Музикални поздрави
Страница 2 от 66 • Share •
Страница 2 от 66 •
1, 2, 3 ... 34 ... 66 
Re: Музикални поздрави
За burntwithdesire (някъде спомена, че харесва джаз) и за всички други активни (във форума
) девойки
:santa:
Milena- Брой мнения: 37
Местожителство: София
Поздравявам ви с всичко в тази песен :arrow:

lira- Брой мнения: 824
Ейй то имало поздрав за мен тук! Благодаря, Милена!
Еlla е обичана много хехе. И на Diana Krall версията на тази песен също. Всичко джазово що ти дойде наум, давай да слушаме. 
лира

Поздрав с една девойка, която имах радостта да открия скоро. Напомня на Feist, но с малко по-сух и различно интригуващ глас... а за песента нямам думи...
Еlla е обичана много хехе. И на Diana Krall версията на тази песен също. Всичко джазово що ти дойде наум, давай да слушаме. 
лира

Поздрав с една девойка, която имах радостта да открия скоро. Напомня на Feist, но с малко по-сух и различно интригуващ глас... а за песента нямам думи...
хей, помните ли тази песничка, нещо ми стана морско, а отивам в планината 

lira- Брой мнения: 824
Поздрав за всички, които си падат по такава музика...

EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
Това ще да съм аз
Мерсинки! 
Мерсинки! 

Ihina- Брой мнения: 660
Ihina написа:Това ще да съм аз
Да... и за всички активно пишещи... Поздравче!

EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
поздравче за burntwithdesire по повод, че пусна една от любимите ми песни тук и за всеки, на който му се е случвало да ходи на бар по пижама 

junkpaper- Брой мнения: 422
Хехее много яко импровизирано тва! И много добър глас... ще се разнищи допълнително този дует. 
Връщам поздрава с едни луди французи, на живо са цяло изживяване.

Връщам поздрава с едни луди французи, на живо са цяло изживяване.
хе хеее, ето тук ме хвана напълно неподготвена
)) уау!
game on:
)) уау!game on:

По случай един Пиаф и шорт филмс 
И за хората, които харесват съвременна френска музика (е колко да е съвременна....)

И за хората, които харесват съвременна френска музика (е колко да е съвременна....)
Последната промяна е направена от junkpaper на Съб Яну 09, 2010 4:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : got another idea)

(Reason for editing : got another idea)
И добра е идеята, да.
Тъкмо и аз си мислех дали да не прескоча в тези води, ще пусна скоро и от моя страна малко съвременни френски предпочитания. Последния лайф е много смуут, супер
И едитпиафеното много яко!
Ето едно хитро, българско, може би е по-известно по софийските среди:
И добра е идеята, да.
Тъкмо и аз си мислех дали да не прескоча в тези води, ще пусна скоро и от моя страна малко съвременни френски предпочитания. Последния лайф е много смуут, супер
И едитпиафеното много яко!Ето едно хитро, българско, може би е по-известно по софийските среди:
не ми е попадало. може би не съм пълноценна част от "софийските среди", което и да е това тайно общество
но е хубаво, много.
като каза българско, та се сетих за една малко вещерска песен за Кемал Ататюрк на македонски, заслужава си да се чуе, особено преходът към кулминацията накрая: http://www.youtube.com/watch?v=FS9lxclporw
и един по-сериозен поздрав, за аудиофили. препоръчвам да се слуша на hi-fi headphones или система с добро качество и детайл на звука, по пижама и с цигара подръка
но е хубаво, много. като каза българско, та се сетих за една малко вещерска песен за Кемал Ататюрк на македонски, заслужава си да се чуе, особено преходът към кулминацията накрая: http://www.youtube.com/watch?v=FS9lxclporw
и един по-сериозен поздрав, за аудиофили. препоръчвам да се слуша на hi-fi headphones или система с добро качество и детайл на звука, по пижама и с цигара подръка

Последната промяна е направена от junkpaper на Нед Яну 10, 2010 1:18 am; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : clumsy :))

Страница 2 от 66 •
1, 2, 3 ... 34 ... 66 
Similar topics» Скайп поздрави
» Честит рожден ден,Дани!(Dani)
» Картички за Рожден ден
» 10.2008г. и 11.2008г.- Октомврийско - ноемврийското човече малко зъбче има вече
» Честит рожден ден,Дани!(Dani)
» Картички за Рожден ден
» 10.2008г. и 11.2008г.- Октомврийско - ноемврийското човече малко зъбче има вече
Страница 2 от 66