трябва ми помощ да забия едно момиче
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: трябва ми помощ да забия едно момиче
Гост написа:morgane написа:мацки се свалят с люта ракия, боб и парцалки в мола...
Но нека не стават грешки! Едно по едно! В никакъв случай не заедно, че пияна дрисла в Мол-а не звучи много сексапилно![]()
хахахаххахахахахха хиля се от 10 минути и не мога да спра
По - добре да я заведе на ресторант някъде, където няма да се набиват на очи и на по - усамотено място на една маса с приятна вечеря и аператив с лека и приятна музика. После да отидете някъде на разходка в някой парк наблизо и да гледат звездите и ако има желание на една дискотека.
Важно е да се наблегне начина как прекарваш времето си с нея и да разбереш какво иска по - точно от теб и какво търси
Така свалих една доста готина и приятна мацка и след време се разделихме за нейно добро най - вече.
mimok- Брой мнения: 163
Прелъсти , бягай,предай се и се наслади ! 
Това нещо по - горе си е направо ценно, винаги действа
Няма никакво значение в какво отношение е със други

Бъди самоуверена! Примерно целуни я като се прибирате , но го направи в такъв момент, че да може да се измъкнеш . След това си тръгни и изчакай сама ще те потърси
Не съжалявай, ако не се получи. Ако не опиташ, а си падаш по нея има вероятност да съжаляваш, че не си опитала после ...

Това нещо по - горе си е направо ценно, винаги действа
Няма никакво значение в какво отношение е със други

Бъди самоуверена! Примерно целуни я като се прибирате , но го направи в такъв момент, че да може да се измъкнеш . След това си тръгни и изчакай сама ще те потърси
Не съжалявай, ако не се получи. Ако не опиташ, а си падаш по нея има вероятност да съжаляваш, че не си опитала после ... 
Ishtar- Брой мнения: 14
Местожителство: Varna
Ishtar много си права
и благодаря за съвета.
Доколкото знам сериозна връзка нямам засега и си уговорих една среща с едно момиче и тя се провали.
По моя вина отчасти
и заради шефката ми, затова че ме прати в Солун на една бизнес среща, която си беше пълен провал според мен и дали ще се видим отново много се съмнявам и второ завися от работата си. Надявам се скоро да я сменя и да отида да работя при познат за повече пари, за да мога да и ходя на гости и да се виждаме през уикенда двете.
Дали ще се видим не знам
много се съмнявам и дали ми има доверие не знам.
Дали ще се видим на 18 Юни много съмнително от моя страна и дали тя го вижда така от своя старна не ми е много ясно.
Доста съмнения ми се въртят в главата и се чувствам
все едно съм срещу една стена и дали ще я премина не знам - от нея зависи и другото има известна разлика в годините ни. Между мен и нея и тя е по - малка и се чувствам някак си, като паднала от друга планета.
Второ иска да се видим само през деня и вероятно се страхува и затова е предпазлива доста и се затруднявам как да постъпя с нея.
С предишните ми две връзки бяхме на сгодни години и имахме обща нагласа, но тък е доста трудно и вероятно оказва, че газя вдоста опасни води и другото не искам да я нараня и не мога да понеса да гледам вътрешно наранен човек - психически и емоционално. По - малка е от мен и дали ще стане нещо не знам и просто съм оставила нещата в ръцете на съдбата - Да става, това което ти е писано да изживееш.
Оставих я да реши, кога да се видим и къде. Какво ще стане зависи от нея и не обичам да се налагам и по - добре е тя да вземе решение, защото взема ли го аз ще я стряскам и бездруго съм доста твърд и железен характери и трудно прекланям глава под сабята и винаги съм против някой правила и отчасти живота ме е калил доста.
и благодаря за съвета.Доколкото знам сериозна връзка нямам засега и си уговорих една среща с едно момиче и тя се провали.
По моя вина отчасти
и заради шефката ми, затова че ме прати в Солун на една бизнес среща, която си беше пълен провал според мен и дали ще се видим отново много се съмнявам и второ завися от работата си. Надявам се скоро да я сменя и да отида да работя при познат за повече пари, за да мога да и ходя на гости и да се виждаме през уикенда двете.Дали ще се видим не знам
много се съмнявам и дали ми има доверие не знам.Дали ще се видим на 18 Юни много съмнително от моя страна и дали тя го вижда така от своя старна не ми е много ясно.
Доста съмнения ми се въртят в главата и се чувствам
все едно съм срещу една стена и дали ще я премина не знам - от нея зависи и другото има известна разлика в годините ни. Между мен и нея и тя е по - малка и се чувствам някак си, като паднала от друга планета.
Второ иска да се видим само през деня и вероятно се страхува и затова е предпазлива доста и се затруднявам как да постъпя с нея.
С предишните ми две връзки бяхме на сгодни години и имахме обща нагласа, но тък е доста трудно и вероятно оказва, че газя вдоста опасни води и другото не искам да я нараня и не мога да понеса да гледам вътрешно наранен човек - психически и емоционално. По - малка е от мен и дали ще стане нещо не знам и просто съм оставила нещата в ръцете на съдбата - Да става, това което ти е писано да изживееш.
Оставих я да реши, кога да се видим и къде. Какво ще стане зависи от нея и не обичам да се налагам и по - добре е тя да вземе решение, защото взема ли го аз ще я стряскам и бездруго съм доста твърд и железен характери и трудно прекланям глава под сабята и винаги съм против някой правила и отчасти живота ме е калил доста.

