая, беше отдавна

Passion- Брой мнения: 73
Местожителство: Навсякъде
Аз и неудобност - никакъв шанс
Зяпам си най-нахално, пък може и да пообарам тук - там ... я презрамчицата се е осукала, я етикетчето стърчи ... винаги си намирам основателен повод
Зяпам си най-нахално, пък може и да пообарам тук - там ... я презрамчицата се е осукала, я етикетчето стърчи ... винаги си намирам основателен повод

Lolly- Брой мнения: 54
Местожителство: София
лелее Lolly ти си опасна мацка

red_girl- Брой мнения: 89
Местожителство: Варна
red_girl написа:лелее Lolly ти си опасна мацка![]()
![]()
дам, имам си danger-знак на челото

Lolly- Брой мнения: 54
Местожителство: София
Хахаха,мацки,направо ме разбивате
За мен какво да кажа...Не се притеснявам по никакъв начин,свеждам поглед ако мацката е срамежлива по принцип,но иначе се случва да гледам от чисто женско любопитство
А на работа,понеже преди и след работа се преобличам,изобщо не ми се случва да се загледам,а ако случайно видя нещичко,преценявам естетически дали е хубаво или не
Малко хора знаят все още за ориентацията ми,но и те не се притесняват да се преобличат,да ходим на плаж или прочие
Женското не ми е чуждо и не виждам във всички сексуален обект
За мен какво да кажа...Не се притеснявам по никакъв начин,свеждам поглед ако мацката е срамежлива по принцип,но иначе се случва да гледам от чисто женско любопитство
А на работа,понеже преди и след работа се преобличам,изобщо не ми се случва да се загледам,а ако случайно видя нещичко,преценявам естетически дали е хубаво или не
Малко хора знаят все още за ориентацията ми,но и те не се притесняват да се преобличат,да ходим на плаж или прочие
Женското не ми е чуждо и не виждам във всички сексуален обект

Devil's Daughter- Брой мнения: 86
Никак, наблюдавам, коментирам, проучвам обекта
В повечето случаи просто се наслаждавам на женската красота. ;д
В повечето случаи просто се наслаждавам на женската красота. ;д

HummingMelodies- Брой мнения: 62
ами не бива да ти става неприятно
се пак гледаш цицки на аванта
се пак гледаш цицки на аванта

milenka- Брой мнения: 3
Местожителство: sofia
хаха ми аз лично гледам да помогна със закопчването/разкопчаването !

just_do_it- Брой мнения: 54
Местожителство: Sofia
Изобщо не се бях замисляла, всъщност. И аз съм на мнението на Готика:
А до авторката- не си мисли, че ако знаеше за ориентацията ти, нямаше да се съблича пред теб. То си е до характер, де, но доста хетеросексуални момичета много обичат да "се закачат" и после да се правят на недостъпни... четка за самочувствието.
Gothica написа:Аз бих се чувствала неудобно единствено ако имам някакви симпатии към въпросното момиче... За други хора, които чувствам просто като приятели ми е все тая.
А до авторката- не си мисли, че ако знаеше за ориентацията ти, нямаше да се съблича пред теб. То си е до характер, де, но доста хетеросексуални момичета много обичат да "се закачат" и после да се правят на недостъпни... четка за самочувствието.

Magnolia- Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia
Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» Пубертета при младите!
» За д-р Мустаков - алерголога
» Изкуството на сватосването
» Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!
» Рамки за снимки-как става?
» За д-р Мустаков - алерголога
» Изкуството на сватосването
» Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!
» Рамки за снимки-как става?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2