BGLES

Приятели

БГ Транслатор

какви са лесбо клубовете?

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

какви са лесбо клубовете?

Писане by Гост on Сря Авг 19, 2009 9:37 am

Как смятате,лесбо клубовете в страната
бардаци и свърталище ли са или напротив
приятни местенца за нови запознанства и още нещо...???
Аз не съм ходила досега в нито един гей клуб,така 4е
няма да коментирам тази тема,но който може,
да се 4увства поканен да сподели мнението си! :lol:

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Re: какви са лесбо клубовете?

Писане by Doña Dyke on Вто Сеп 08, 2009 2:33 pm

Та по въпроса за лесбо клубовете - ще оставя настрана класификации като бардаци и т.н. (мисля, че всички са достатъчно чисти, безопасни и понякога даже леко скучновати), но след скорошно посещение на "L" парти се замислих над следната ситуация:

Мразя да деля хората по възраст и прочие, но ми прави впечатление, че преобладаващата маса на всички дамски партита е съставена предимно от изключително млади девойчета. Разбира се, една от причините определено може да е липсата на свободно време и други задължения при по-възрастната аудитория и какво ли още не, но се питам колко от тях (въпросните девойки) действително са гей или би (без да наранявам нечий чувства и без да се чувстват дискриминирани) и колко са любопитните или просто тези, които искат да са интересни.

Така че без лоши чувства просто задавам въпроса какви според вас основно са посетителите на гей клубовете в България [като имаме предвид, че (поне според мен) гей културата в страната е на доста ниско ниво]:
  • тийнеджърки без твърда хомосексуална ориентация,
  • заклети лесбийки или
  • всякакви жени/момичета, които искат да се забавляват без някой непрекъснато да им досажда с фрази от сорта "не се ли познаваме" или "какво пиеш", докато те хваща за гъза.

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1091
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Писане by devaux on Сря Сеп 09, 2009 9:23 am

Не, че и аз съм от най-възрастните...но на мен ми направи впечатление фактът, че в столичните Гей-заведения пускат непълнолетни личности. Това ужасно много ме дразни. За младите девойчета...може би любопитството е доста напиращо, а пък и могат да се похвалят на приятелките си,че да били в Гей-заведение , примерно.
Случвало ми се е да попадам на хетеро момиченца в ID. :affraid:

devaux

Брой мнения: 33

http://idsurrender.blogspot.com/

Писане by burntwithdesire on Чет Ное 05, 2009 9:46 am

Лично аз съжалявам, че времето, в което Александър е бил наистина гей клуб, дори и микс, все още не съм била на подходящата възраст, че да ходя. Когато аз започнах да го посещавам, вече си беше в зората на "интересната и "екстравагантна" дискотека, хайде да отидем там". В момента си е чисто гей клуб за мъже, дори и есента да имаше нещо като варненска прайд седмица хаха.

Заведение само за жени във Варна съм откривала само веднъж и то преди известно време в интернет. Може след малко да се сетя как се казваше... Не съм ходила. Но останах с впечатлението, че общо взето е приятелско местенце от малка група жени и изглеждаше така, че ако искаш да потърсиш нещо там, ще намериш само тези хора. Което пак не е лошо, разбира се, а това само на пръв поглед, може да е иначе.
Абе не мога да се сетя как му беше името... ако има някой от Варна, в района около Икономическия знам, че е.

burntwithdesire

Брой мнения: 472
Местожителство: Варна

http://www.photo-forum.net/burntwithdesire

Писане by Doña Dyke on Чет Ное 05, 2009 10:13 am

Има хора от Варна, а има и такива, които сме приходящи и ще е интересно да знаем къде са тези местенца. Освен това, ако мога да попитам, гостоприемни ли са варненските дами във въпросния клуб към непознати? Cool

И ако действително се сетиш за име и адрес, ще бъде много хубаво... ще го тестваме.

Doña Dyke
Admin

Писане by burntwithdesire on Чет Ное 05, 2009 10:48 am

Хех съмнявам се да не са гостоприемни към нови лица и гости на града/клуба Smile Пак ще кажа, че не съм ходила и не знам точно какво е.
Oпитвах се сега да го открия, но без резултат. Улицата, ако не се лъжа, е Любен Каравелов и е в частта точно зад Икономическия университет - това по спомен от случайното попадение.

burntwithdesire

Брой мнения: 472
Местожителство: Варна

http://www.photo-forum.net/burntwithdesire

Писане by Doña Dyke on Чет Ное 05, 2009 11:10 am

Хм-хм. През лятото отсядам много близо до посоченото място и редовно минавам по въпросната улица, но не не ми е направило впечатление да има подобнио заведение. Това, което си спомням са някакви клек-шопове и съмнителни дюнерджийници. Говоря за сградите срещу Икономическия. Малко по-нагоре имаше едно заведение, но ако не се лъжа беше "интернет кафе"... Или аз не съм забелязала мястото, или вече не съществува. Ако някои успее да провери преди мен, нека сподели.