mimok- Брой мнения: 163
Успех
но не оставяй нещата на нея, ако наистина не е самоуверена, а може би не я е страх, а е срамежлива .. има много срамежливи хора.Има и друго, ако е непълнолетна техните може да не я пускат
Ако искаш пиши ми на лс или в скайп
но не оставяй нещата на нея, ако наистина не е самоуверена, а може би не я е страх, а е срамежлива .. има много срамежливи хора.Има и друго, ако е непълнолетна техните може да не я пускат
Ако искаш пиши ми на лс или в скайп

Ishtar- Брой мнения: 14
Местожителство: Varna
здравейте бих искала и аз да се включа
see you преди и аз като теб исках да забия една мацка лошото беше че работехме на 1 и също място и се виждахме мн често смисъл постоянно .. погледите ни се прокрадваха.. да мина към съществото направо и поисках номера.. поканих я на кафе последва приятен разговор не е само до това да излезете на кафе или да я закараш у вас важно е как ще се държиш с нея как ще и влезнеш под кожичката а това с алкохола е тъпо защото момичето което исках да сваля даже не пие
след ден два пак я поканих но у нас в квартирата ми аз боядисвах повиках я за да ми види новата кв. и как съм се справила... и така нещата станаха.. понеже бях отворила всичко да се проветрява на нея и стана хладно а беше лято и ми каза че и е студено аз и дадох едно суитчърче а тя няма да си забравя какво ми каза "с това ли ще ме топлиш" ... не отговорих и аз аз ще те стопля като си легнем...
макар че на мен скъпо ми струваше тази крачка с номера и всичко друго понеже аз се влюбих.. и до ден днешен я обичам.. съвет просто.. не се опитвай да я напиеш всичко е химия както казах на една съфорумка или го има или го няма не се срамувай да я поканиш и да разговаряте на каквато и да било тема...не бързай..
see you преди и аз като теб исках да забия една мацка лошото беше че работехме на 1 и също място и се виждахме мн често смисъл постоянно .. погледите ни се прокрадваха.. да мина към съществото направо и поисках номера.. поканих я на кафе последва приятен разговор не е само до това да излезете на кафе или да я закараш у вас важно е как ще се държиш с нея как ще и влезнеш под кожичката а това с алкохола е тъпо защото момичето което исках да сваля даже не пие
след ден два пак я поканих но у нас в квартирата ми аз боядисвах повиках я за да ми види новата кв. и как съм се справила... и така нещата станаха.. понеже бях отворила всичко да се проветрява на нея и стана хладно а беше лято и ми каза че и е студено аз и дадох едно суитчърче а тя няма да си забравя какво ми каза "с това ли ще ме топлиш" ... не отговорих и аз аз ще те стопля като си легнем...
макар че на мен скъпо ми струваше тази крачка с номера и всичко друго понеже аз се влюбих.. и до ден днешен я обичам.. съвет просто.. не се опитвай да я напиеш всичко е химия както казах на една съфорумка или го има или го няма не се срамувай да я поканиш и да разговаряте на каквато и да било тема...не бързай.. 
SilverAngel- Брой мнения: 18
Местожителство: В мислите ти...
morgane написа:Напий я![]()
![]()
Малко късно ама да попитам ти така ли си сваляш девойките?

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Интересно ми стана ,ако предположим,че момичето
което е влюбено всъщност е много срамежливо как....трябва да постъпи?Да се откаже,защото е изгубила надежда,че ще успее да се справи или....какво?С една дума как се преодолява това притеснение,ама без номера с напиването.
D- Брой мнения: 30
Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» Колко деца трябва да има в едно семейство?
» Първа долекарска помощ
» Гинеколог за малкото момиче
» Промените: момче-мъж, момиче-жена.
» Едно Ново начало...
» Първа долекарска помощ
» Гинеколог за малкото момиче
» Промените: момче-мъж, момиче-жена.
» Едно Ново начало...
Страница 2 от 2