BGLES

Приятели

БГ Транслатор

NO COMMENT 5 5 1

NO COMMENT

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: NO COMMENT

Писане by chernata_perla999 on Сря Мар 16, 2011 11:53 am

Режи ,режи мислиш че някой неграмотен и неориентиран ще тръгне да търси истианта ...мне ....На хората не им пука след като са чули и видели едно мнение.Хората са като стари машини задава им се една информация и само нея приемат и обработват ....няма вече място за нови данни.За тва или се казва силно и високо на глас или просто поредната игра на игла в купа сено.

chernata_perla999

Брой мнения: 303

Върнете се в началото Go down

Писане by Markizata on Пет Апр 08, 2011 6:41 pm

8.) Според изследване проведено през 1991 г., гейовете имат средно по 308 партньора през живота си.

Искам да съм гей през 91-ва!!! bounce

20.) Според изследване, сравнило група деца израснали в нормално "традиционно" семейство с група деца израснали в лезбийско "семейство": 29% от момичетата и 13% от момчетата с еднополови родители са имали поне една хомосексуална връзка. Нито едно от децата с хетеросексуални родители не е имало хомосексуална връзка.

Едноклетъчните не възприемат съществуването на многоклетъчните, но многоклетъчните /понякога/възприемат съществуването на едноклетъчните. И какво от това?

Markizata

Брой мнения: 700

Писане by semper_fi on Съб Апр 09, 2011 10:18 am

Еми какво ... нищо, пръскат си хората идейки. Ако покълне - покълне Smile

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Писане by Markizata on Съб Апр 09, 2011 11:12 am

Май са изтървали да включат, че "преобладаващият процент убийства от ревност по особено мъчителен начин и с особена жестокост е сред хомо двойките" Wink

Има един немалък процент население, който ползва телевизора, изявленията на Бойко Борисов, проповедите на кварталния свещеник и, разбира се, непоклатимите истини на баба си, като отправна точка за формиране на житейския си мироглед. Колкото по - малко информация има за нещо, толкова по - истерично тропа с крак на своето. И тук, дали иде реч за хомо/сексуалност, за политика или за доматите на пазара, няма абсолютно никаква разлика.

Почти всеки път, когато ме карат до един определен адрес, таксиджиите ми задават един и същ въпрос, който, освен, че е некоректен, е и неадекватен. Ама, го задават с една такава провокативна нотка...нали "недейте се пра'и ся, знам ва аз..."
И това се дължи пак на такива едни статии и изказвания, само че с малко повече претенции за достоверност - нали го казват "по телевизора" и "по новините".
И какво? Защо трябва да им се връзвам - толкоз знаят, толкоз могат. Достатъчно ми е, че могат нещо което аз не мога и не искам - да карат. И до там.

Извън раз/съжденията на едноклетъчното мислене, обаче, хомосексуалността и хомосексуалните отношения имат достатъчно много реални негативи - както всяко друго нещо. Ако отречем, че съществуват, ако отказваме да ги виждаме, мисля, това би значело, че няма особена разлика между нас и автора на статията.

Markizata

Брой мнения: 700

Писане by semper_fi on Вто Апр 19, 2011 4:08 pm

Абсолютно съм съгласна!
Реалните негативи, с които трябва да се справяме ежедневно са предостатъчно. Да, около 90% от тях са резултат от натиска на социума, който дори в най-"развитите" и толерантни държави все още разглежда хомосексуланите като "малцинство", отделна група, която просто няма как да е като всички останали. Съответно и хората в това малцинство приемат себе си и живота си като "някак по-друго нещо". Изобщо проблеми много.
Авторите на сайта и на писанията нямат ни най-малка представа за реалните негативи и проблеми на това да си гей, а и не вярвам да ги интересува особено

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Писане by sometimes_somewhere on Сря Авг 03, 2011 1:00 pm

С изключение на едно по-сериозно научно издание, източниците в тази диплянка са някакви си организации. Не мога да проверя въпросната статия, публикувана в научно издание, в момента, но най-вероятно е изследване, което авторът на публикацията представя, без да базира на него генерални заключения. Просто никое сериозно издание няма да приеме подобна публикация (т.е. такава с генерални изводи). Сред източниците мярнах и една книга, писана от психоаналитик-християнин. Много... интересно.

sometimes_somewhere

Брой мнения: 4

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото