Не ви ли става неудобно?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Не ви ли става неудобно?
Въпросът е не ви ли става неудобно, когато някое момиче се съблича пред вас, без да знае за сексуалната ви ориентация. На мен лично ми е адски неудобно, когато някоя приятелка, която не знае, че си падам по момичета, започне да се преоблича пред мен. Обикновено избягвам да поглеждам към нея като се обръщам с гръб или се занимавам с телефона си докато се облече. Същото е примерно, ако ме помоли да й закопчая сутиена или да й оправя презрамката... чудя се, ако знаеше за сексуалната ми ориентация, щеше ли да го прави.
Вие как се чувствате в подобни ситуации?
Вие как се чувствате в подобни ситуации?

БлатнаФея- Брой мнения: 193
Re: Не ви ли става неудобно?
По абсолютно същия начин , дори и да знаят , пак се чувствам неловко и все гледам да избягвам подобни ситуации
Аз пък нямам абсолютно никакъв проблем!
Също така не ми е проблем да се преобличам пред обратните ми приятелки или да ги моля да ми закопчаят сутиена... хихи (още повече ако те са го разкопчали
:D )
Също така не ми е проблем да се преобличам пред обратните ми приятелки или да ги моля да ми закопчаят сутиена... хихи (още повече ако те са го разкопчали
:D ) 
JoJo- Брой мнения: 27
Хаха аз също нямам проблем в това отношение. Дори ми се е случвало да спя (само!!!) и да си взимам душ с моя мн добра хетеро приятелка,която знае за мен.. смятай...

rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia
М...слувало се е да деля тясно пространство и с мъже, и с жени...ориентирани към моя пол, а и такива, които не
и никога не ми е хрумвало, че трябва да ми е неудобно от това
Въобще, в човешкото тяло няма нищо неудобно. Неудобно е само, когато се налага да се правиш на възпитан и, когато между твоето тяло и това на някой друг прескача електричество, то, всъщност, не е електричество, ми парното е много усилено
То, не е неудобно...идиотско...е думата
и никога не ми е хрумвало, че трябва да ми е неудобно от това
Въобще, в човешкото тяло няма нищо неудобно. Неудобно е само, когато се налага да се правиш на възпитан и, когато между твоето тяло и това на някой друг прескача електричество, то, всъщност, не е електричество, ми парното е много усилено
То, не е неудобно...идиотско...е думата
Markizata- Брой мнения: 700
е,зависи от това как приемаш нещата..определено човек не трябва да се чувства неудобно нито от своята нито от чуждата голота,но доста често възпитание,религии и тем подобни ни пречат да освободим съзнанието си и се получават сконфузни ситуации,когато някой се съблича пред теб. Лично при мен-зависи от човека,ако ми харесва не се чувствам много удобно определено..и най вече ако ,,електричеството'' е само от моя страна
,а ако е и от двете страни и се стигне до събличане,определено няма време и причина за притеснение хах
,а ако е и от двете страни и се стигне до събличане,определено няма време и причина за притеснение хах

beautyfella- Брой мнения: 69
Всъщност по-скоро си мислех... когато другото момиче не знае и те възприема като "дружка" и се чувства напълно свободна да се разхожда по гащи пред теб, започваш да се чудиш дали би се държала по същия начин, ако знаеше. И е някак си некомфортно.
Съгласна съм, че в голотата няма нищо лошо, но всеки си избира сам пред кого да се съблича.
Съгласна съм, че в голотата няма нищо лошо, но всеки си избира сам пред кого да се съблича.

БлатнаФея- Брой мнения: 193
Хаа, някога и да ми е ставало неудобно, сега съм го преодоляла...защото уча в спортно училище и там се преобличам по 5 пъти на ден....свикнала съм, дори не ми прави впечатление, въпреки, че смятам преобличането и събличането за интимен акт...Дори и да се намирам в пълна съблекалня с голи колежки, ми се е случвало все пак да поглеждам, но в погледа си не влагам нагон, а гледам от чисто естетическа гледна точка, например - добре изразена релефна мускулатура...и т.н.

Light power- Брой мнения: 238
Местожителство: София
На мен ми прави много добро впечатление, когато приятелка, която знае, че си падам по жени, въпреки това не се притеснява да се съблече или нещо такова, не си мисли, че ще й скоча или нещо такова.
Иначе ако не знае, става ми неудобно - да. Сякаш, едва ли не я лъжа, много глупаво звучи, но винаги изниква въпроса би ли го направила ако знаеше. Но гледам да изляза с някоя тъпа смешка от ситуацията.
Иначе ако не знае, става ми неудобно - да. Сякаш, едва ли не я лъжа, много глупаво звучи, но винаги изниква въпроса би ли го направила ако знаеше. Но гледам да изляза с някоя тъпа смешка от ситуацията.

meadow_rain- Брой мнения: 27
ами пак зависи от човека,nany.както казваш всеки сам избира пред кого да се съблича..повечето жени си мислят,че като си лесбийка(не харесвам тая дума,но..),възприемаш всяка жена като сексуален обект,таа може би от тая гледна точка повечето ако знаят за твоята ориентация,ще се чувстват неудобно...някои пък ще се опитат да те провокират..знам ли жените са толкова сложни

beautyfella- Брой мнения: 69
Аз лично не се чувствам неудобно, единственото ми притеснение може би в дадена ситуация ще дойде ако този който се съблича се притесни от мен.

uNpReDictaBle- Брой мнения: 21
Всъщност не, наслаждавам се на гледката докато мога.

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
Аз бих се чувствала неудобно единствено ако имам някакви симпатии към въпросното момиче... За други хора, които чувствам просто като приятели ми е все тая.
Направо ми взе думите от устата. Ако ми харесва дадено момиче/жена и тя не знае това, ще ми е неудобно, защото се чувствам гузна до някаква степен. А ако за мен е просто приятелка, не изпитвам никакво неудобство, защото съм чиста пред съвестта си. Въпроса "ако знаеше за мен, как щеше да реагира?" ми е чужд, защото всеки може да реагира по всякакъв начин, независимо от нашите действия. На мен ми стига да ми е чиста съвестта, от там нататък... другите да се спасяват. В крайна сметка, не мога да живея с бремето постоянно да мисля "ако еди-коя-си знаеше, че съм гей, щеше ли да се преоблича/гримира/кипри/лигави/и т.н. пред мен"

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Мда, и аз съм почти там ^.
Но принципно нямам проблем с телата на хората. Имам проблем със собственото си и следователно избирам по-внимателно къде и пред кой да се събличам, но с всеки, който се чувства достатъчно комфортно да се съблича около мен, се чувствам точно толкова комфортно колкото съответния човек. Няма неудобство.
Е, само внимавам ако в гледката има нещо за захласване, да не се прехласна съвсем де :Р
Но принципно нямам проблем с телата на хората. Имам проблем със собственото си и следователно избирам по-внимателно къде и пред кой да се събличам, но с всеки, който се чувства достатъчно комфортно да се съблича около мен, се чувствам точно толкова комфортно колкото съответния човек. Няма неудобство.
Е, само внимавам ако в гледката има нещо за захласване, да не се прехласна съвсем де :Р

covington- Брой мнения: 792
Местожителство: София
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Пубертета при младите!
» За д-р Мустаков - алерголога
» Изкуството на сватосването
» Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!
» Рамки за снимки-как става?
» За д-р Мустаков - алерголога
» Изкуството на сватосването
» Първото в България МАНГА списание - SHOGUN!
» Рамки за снимки-как става?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2