BGLES

Приятели

БГ Транслатор

ТВ, сериали или какво гледате

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: ТВ, сериали или какво гледате

Писане by covington on Нед Авг 28, 2011 11:40 pm

Markizata написа:Аз гледам само СакъзззззЗ

Аслъ? Ептен гюзел, баш хит драмалар! Аферим!

Ihina написа:
Малко офтопик, ковингтън, обаче ми стана любопитно... Аватарът ти не е ли от "Виктор, Виктория"?

Йей, браво, май за пръв път някой го уцелва от раз! От там е, Джули е велика (и принципно, и в него).

Ihina написа:
А, а, а... Women Murder Club... е тва вече не е за изпускане... а също и Ризоли и Айлс...

А, да... Долхаус също...

Rizzoli&Isles го гледам само по навик - много слабо като криминално действие. Добре че е д-р Айлс... А Dollhouse е велик. Уедън си знае работата и нямам идея защо по дяволите го спряха толкова рано, тва заслужаваше поне трети сезон.

А, виж The Chicago Code става, нищо, че младежът малко преиграва. То тва май няма да има втори сезон също...

covington

Брой мнения: 790
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Писане by TEsla on Вто Авг 30, 2011 2:25 pm

covington написа:Rizzoli&Isles го гледам само по навик - много слабо като криминално действие. Добре че е д-р Айлс...

Мисля, че смисъла на сериала не е в криминалното действие Wink

TEsla

Брой мнения: 22
Местожителство: Ту тук ту там

Писане by covington on Вто Авг 30, 2011 7:07 pm

^ То тва ясно. Ама това не означава, че трябваше да правят крими-подисторията толкова слаба. Не като количество, щото тва си е character-driven сценарий и е ясно къде ше е акцентът; ама поне като качество можеха да се постараят малко повече.

Или поне да го бяха кръстили UST!square или Stereotypes Undercover. Аз съм фен на описателните заглавия Smile

Иначе, Lost Girl S2 тръгва от 4 септември. Стискам палци след последния епизод да се напънат малко и да избягат от лигавата романтика на последните 2-3 епизода от S1.

covington

Писане by smile_m on Вто Авг 30, 2011 7:31 pm

weeds, true blood, pretty litte liars, teen wolf, grey's anatomy, house m.d., nip/tuck, better off ted, the vampire diaries, two and a half men и сега сигурно за 100-тен път гледам Ally McBeal Smile

smile_m

Брой мнения: 80

Писане by Ihina on Пет Сеп 02, 2011 6:49 pm

covington написа:
Йей, браво, май за пръв път някой го уцелва от раз! От там е, Джули е велика (и принципно, и в него).

Rizzoli&Isles го гледам само по навик - много слабо като криминално действие. Добре че е д-р Айлс...

Джули Андрюс ми е супер любимка и я разпознавам от раз... А и Виктор, Виктория ми е любим филм

Относно слабото криминално действие... Мисля, че престъпните синдикати са подали официално оплакване към гилдията на мувимейкърите, да си позатъпят следователите, че престъпните им планове рухват, защото всяко тригодишно вече може да разкрива престъпленията им след като изгледа на екс От местопрестъплението целия френчайз , Престъпни намерения, Криминални уравнения и т.н. и пр. Smile

Добре, наистина, че е Мора... иначе Very Happy

А някой да е начевал Game of Thrones... Аз лично го почнах и се гледва... има интрижка, има фентъзи...

А и ми е любопитно някой гледал ли е Терминатор сериала и става ли за гледане...

Ihina

Брой мнения: 663

Писане by covington on Сря Сеп 07, 2011 9:52 am

Game of Thrones е много готин, поне според мен. Зависи с кво го сравняваш и как го гледаш де, хората, които го сравняват с книгите, вероятно са леко разочаровани. Обаче в тоя жанр на ТВ определено е едно от по-добрите неща.

Терминатор щях да го почвам (по препоръка) преди известно време (Lena Headey все пак!) обаче ме отказа нещо супер тъпо - някак си трудно понасям да гледам Summer Glau. Добре че в Долхаус беше за кратко, че иначе щеше да е сложно :Д

covington

ТВ, сериали или какво гледате

Писане by Utena Tenjou on Сря Сеп 07, 2011 10:43 pm

Пробвай "Game of thrones" сериалчето е доста кървавичко но е страхотно. Правено е по книга. На мен лично много ми допадаSmile Толкова се запалих, че дори прочетох четирите книги излезли до сега на българският пазар. Опитай мойе и на теб да ти хареса Smile

Utena Tenjou

Брой мнения: 3

Писане by Utena Tenjou on Сря Сеп 07, 2011 10:47 pm

covington написа:Game of Thrones е много готин, поне според мен. Зависи с кво го сравняваш и как го гледаш де, хората, които го сравняват с книгите, вероятно са леко разочаровани. Обаче в тоя жанр на ТВ определено е едно от по-добрите неща.

Терминатор щях да го почвам (по препоръка) преди известно време (Lena Headey все пак!) обаче ме отказа нещо супер тъпо - някак си трудно понасям да гледам Summer Glau. Добре че в Долхаус беше за кратко, че иначе щеше да е сложно :Д

Тъкмо предложих Game of Thrones и видях, че още някой го е харесалSmile Съгласна съм серияла е страхотен книгите също нямям търпение да пуснат на пазара 5 част от книгите Smile

Utena Tenjou

Брой мнения: 3

Писане by Phantom_Girl on Нед Ное 13, 2011 3:55 pm

Бягство от затвора,д-р Хаус,Грозната Бети,Анатомията на Грей Smile

Phantom_Girl

Брой мнения: 69

Писане by earl_grey on Пон Ное 14, 2011 9:44 am

no time for that shit!

earl_grey

Брой мнения: 943

Писане by Kartika Luyet on Вто Мар 27, 2012 3:57 pm

Психолози: Светът се ръководи от психопати!

Последната промяна е направена от Kartika Luyet на Чет Апр 12, 2012 1:38 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

Kartika Luyet

Брой мнения: 78

Писане by БлатнаФея on Вто Мар 27, 2012 5:58 pm

Аз освен Как се запознах с майка ви и Глий, друго май не гледам. Преди следях и Дневниците на вампира, но сега се чудя дали да продължавам, защото ми стана страшно тъпо и вече не ме е грижа за героите.

БлатнаФея

Брой мнения: 193

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics