За отворените връзки
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 3 от 3 • Share •
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: За отворените връзки
ейй фаленчето ми ангелчее много те обичам а по тематаа ии аз съм против отворените връзки акоо ее с мен е само с мен и с никоя друга !!!
Doña Dyke написа: Въпросът е, ако вече си реша сериозно да се обвържеш с даден човек, можеш ли да поделиш безрезервно жената до себе си и съответно сърцето си с други?
Категорично не! Как така ще я деля с някой друг?! Самия факт,че съм решила по-сериозно да се обвържа с този човек значи,че го обичам и че искам да е само с мен и нямам никакво намерение да го деля. Ако пък тя иска отворена връзка и да си се лъжем явно, тогава най-добре ще е изобщо да не се започва нищо, за да няма накрая наранени и прецакани...

rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia
В момента се опитвам...........................съжелявам ,обаче чувствата са по-силни....................................Няма как да има отворени връзки.....................................някой винаги нарананява

TALYA- Брой мнения: 188
Зодия Бизнаци съм................мога да обичам повече от една жена, всяка по...............различен начин....................усещането е съвсем различно,но трябва да избирам,а не искам!

TALYA- Брой мнения: 188
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Similar topics» Полезни връзки относно здравето на децата
» Раждане във вода.
» Избор и съвети на детските обувки!
» Умалителните имена или как наричате във вашата връзка.
» Интересни факти за една връзка!
» Раждане във вода.
» Избор и съвети на детските обувки!
» Умалителните имена или как наричате във вашата връзка.
» Интересни факти за една връзка!
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 3 от 3