Мразят ли лесбийките бисексуалните жени?
Страница 8 от 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Мразят ли лесбийките бисексуалните жени?
*Re\/oLuti0n* написа:Определено не са заучени фразички от филмчета и нямам за цел да впечатлявам никакви какички
![]()
И не, не бих казала, че съм натрупала ужасно голям опит, просто достатъчно, и не съм имала продължителни връзки с години.И да, "гушкала съм се с повече от 2-3 лесбото и би сексуални девойки", но също не е основен източник за мнението ми.Просто мисля, че познавам достатъчно момичета(жени), определящи се с тази ориентация, за да мога да изкажа що-годе адекватно мнение.
И не виждам какво ми е на "моите дълги 17 годинки"?Все си мисля, че малко или много съм ги надраснала, но все пак да не навлизаме в подробности.Не разбрах само защо толкова много се засегна от поста ми..
Нищо лично против би-тата, просто изказвам собствено мнение - ако не съм в грешка, форума е точно за това
Е ,слънчице аз не съм би аз съм лес...няма кво да се обиждам...всички обичат лесбийките!...даже от тва ставастрахотно заглавие за българо лесбийски сапунен сериал...казвам ви можем да бутне Дъ Ел Уърд!
Когато аз бях една година над твойте скромни 17 и открих маната небесна чрез лесбийските форуми и аз обеснявах на ляво и на дясно колко съмнадраснала годините си ...в крайна сметка всички тук сме били така...не че сясъм изключително възрастна....но имай на предвид ,че с всяка следваща година ще надрастващ годините си с по 2 ...и все ще си мислиш че е така...и като се върнеш на зад и си помислиш сега какви ги говориш,ще разбереш ...че ти реално не си надраснала възраста си ...естествено освен ако не си ггенийче,кое е измислило нова теориа за относителноста въз основа на изключителни житейски и филосвски размисли.Тогава ще призная че си надраснала възраста си...
както и да е с всичкото това просто се опитах да ти кажа ,че вкуса на младото вино ,никога няма да същия като на виното отлежало в бъчвите с години .В нашия случай в баровете

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Re: Мразят ли лесбийките бисексуалните жени?
Сега...къде по барове, къде по клубове, къде на домашно... 

*Re\/oLuti0n*- Брой мнения: 24
Страница 8 от 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics» 8 от 10 жени свършват сами!
» Облекло, мода, елегантност
» Методи за обезкосмяване!
» Фитнес-програма за оформяне на релеф
» Какъв интимен гел ползвате?
» Облекло, мода, елегантност
» Методи за обезкосмяване!
» Фитнес-програма за оформяне на релеф
» Какъв интимен гел ползвате?