ТВ, сериали или какво гледате
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: ТВ, сериали или какво гледате
Markizata написа:Аз гледам само СакъзззззЗ
Аслъ? Ептен гюзел, баш хит драмалар! Аферим!
Ihina написа:
Малко офтопик, ковингтън, обаче ми стана любопитно... Аватарът ти не е ли от "Виктор, Виктория"?
Йей, браво, май за пръв път някой го уцелва от раз! От там е, Джули е велика (и принципно, и в него).
Ihina написа:
А, а, а... Women Murder Club... е тва вече не е за изпускане... а също и Ризоли и Айлс...
А, да... Долхаус също...
Rizzoli&Isles го гледам само по навик - много слабо като криминално действие. Добре че е д-р Айлс... А Dollhouse е велик. Уедън си знае работата и нямам идея защо по дяволите го спряха толкова рано, тва заслужаваше поне трети сезон.
А, виж The Chicago Code става, нищо, че младежът малко преиграва. То тва май няма да има втори сезон също...

covington- Брой мнения: 790
Местожителство: София
covington написа:Rizzoli&Isles го гледам само по навик - много слабо като криминално действие. Добре че е д-р Айлс...
Мисля, че смисъла на сериала не е в криминалното действие

TEsla- Брой мнения: 22
Местожителство: Ту тук ту там
^ То тва ясно. Ама това не означава, че трябваше да правят крими-подисторията толкова слаба. Не като количество, щото тва си е character-driven сценарий и е ясно къде ше е акцентът; ама поне като качество можеха да се постараят малко повече.
Или поне да го бяха кръстили UST!square или Stereotypes Undercover. Аз съм фен на описателните заглавия
Иначе, Lost Girl S2 тръгва от 4 септември. Стискам палци след последния епизод да се напънат малко и да избягат от лигавата романтика на последните 2-3 епизода от S1.
Или поне да го бяха кръстили UST!square или Stereotypes Undercover. Аз съм фен на описателните заглавия

Иначе, Lost Girl S2 тръгва от 4 септември. Стискам палци след последния епизод да се напънат малко и да избягат от лигавата романтика на последните 2-3 епизода от S1.

weeds, true blood, pretty litte liars, teen wolf, grey's anatomy, house m.d., nip/tuck, better off ted, the vampire diaries, two and a half men и сега сигурно за 100-тен път гледам Ally McBeal 

smile_m- Брой мнения: 80
covington написа:
Йей, браво, май за пръв път някой го уцелва от раз! От там е, Джули е велика (и принципно, и в него).
Rizzoli&Isles го гледам само по навик - много слабо като криминално действие. Добре че е д-р Айлс...
Джули Андрюс ми е супер любимка и я разпознавам от раз... А и Виктор, Виктория ми е любим филм
Относно слабото криминално действие... Мисля, че престъпните синдикати са подали официално оплакване към гилдията на мувимейкърите, да си позатъпят следователите, че престъпните им планове рухват, защото всяко тригодишно вече може да разкрива престъпленията им след като изгледа на екс От местопрестъплението целия френчайз
, Престъпни намерения, Криминални уравнения и т.н. и пр.
Добре, наистина, че е Мора... иначе
А някой да е начевал Game of Thrones... Аз лично го почнах и се гледва... има интрижка, има фентъзи...
А и ми е любопитно някой гледал ли е Терминатор сериала и става ли за гледане...

Ihina- Брой мнения: 663
Game of Thrones е много готин, поне според мен. Зависи с кво го сравняваш и как го гледаш де, хората, които го сравняват с книгите, вероятно са леко разочаровани. Обаче в тоя жанр на ТВ определено е едно от по-добрите неща.
Терминатор щях да го почвам (по препоръка) преди известно време (Lena Headey все пак!) обаче ме отказа нещо супер тъпо - някак си трудно понасям да гледам Summer Glau. Добре че в Долхаус беше за кратко, че иначе щеше да е сложно :Д
Терминатор щях да го почвам (по препоръка) преди известно време (Lena Headey все пак!) обаче ме отказа нещо супер тъпо - някак си трудно понасям да гледам Summer Glau. Добре че в Долхаус беше за кратко, че иначе щеше да е сложно :Д

ТВ, сериали или какво гледате
Пробвай "Game of thrones" сериалчето е доста кървавичко но е страхотно. Правено е по книга. На мен лично много ми допада
Толкова се запалих, че дори прочетох четирите книги излезли до сега на българският пазар. Опитай мойе и на теб да ти хареса 
Толкова се запалих, че дори прочетох четирите книги излезли до сега на българският пазар. Опитай мойе и на теб да ти хареса 

Utena Tenjou- Брой мнения: 3
covington написа:Game of Thrones е много готин, поне според мен. Зависи с кво го сравняваш и как го гледаш де, хората, които го сравняват с книгите, вероятно са леко разочаровани. Обаче в тоя жанр на ТВ определено е едно от по-добрите неща.
Тъкмо предложих Game of Thrones и видях, че още някой го е харесал
Съгласна съм серияла е страхотен книгите също нямям търпение да пуснат на пазара 5 част от книгите 

Utena Tenjou- Брой мнения: 3
Бягство от затвора,д-р Хаус,Грозната Бети,Анатомията на Грей 

Phantom_Girl- Брой мнения: 69
no time for that shit!

earl_grey- Брой мнения: 943
Психолози: Светът се ръководи от психопати!
Последната промяна е направена от Kartika Luyet на Чет Апр 12, 2012 1:38 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

Kartika Luyet- Брой мнения: 78
Аз освен Как се запознах с майка ви и Глий, друго май не гледам. Преди следях и Дневниците на вампира, но сега се чудя дали да продължавам, защото ми стана страшно тъпо и вече не ме е грижа за героите.

БлатнаФея- Брой мнения: 193
Страница 2 от 2 •
1, 2
Similar topics» Гледате ли новите турски сериали по ТВ?
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво сънувах снощи?
» Какво трябва и какво не трябва да правим на интервю
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво сънувах снощи?
» Какво трябва и какво не трябва да правим на интервю
Страница 2 от 2