BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Безумните въпроси, на които (не) очаквате умни отговори 5 5 3

Безумните въпроси, на които (не) очаквате умни отговори

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Безумните въпроси, на които (не) очаквате умни отговори

Писане by Markizata on Вто Авг 09, 2011 1:55 am

Какво кара хората да превъртат?
Ето този въпрос терзае битието ми като счупен нокът мислите на блондинка!

Markizata

Брой мнения: 700

Върнете се в началото Go down

Писане by chernata_perla999 on Пон Авг 29, 2011 11:00 pm

Markizata написа:Какво кара хората да превъртат?
Ето този въпрос терзае битието ми като счупен нокът мислите на блондинка!

Добре,че не е на брюнетка!

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Писане by Doktor Psiho on Вто Сеп 20, 2011 3:35 pm

Здравейте, мили дами! Както смятам, че споделих, имах прекалено зает летен сезон, но есента не отстъпва в ангажиментите си. За ваше щастие и успокоение, ще имам малко повече време за вас и любимия на всички ни форум, тъй като новата ми длъжност на училищен психолог в популярна сред тийнейджърите столична гимназия, ми дава свобода на действие и мисли. Най-хубавото в новата ми длъжност, освен младите объркани девойки, е разбира се, безплатният порцион, който ми се полага от столовата като училищен служител, както и достъпът до учителските тоалетни.
След като вече бегло щриховах събитията около себе си, мога да се заема с вашите въпроси, на които осъзнавам, че не съм отговаряла от прекалено дълго време и получих няколко агресивни закани на лична, които, за щастие, бързо отлетяха от съзнанието ми (но все пак няма да откажа на онова с многото анални закани).
Видях, че една мила съфорумка с аристократична титла много любезно ме е отменила за някои отговори и затова ще запазя мълчание по тези въпроси, а ако самата тя се чувства по някакъв начин ощетена или използвана, най-любезно ще я помоля да не се.

Първо ще отговоря на EVI, тъй като на няколко пъти през лятото ми се стори емоционално нестабилна, но се надявам това да е отминало. „но защо след като премине успокояващият ефект на изпитите коктейли се чувствам зле? Трябва ли да спра да употребявам определени коктейли, или да стана пълна въздържателка?" EVI, сама казваш, че все пак коктейлите имат успокояващ ефект, така че не виждам причина да ги спираш!
Как се лекува разбито сърце, въобще лекува ли се? Този сезон всички модни тенденции показват, че сърцата не са на мода, така че абстрахирай се малко от тях, не ти ли писна, пробвай с друг аксесоар като пеперудки, маргаритки или пък в краен случай, за да се придържаме към анатомията-бъбречета, или шкембе в масло.
Първото действие, което ще посъветваш човек, който е адски натъжен да направи, е? Да пожелае да не е тъжен, голяма почитателка съм на автосугестологията!

Защо хората имат предразсъдъци? jana ми е задала този крайно екзистенциален въпрос, чийто корен се крие някъде в дълбините на праисторическите пещери, но най-вероятният отговор е-защото ги мързи да мислят, или са в невъзможност за последното.

Какво кара хората да превъртат? Поклон и отговор: най-често е генетично обусловано, но има и други причини като силен стрес, хормонален дисбаланс, дълго неприлагане на сексуални практики, прекалено прилагане на сексуални практики, досада от „нормалното” ежедневие и т.н.

Надявам се отговорите ми да са ви били полезни и очаквам нови въпроси, които с удоволствие да удостоя с отговор!

Искрено ваша и тяхна,

Доктор

Doktor Psiho

Брой мнения: 55

Писане by EVI on Чет Сеп 22, 2011 5:42 am

..

Последната промяна е направена от EVI на Чет Сеп 29, 2011 2:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път

EVI

Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

Писане by БлатнаФея on Чет Сеп 22, 2011 5:24 pm

И аз, и аз, и аз имам въпрос. Въпросът ми е сериозен, не знам до колко е умен, не знам и какъв отговор ще получа, но все пак да попитам...
Когато някой не отговаря на чувствата ти, как да разбереш дали въпросният човек просто не си пада по такъв тип момичета, твърде влюбен е в друг или... просто проблемът е в теб /не си достатъчно интересна, умна, красива, добра/?

БлатнаФея

Брой мнения: 193

Писане by earl_grey on Съб Сеп 24, 2011 10:14 am

Значи, заебаваш въпросния човек в небитието и ако до 1 седмица не ти се обади, за да пита жива ли си, значи вдига купон по повод твоето отсъствие в живота й.
Има ли някакво внимание под формата на тъп смс тип: " :р",еврейски разговор(клик) или някакъв въобще разговор в 3-4 a.m. от сорта "аз бях пияна и не си спомням", значи нещата са ОК. Keep walking...going и всичко там "В любова и на война всичко е позволено"...Айде със здраве!
Съжалявам, че отнех тук функциите на д-р Психо, но не се сдържах просто!

earl_grey

Брой мнения: 943

Писане by БлатнаФея on Съб Сеп 24, 2011 4:55 pm

Хм... интересен отговор, благодаря ти. Обаче моето чудене не е толкова дали й пука изобщо за мен, колкото какво не ми е наред, че хората, в които се влюбвам не отговарят на чувствата ми. Трябва причината да е в мен, от n на брой момичета, които съм харесвала, все една е била поне бисексуална, тоест не е това проблемът. Значи явно или не съм достатъчно интересна и "забележителна" или... не знам? Какво, несъвместима съм с останалите хора? Излъчвам някакви сигнали тип "стой далече"? Направо вече не знам, не може да съм чак пък толкова скучна, глупава, непривлекателна... Правя всичко по силите си да изглеждам добре, да се държа добре, да съм достатъчно интелигентна, за да водя интересни разговори и все пак тя не отвръща на чувствата ми. И не само тя, а и почти всички, към които някога съм проявявала интерес.

БлатнаФея

Брой мнения: 193

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото