Време е за ТИЙН СРЕщА !!!
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: Време е за ТИЙН СРЕщА !!!
Ето едно интересно събитие: http://onfest.bg/

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
тва е след 100 дена....аз предлагам, тъй като вече е лято, трябва ли да се забутваме по кино залите, няма ли да е по яко да си разцъкваме нещо на открито?

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Insomnia написа:тва е след 100 дена....аз предлагам, тъй като вече е лято, трябва ли да се забутваме по кино залите, няма ли да е по яко да си разцъкваме нещо на открито?![]()
Е, да, ама в кината е хладничко... Обаче ако ще е нещо на открито, да отидем на планина. Или да играем нещо, може в Коколандия и т.н.

БлатнаФея- Брой мнения: 193
то са не е супер жега бе хора...ако ви е толкова топло може да отидеме на разходка на Витоша.. 

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Симпатично допадаща ми идея!
Активно я подкрепям
Активно я подкрепям

JoJo- Брой мнения: 27
А, аз предлагам например в борисовата или южния и всеки си прави каквото си иска.Някои цъкат, други пият, трети свалят мацки.. мда
Но и планината е добра идея.
Но и планината е добра идея.

HummingMelodies- Брой мнения: 62
Вие, мили тийнчета, добре се уговаряте и купонясвате. Ами ние, дето сме опуснали вече 'тийн' наставката, но още не сме достатъчно далеч от нея, за да се впишем в клуба 30+, що да чиним?
хахаха оооф, сериозен лигоч ме е хванал напоследък! (това ще да е едно от сравнително леките усложнения от тъй наречения 'сесиен синдром'!)
Хммммм, подозирам, че единственият и неоспорим лек за тях е едно здраво и качествено напиване
, ама толкоз качествено, че после не бели петна, ами да не знаем кой откъде и накъде..и с кой..и как и с какво..и защо!
хахаха оооф, сериозен лигоч ме е хванал напоследък! (това ще да е едно от сравнително леките усложнения от тъй наречения 'сесиен синдром'!) Хммммм, подозирам, че единственият и неоспорим лек за тях е едно здраво и качествено напиване
, ама толкоз качествено, че после не бели петна, ами да не знаем кой откъде и накъде..и с кой..и как и с какво..и защо!

rainbow_eyes- Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia
Ние само се уговаряме, ама до купонясването не се е стигнало изобщо..
което е много жалко, всъщност.
което е много жалко, всъщност.

HummingMelodies- Брой мнения: 62
Момичетаааа..решено е.. петък вечер след 19 в парк Заимов! Около чешмичкаа по средата. За повече подробности на лична! 
Време е да се събереееем,..всички заедно.

Време е да се събереееем,..всички заедно.

Айси- Брой мнения: 75
Местожителство: България
Наближава Хелоуин. Планове?

Хъм... някой навит за кино?

summer- Брой мнения: 52
Местожителство: Veliko Turnovo
12.12.11 понеделник - Кино Арена Запад
разгледах филмите и най-интересените ми изглеждат тези:
опция 1: Войната на боговете на 3Д от 12:30 можем в 12 да се съберем на входа.
опция 2: Тайните служби на дядо Коледа 3D от 12:20 пак можем да се съберем като горе.
опция 3: Операция Шменти Капели от 14:00, събираме се в 1.30 на входа.
Е, има и други филми. разгледайте в общия сайт: http://www.kinoarena.com и както ви е удобно, кажете, не мълчете. Това беше само предложение, защото понеделник на мен ми е свободен, но ако на вас не ви е, значи или за друг час като го дават, или направо друг ден (събота, неделя).
разгледах филмите и най-интересените ми изглеждат тези:
опция 1: Войната на боговете на 3Д от 12:30 можем в 12 да се съберем на входа.
опция 2: Тайните служби на дядо Коледа 3D от 12:20 пак можем да се съберем като горе.
опция 3: Операция Шменти Капели от 14:00, събираме се в 1.30 на входа.
Е, има и други филми. разгледайте в общия сайт: http://www.kinoarena.com и както ви е удобно, кажете, не мълчете. Това беше само предложение, защото понеделник на мен ми е свободен, но ако на вас не ви е, значи или за друг час като го дават, или направо друг ден (събота, неделя).

Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Similar topics» Възстановяване и отсъствие на менструацията по време на кърмене !
» Най-доброто място за първа среща?
» Тийн - тест!
» Приблизително необходимо време за варене, печене и пържене на някои продукти. Дадената информация се отнася за 1 кг. от съответния продукт.
» Генетични изследвания по време на бременност!
» Най-доброто място за първа среща?
» Тийн - тест!
» Приблизително необходимо време за варене, печене и пържене на някои продукти. Дадената информация се отнася за 1 кг. от съответния продукт.
» Генетични изследвания по време на бременност!