ТВ, сериали или какво гледате
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
ТВ, сериали или какво гледате
Много се чудих това дали е за тоя раздел или да го метна в Хоби, ама някак си повече ми се върза с медии. Кратко и прозаично: какво гледате (от сериалския тип) и по-скоро какво може да ми препоръчате да гледам като лек за личната ми тв-драма
ТВ драмата се състои от две части. Първата е, че откак очите ми почнаха да протестират след първите 150 страници на монитор, трябваше да сменя част от четенето с гледане (по-малко натоварване and all that jazz). Втората част е проклетият season break, който естествено повече или по-малко съвпада за почти всичко, което гледам. И всяка година настъпва един прекрасен момент, в който аз нямам какво да гледам. Сега почти всичко си е back on track, обаче селекцията почва да разочарова. Кратко списъче, за да поясня разочарованието:
- Glee - още чакаме да тръгне, ама сезон 2 е супер слаб като цяло. Обещанията са за нещо тематично след почивката, ще поживеем и ще видим май;
- Criminal Minds - тия тотално ме разочароваха, на път са да избият/изгонят всичките си силни женски герои, аз пък съм на път да спра да ги гледам;
- The Good Wife - за момента върви добре, но веднъж на седмица добра история - недостатъчно;
- Nikita - слабо (от моя гледна точка де, иначе аз съм им извън таргет-групата и е нормално да ми се вижда малко off);
- Leverage, Warehouse 13 и Burn Notice има да ги чакам докато тръгнат новите сезони...
Спасявайте положението
ТВ драмата се състои от две части. Първата е, че откак очите ми почнаха да протестират след първите 150 страници на монитор, трябваше да сменя част от четенето с гледане (по-малко натоварване and all that jazz). Втората част е проклетият season break, който естествено повече или по-малко съвпада за почти всичко, което гледам. И всяка година настъпва един прекрасен момент, в който аз нямам какво да гледам. Сега почти всичко си е back on track, обаче селекцията почва да разочарова. Кратко списъче, за да поясня разочарованието:
- Glee - още чакаме да тръгне, ама сезон 2 е супер слаб като цяло. Обещанията са за нещо тематично след почивката, ще поживеем и ще видим май;
- Criminal Minds - тия тотално ме разочароваха, на път са да избият/изгонят всичките си силни женски герои, аз пък съм на път да спра да ги гледам;
- The Good Wife - за момента върви добре, но веднъж на седмица добра история - недостатъчно;
- Nikita - слабо (от моя гледна точка де, иначе аз съм им извън таргет-групата и е нормално да ми се вижда малко off);
- Leverage, Warehouse 13 и Burn Notice има да ги чакам докато тръгнат новите сезони...
Спасявайте положението

covington- Брой мнения: 790
Местожителство: София
Re: ТВ, сериали или какво гледате
Като се има предвид личното ми предизвикателство към проявяването на търпение, препоръчвам Modern Family. Хем кратко, хем (често) забавно, хем в някаква степен тематично.
Иначе аз следя Bones - екшън, сайънс и антропология
- много го бива.
Другият сериал, на който много се радвам е Skins (английската версия, не американската) - изобилства от емоционално нестабилни тийнейджъри, които имат проблеми с алкохола и наркотиците
Fringe и Sanctuary също стават - за любителите на свръхестествени.. неща
Ами, това е май.. Изглежда имам прекалено много свободно време, хаха
Иначе аз следя Bones - екшън, сайънс и антропология
- много го бива.Другият сериал, на който много се радвам е Skins (английската версия, не американската) - изобилства от емоционално нестабилни тийнейджъри, които имат проблеми с алкохола и наркотиците
Fringe и Sanctuary също стават - за любителите на свръхестествени.. неща
Ами, това е май.. Изглежда имам прекалено много свободно време, хаха

Divz- Брой мнения: 1217
Много сериали гледам... 90210, Glee, The Vampire Diaries, Pretty Little Liars,
Hellcats, Skins, Spartacus: Gods of the Arena ( Spartacus: Blood and Sand ),
House M.D, Los Hombres De Paco Season / Хората на Пако, Gossip Girl, Grey's Anatomy, Стъклен Дом...Чакам и новия сезон на Lip Service... Боже колко са много...
Hellcats, Skins, Spartacus: Gods of the Arena ( Spartacus: Blood and Sand ),
House M.D, Los Hombres De Paco Season / Хората на Пако, Gossip Girl, Grey's Anatomy, Стъклен Дом...Чакам и новия сезон на Lip Service... Боже колко са много...

stifito1- Брой мнения: 495
Местожителство: Gorna Orqhovica
Vampire Diaries, True Blood, Nikita, Supernatural

Despicable Me- Брой мнения: 36
Местожителство: Sofia
Като гледам от моите фаворити не сте споменали само Chuck u Lost Girl. Като втория го загледах защото е канадски и малко по-различен от това, което Америка бълва напоследък. Донякъде слаба актьорска игра, но пък си има готина тематична история и по-малко цензура, за което

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
А да, Lost Girl е як. Малко последните епизоди отпуснаха нивото, но иначе е супер. Ама и там време докато тръгне новият сезон. Както и Lip Service (който много ми хареса между другото).
Sanctuary го приключих съвсем скоро...
Но виж, за Fringe не се бях сетила. След края на втори нещо го забравих, съвсем изключих, че трети тече. Дръпнах снощи
Sanctuary го приключих съвсем скоро...
Но виж, за Fringe не се бях сетила. След края на втори нещо го забравих, съвсем изключих, че трети тече. Дръпнах снощи

Стига бе хора, за какви сериали говорите? Аз ли нещо съм изостанала и съм чувала само за Gossip Girl, Анатомията на Грей и д-р Хаос...
Аз също имам периоди в които не мога да обясня какво ми се случва, но сядам или лягам пред лаптопа и свалям всички сезони на даден сериал и не спирам докато не ги изгледам всичките!
Гледала съм One Tree Hill, Desperate Housewives, The Hills, The Orange County, Friends, House M.D, Grey's Anatomy, ER - Emergency Room, Las Vegas, CSI Miami, а в момента гледам The L Word ...
Щом свърша ще подхвана някои от изброението по-горе, само кажете с кой да започна
Аз също имам периоди в които не мога да обясня какво ми се случва, но сядам или лягам пред лаптопа и свалям всички сезони на даден сериал и не спирам докато не ги изгледам всичките!
Гледала съм One Tree Hill, Desperate Housewives, The Hills, The Orange County, Friends, House M.D, Grey's Anatomy, ER - Emergency Room, Las Vegas, CSI Miami, а в момента гледам The L Word ...
Щом свърша ще подхвана някои от изброението по-горе, само кажете с кой да започна

SoShy- Брой мнения: 23
Местожителство: Sofia
Тук не мога да пропусна да драсна...
Та значииии...
Фарскейп, всички Старгейти, Чародейките/Вещиците - все не помня как го бяха превели името, Спешно отделение - класика!, първата Никита с Пета Уилсън, Досиетата Х, Зина принцесата войн
Battlestar Galactica, Legend of the Seeker. Това от вече свършилите сериали... или поне тези, за които се сещам в момента... Иначе... Дивз спомена Боунс - само така!, Sanctuary-то, Lost Girl, Knight Rider, новата Никита, Доктор Ху, Торчуд, Склад 13 наскоро го почнах - не е зле, Деветте живота на Клои Кинг, Falling Skies, Хаваи 5-0...
Абе един сериаломан съм... Ако не мога да си намеря готин сериал, като ми свърши настоящия и ако нямам подходящо аниме, с което да запълня дупката - изпадам в много яка абстиненция
Та значииии...
Фарскейп, всички Старгейти, Чародейките/Вещиците - все не помня как го бяха превели името, Спешно отделение - класика!, първата Никита с Пета Уилсън, Досиетата Х, Зина принцесата войн
Battlestar Galactica, Legend of the Seeker. Това от вече свършилите сериали... или поне тези, за които се сещам в момента... Иначе... Дивз спомена Боунс - само така!, Sanctuary-то, Lost Girl, Knight Rider, новата Никита, Доктор Ху, Торчуд, Склад 13 наскоро го почнах - не е зле, Деветте живота на Клои Кинг, Falling Skies, Хаваи 5-0...Абе един сериаломан съм... Ако не мога да си намеря готин сериал, като ми свърши настоящия и ако нямам подходящо аниме, с което да запълня дупката - изпадам в много яка абстиненция

Ihina- Брой мнения: 663
^ Хааа, сродна тв-душа :Д аз съм същата история (откъдето и темата де). Нищо, че напоследък нямам време даже да си следя четирите вървящи.
Тия свършилите, които си изброила, са ми всички във Favorite - листа, особено първата Никита. Там само мога да добавя Lexx, който продължава да ми води класацията за най-извратен сериал (което естествено го слага в любими).
Последното, което вероятно ще почна, е Eureka - много почнаха да ги споменават в Warehouse 13 и ми е любопитно да проверя кво се случва.
Тия свършилите, които си изброила, са ми всички във Favorite - листа, особено първата Никита. Там само мога да добавя Lexx, който продължава да ми води класацията за най-извратен сериал (което естествено го слага в любими).
Последното, което вероятно ще почна, е Eureka - много почнаха да ги споменават в Warehouse 13 и ми е любопитно да проверя кво се случва.

Току-що започнах NCIS... главно заради една мадама от екипа следователи /Аби Шуто/... не е лошо сериалчето... Аби кърти мивки... А и това ме подсети, че забравих да спомена Военна прокуратура... много любим сериал!
Ааа, любимия ми сериал с Джесика Алба... малко не го довършиха като хората, че ТВ мрежите у америчко са го зарязали... ама си се гледваше... Dark Angel. Най-добрата приятелка на героинята на Джесика, Ориджинал Синди... както се наричаше, е лесбийка...
Оооо, как можах да го пропусна... Кръвни връзки, или Blood Ties с Кристина Кокс... Сериалът е, по мое скромно мнение, много по-добър от всички останали вампирски сериали от рода на True Blood, Дневниците на вампира и т.н.
А, а, а... Women Murder Club... е тва вече не е за изпускане... а също и Ризоли и Айлс...
А, да... Долхаус също... И сега не мога да си чупя душата... фенче съм си на Бъфи
... на Ейнджъл също...
Аааа, да... Андромеда, също ми и любим сериал...
Малко офтопик, ковингтън, обаче ми стана любопитно... Аватарът ти не е ли от "Виктор, Виктория"?
Ааа, любимия ми сериал с Джесика Алба... малко не го довършиха като хората, че ТВ мрежите у америчко са го зарязали... ама си се гледваше... Dark Angel. Най-добрата приятелка на героинята на Джесика, Ориджинал Синди... както се наричаше, е лесбийка...
Оооо, как можах да го пропусна... Кръвни връзки, или Blood Ties с Кристина Кокс... Сериалът е, по мое скромно мнение, много по-добър от всички останали вампирски сериали от рода на True Blood, Дневниците на вампира и т.н.
А, а, а... Women Murder Club... е тва вече не е за изпускане... а също и Ризоли и Айлс...
А, да... Долхаус също... И сега не мога да си чупя душата... фенче съм си на Бъфи
... на Ейнджъл също...Аааа, да... Андромеда, също ми и любим сериал...
Малко офтопик, ковингтън, обаче ми стана любопитно... Аватарът ти не е ли от "Виктор, Виктория"?
Последната промяна е направена от Ihina на Съб Авг 27, 2011 3:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Ihina- Брой мнения: 663
В момента ме е обхванала японска вълна, захванала съм "Шогун"(запореден път). След това смятам да потърся нещо друго азиатско, но на историческа тематика.

Ava- Брой мнения: 11
Аз гледам само СакъзззззЗ

Markizata- Брой мнения: 700
pretty little liars
ugly Betty
the vampire diaries
gossip girl
desperate housewives
.....много са , но да кажем 4е тези най ми харесват и си ги гледам редовно
ugly Betty
the vampire diaries
gossip girl
desperate housewives
.....много са , но да кажем 4е тези най ми харесват и си ги гледам редовно

red_girl- Брой мнения: 89
Местожителство: Варна
И аз гледам много сериали...като се почне от Д-р Хаус, Анатомията на Грей, Отчаяни съпруги, Дързост и красота (еднинствения, който не ме напряга психически и не ме обременява), От местопрестъплението Лос Анджелис и Маями с Хорейшио, Касъл, Кварталът на богатите, Грозната Бети и други....хаха, както и Стъклен дом и Сакъз - за къде без него, умирах си от смях...
А сега ще започна да гледам и The Chicago Code, заради любимката ми Дженифър Бийлс...
А сега ще започна да гледам и The Chicago Code, заради любимката ми Дженифър Бийлс...

Light power- Брой мнения: 238
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Гледате ли новите турски сериали по ТВ?
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво сънувах снощи?
» Какво трябва и какво не трябва да правим на интервю
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво сънувах снощи?
» Какво трябва и какво не трябва да правим на интервю
Страница 1 от 2