трябва ми помощ да забия едно момиче
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
трябва ми помощ да забия едно момиче
падам си по една мацка..... но лошото е че тя си пада по друга и въпреки това аз смятам че имам шанс.....дайте съвет как да я забия...... моля ви

see you- Брой мнения: 79
Местожителство: пловдив
Re: трябва ми помощ да забия едно момиче
Гениално, взе ми думите от устата

Divz- Брой мнения: 1217
Местожителство: София
Зависи какво забиване искаш. Напиването си е много добра, отлежала тактика. Само да не стане така, че да се напиеш преди нея.
Иначе за по-сериозен съвет, ще ни трябва малко повече инфо. В какви отношения сте с нея; в какви отношения е тя, с другото момиче? Знае ли твоята сексуалност? Ти знаеш ли нейната? И т.н. и т.н.
Иначе за по-сериозен съвет, ще ни трябва малко повече инфо. В какви отношения сте с нея; в какви отношения е тя, с другото момиче? Знае ли твоята сексуалност? Ти знаеш ли нейната? И т.н. и т.н.

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
заведи я на shopping, влез в пробната да пробваш нещо, помоли я за "консултация" и й кажи да влезне при теб...и просто я целуни! ако си пада по теб, няма въобще да се дърпа. другият плюс е,че не трябва да чакаш до "парти" или удобен ден за излизане, можеш да го направиш още утре...
а и пробните са удобни, може да не се целувате само...

а и пробните са удобни, може да не се целувате само...

earl_grey- Брой мнения: 943
Хм-м-м...Готино 
Имаш ли още такива идейки-чудейки!?!...
Дай една и насам

Имаш ли още такива идейки-чудейки!?!...
Дай една и насам

Develope- Брой мнения: 36
Местожителство: София
Не мисля, че ще успееш да я забиеш, но все пак, ако има някаква малка вероятност мацката също да те харесва, но надали има, защото каза, че харесва друга. Любовните триъгълници са много кофти нещо. Бягай надалеч.
Но както казаха момичетата-напиеш ли я няма да ти устои. Не 100, ами 200 % сигурно е. Няма друг начин.
Но както казаха момичетата-напиеш ли я няма да ти устои. Не 100, ами 200 % сигурно е. Няма друг начин.

HummingMelodies- Брой мнения: 62
О, стига! Трябва да сте надживели това алкохолно клише - не действа!
Има обаче друга една рецепта за успех, значи:
1. 3 главички кромид лук, две доматчета и бобец. Запържваш, задушаваш, сваряваш, оставяш да престои извън хладилника за около ден, по възможност, на слънчева светлина.
2. На втория ден добавяш две червени люти чушки и малко зелев сок. Поръсваш обилно с чубрица и джоджен (да изчезне естествено придобитата миризма от престояването).
3. Каниш я у вас на гости и поднасяш боба. Сипваш повечко...
4. Гарантирам, че една седмица няма да излезе от вас, а за една "смекта" /която няма да е в състояние да си набави сама/ ще е готова на всичко!
Има обаче друга една рецепта за успех, значи:
1. 3 главички кромид лук, две доматчета и бобец. Запържваш, задушаваш, сваряваш, оставяш да престои извън хладилника за около ден, по възможност, на слънчева светлина.
2. На втория ден добавяш две червени люти чушки и малко зелев сок. Поръсваш обилно с чубрица и джоджен (да изчезне естествено придобитата миризма от престояването).
3. Каниш я у вас на гости и поднасяш боба. Сипваш повечко...
4. Гарантирам, че една седмица няма да излезе от вас, а за една "смекта" /която няма да е в състояние да си набави сама/ ще е готова на всичко!

Markizata- Брой мнения: 700
Представям си момичето се обажда и казва : Здрасти, искаш ли у нас да хапнем малко бобец с люти чушки? 

Е, естествено, че требе малко дипломация, сега...
Ще каже, примерно..."а, какво ще кажеш да гледаме едно филмче за "Doors" ...нямам против да е у нас..." - примерно...и така...филмче, кафенце...после малко аперетивче (да се грундира добре почвата) и нещо такова ми се чини
Ще каже, примерно..."а, какво ще кажеш да гледаме едно филмче за "Doors" ...нямам против да е у нас..." - примерно...и така...филмче, кафенце...после малко аперетивче (да се грундира добре почвата) и нещо такова ми се чини

Ти хубаво ще я примамиш да дойде, ама да изяде манджичката как ще стане?
Тука ще трябва нещо повече от дипломация.
ако е някоя тъпичка можеш да я излъжеш, че това е нова супер диета например.
Авторке, ще бъде трудно, но както Маркизата доказа не невъзможно. Обмисли възможностите, които ти поднесохме и действай
Тука ще трябва нещо повече от дипломация.
ако е някоя тъпичка можеш да я излъжеш, че това е нова супер диета например.
Авторке, ще бъде трудно, но както Маркизата доказа не невъзможно. Обмисли възможностите, които ти поднесохме и действай

HummingMelodies написа: но както Маркизата доказа не невъзможно.
А, стой сега, да се разберем...Аз само изразявам становище - нищо не съм доказала, щото не разполагам с доказателства /че технологията гарантира желания резултат, че мацката изяжда манджата или, че има оцелели и кои, в общия случай.../.
Така, де, неточният език създава неудобства...хм...

Хахаха от всички коменти до тук става ясно, че мацки се свалят с люта ракия, боб и парцалки в мола... бтв, кажи като я забиеш, че да не сме се хабили напразно!!

morgane- Брой мнения: 102
morgane написа:мацки се свалят с люта ракия, боб и парцалки в мола...
Но нека не стават грешки! Едно по едно! В никакъв случай не заедно, че пияна дрисла в Мол-а не звучи много сексапилно
Гост- Гост
Здравейте.
Този метод с "напиването" не се ли използва само за "секс за една вечер"?Ако момичето иска нещо сериозно бих я посъветвала да не я напива,а да я опознае повече,да разбере какво харесва,на какво се смее и такива неща.
Този метод с "напиването" не се ли използва само за "секс за една вечер"?Ако момичето иска нещо сериозно бих я посъветвала да не я напива,а да я опознае повече,да разбере какво харесва,на какво се смее и такива неща.
Гост- Гост
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Колко деца трябва да има в едно семейство?
» Какво трябва и какво не трябва да правим на интервю
» Първа долекарска помощ
» В любовта трябва да сме смели
» Гинеколог за малкото момиче
» Какво трябва и какво не трябва да правим на интервю
» Първа долекарска помощ
» В любовта трябва да сме смели
» Гинеколог за малкото момиче
Страница 1 от 2