Doña Dyke
Admin

Писане by rainbow on Нед Ное 29, 2009 1:02 am

Барът във Варна го държаха две страшно сладки момичета и се казваше Elle's , точно на гърба на Винса - на мен лично ми беше приятно да ходя, но, за съжаление, го затвориха. Август месец отвори нов бар "Vision" , който принципно (но само принципно!) се води "нормален" , без четвъртъците, когато е ladies night и също мн приятен като атмосфера и т.н. За самия бар инфо има във фейсбук, намира се над ХЕИ. Но наскоро чух , че и той е затворен, надявам се да са само слухове :confused:

rainbow

Брой мнения: 20
Местожителство: Varna

Писане by rainbow on Нед Ное 29, 2009 1:04 am

Отделно за Варна често посещаемо място от хора от гей-средите (често жени) е кафе-бар Look срещу Севастопол Wink

rainbow

Писане by Doña Dyke on Нед Ное 29, 2009 11:16 am

Чудесно. Благодаря за информацията. Историята с този "Vision" ще трябва да се проучи по-обстойно. Четвъртък-четвъртк сега, стига да работи... Neutral Не мога да разбера защо така се провалят повечето гей заведения. Не е като да няма посетители?!?!

Doña Dyke
Admin

Писане by rainbow on Нед Ное 29, 2009 1:23 pm

Elle's затвори уж само за лятото, после разбрах, че имало оплаквания от съседи за шум (барът е под земята...) , а реално август месец, като ходих, на негово място вече имаше друг бар?! Иначе за гей заведенията... посетители си има, а изчезват така, както са се появили... това и аз не го разбирам много Neutral

rainbow

Писане by choco_nut on Пет Апр 02, 2010 1:45 pm

Аз скоро смятам да отида с една приятелка в Essence да го видя какво представлява, но съм малко нервна. В смисъл, аз нямам опит като лесбийка, просто с течение на времето се уверих в това, че не съм хетеро, ама изобщо, и мисля, че ще ми дойде добре да посетя такъв бар. Но не ми се иска да ме мислят за някаква пикла, която не знае какво иска (а сигурно ще приличам на точно такава отстрани, знам ли, ще ми се чете по лицето, че за първи път влизам в такъв клуб), просто аз сега търся себе си и искам да разбера дали ще се чувствам на място в такова заведение. Та тези младите момиченца, които ходят в лесбийските барове, може би са в същото положение като мен и просто са усетили, че когато са с момче нещо не е наред и че изпитват влечение към други момичета и т.н. Аз поне съм точно така в момента.

И впрочем, някой ще може ли да ми обясни къде точно се намира Essence, защото имам лошото предчувствие, че на път за там ще взема да се изгубя...? Very Happy

choco_nut

Брой мнения: 18

http://www.facebook.com/choco.nut.jo

Писане by Doña Dyke on Пон Апр 05, 2010 10:59 pm

Хаха... не мисля, че има смисъл да се притесняваш. Няма да си първата, нито последната млада дама в търсене на себе си в Essence. Вземи си повече непукизъм и действай, дано не се разочароваш... Wink

Иначе, освен ако не искаш да се загубиш нарочно, Essence е на елементарно място. Тръгваш по Стамболийски от Св. Неделя в посока Mall of Sofia, вървиш по левия тротоар и примерно между втората и третата пряка на самия булевард ще видиш виненочервена табела с надпис "Essence" над черна (май) врата. Хаха, ако преодолееш първоначалния стрес със слизането по стълбите надолу към заветния клуб (помещава се в нещо като мазе), мисля, че по-нататък няма да имаш проблеми. Успех и чакаме впечатления pig

Doña Dyke
Admin

Писане by EVI on Вто Апр 06, 2010 8:41 am

choco_nut написа:, че за първи път влизам в такъв клуб), : Very Happy

Искрено ме разсмя.... 'Есенс' е една малка дупка, а не клуб ... през почивните дни е фраш...последния път като ходих надуваха чалги , което силно ме издразни... съветвам те да отидеш през седмицата и да не ти пука кой как щял да те гледа Wink ... имаш ли 18 години? Понякога проверяват на вратата за лични карти...

EVI

Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс

Писане by Авада on Вто Апр 06, 2010 6:55 pm

хахаха, че то си е комплимент да ти искат личната карта... Very Happy

Авада

Брой мнения: 320

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото