Безумните въпроси, на които (не) очаквате умни отговори
Страница 2 от 3 • Share •
Страница 2 от 3 •
1, 2, 3 
Re: Безумните въпроси, на които (не) очаквате умни отговори
Имам и аз един въпрос породен от драма на приятелка.
Според теб, когато си в една връзка и след първите няколко месеца, когато пеперудите зачезнат безвъзратно и вече не се будиш с мисълта: "Ох, искам да го/я видя" и когато вече не изгаряте бурно един за друг, как се преодолява това и как да се възпреш от опастността да се филмираш, че вече всичко е свършило и да приключиш една връзка, само защото те е страх да възприемеш следващия етап?
Според теб, когато си в една връзка и след първите няколко месеца, когато пеперудите зачезнат безвъзратно и вече не се будиш с мисълта: "Ох, искам да го/я видя" и когато вече не изгаряте бурно един за друг, как се преодолява това и как да се възпреш от опастността да се филмираш, че вече всичко е свършило и да приключиш една връзка, само защото те е страх да възприемеш следващия етап?

meadow_rain- Брой мнения: 27
А и втори въпрос. 
Според теб гей-дарът може ли да се развие или си е вроден жизнено важен орган, който или е там, или го няма?

Според теб гей-дарът може ли да се развие или си е вроден жизнено важен орган, който или е там, или го няма?

..
Последната промяна е направена от EVI на Чет Сеп 29, 2011 2:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
meadow_rain написа:
Следващият етап е...че няма следващ етап!
Ако един човек не те кара да се будиш с усмивка сутрин и не ти трепва като го виждаш, следващият етап е безобразната удобна инерция, която изяжда месеци или години от живота ти - колкото й позволиш.
Извинявам се за включването, беше по - силно от мен
Ако един човек не те кара да се будиш с усмивка сутрин и не ти трепва като го виждаш, следващият етап е безобразната удобна инерция, която изяжда месеци или години от живота ти - колкото й позволиш.
Извинявам се за включването, беше по - силно от мен

Markizata- Брой мнения: 700
E да де, ама то след 2 години например, чувството не е същото, както първия месец, така си мисля поне, аз до там не съм стигала 
Аз понеже толкова дълги връзки не съм имала за съжаление и се чудя, в един момент не заслабва ли това чувство...

Аз понеже толкова дълги връзки не съм имала за съжаление и се чудя, в един момент не заслабва ли това чувство...

Все едно имаш саксия с екзотично и капризно цвете, някак озовала се в стаята ти. В деня, в който то попада там, е просто съвършено - свежо, нацъфтяло във всичките най - причудливи цветове - абе, приказка!
Не щеш ли, се оказва, че то не е като да си гледаш детелини и магарешки бодил на двора. Капризно е - иска светлина, пък му е топло, пък му е студено, пък не трябва да се преполива, пък трябва...абе, сръдкаво, някакво.
Да, някои успяват да го поддържат месеци, други докарват със зор годинка - две и при първото пресаждане вече изглежда като вчерашна пица....
Но някои все пак успяват да му създадат нужните условия и то се хваща там.
Първите си обясняват, че такова цвете неминуемо ще се трансформира в хербарий. Или в зарзават с вид на вчерашна пица.
Вторите не търсят обяснение, а всеки ден се учат...как се поддържа екзотично цвете в апартамент.
Не щеш ли, се оказва, че то не е като да си гледаш детелини и магарешки бодил на двора. Капризно е - иска светлина, пък му е топло, пък му е студено, пък не трябва да се преполива, пък трябва...абе, сръдкаво, някакво.
Да, някои успяват да го поддържат месеци, други докарват със зор годинка - две и при първото пресаждане вече изглежда като вчерашна пица....
Но някои все пак успяват да му създадат нужните условия и то се хваща там.
Първите си обясняват, че такова цвете неминуемо ще се трансформира в хербарий. Или в зарзават с вид на вчерашна пица.
Вторите не търсят обяснение, а всеки ден се учат...как се поддържа екзотично цвете в апартамент.

За какво точно ни е егото?
Безусловната любов липса на всякакви страхове ли е?

Teor- Брой мнения: 164
Местожителство: София
FOL написа:За какво точно ни е егото?
За да има какво да ни тормози до края на дните ни.
Безусловната любов е като квантовата физика - мнозина са чели за нея, някои дори са писали, но все още никой не е доказал съществуването й.

Не ме успокои много, но ще го преглътна някак и ще се оглеждам за безусловната любов, но ми изникна друг въпрос - тя също ли се разхожда с мантия (под която, оказа се не знаем има ли нещо, а аз все си я представям гола под мантията) и с лопата?

Teor- Брой мнения: 164
Местожителство: София
.
Последната промяна е направена от Frangipani на Пет Юли 01, 2011 4:23 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Здравейте, Frangipani, приятно ми е да видя нови заинтригувани от моите рубрики потребителки и успях да се вмъкна за малко в нашия скъп форум, за да отговоря на въпроса ви. Все пак лятото е доста натоварен за мен сезон, тъй като се засилва процентът на чуждите туристки и депресиите, но винаги успявам да намеря малко време за любимото си интернет кътче. Във вашия въпрос основополагащ и ключов елемент е дали има желание за лекуване и дали изобщо трябва да се приема, че драматизмът е някакъв вид болест, за да се нуждае от лечение. Тъй като това са въпроси, които не са зададени, ще приема, че отговорите им от ваша страна са "ДА" и приемайки това, моят отговор е: алкохолизъм, което препоръчвам за лечение на почти всичко, дори и на самия алкохолизъм. Ако това не помогне, ми пишете на лична за специализиран съвет. Успех!

Doktor Psiho- Брой мнения: 55
A как се лекува чувството, че застаряваш? 

NoirDesir- Брой мнения: 48
Хващаш ме в онлайн състояние, NoirDesir, така че ще ти отговоря веднага-повечето проблеми с чувства се лекуват с алкохол, ако не помага, може и с някакви други незабранени от закона неща, основното е да изгубиш чувството за реалност, а от там и чувството, че застаряваш (конкретно).

Doktor Psiho- Брой мнения: 55
.
Последната промяна е направена от Frangipani на Пет Юли 01, 2011 4:11 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Страница 2 от 3 •
1, 2, 3 
Similar topics» Кои са най-странните въпроси, които са ви задавали на интервю за работа?
» Историите, които ме научиха да живея
» Препарати за почистване от които сме доволни!
» Шест неща, с които мъжете влудяват жените
» Неща,които всеки трябва да направи
» Историите, които ме научиха да живея
» Препарати за почистване от които сме доволни!
» Шест неща, с които мъжете влудяват жените
» Неща,които всеки трябва да направи
Страница 2 от 3