Тънката граница
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Тънката граница
Хъм. Въпросът е защо се е изпокарала с приятелката си..?
Може би те намира за по-добър партньор?
Или с приятелката й са нямали подобни отношения на френдшип както с теб?
Аз съм от тези във връзка с най-добрият си приятел. Просто не мога да си представя да съм с някой, без да сме имали емоционална обвързаност. Подобно нещо би довело единствено до проблеми и неразбиране. Както, може би, и в посоченият случей.
Може би те намира за по-добър партньор?
Или с приятелката й са нямали подобни отношения на френдшип както с теб?
Аз съм от тези във връзка с най-добрият си приятел. Просто не мога да си представя да съм с някой, без да сме имали емоционална обвързаност. Подобно нещо би довело единствено до проблеми и неразбиране. Както, може би, и в посоченият случей.

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
Не мога да си представя да ходя с приятелките си, защото ги приемам по-различен начин. Правила съм такава грешка, което доведе до разрушаване и неудобство и на двете ни, затова приятелки са просто приятелки.
Обичам ги, държа на тях, но самата идея да бъда с тях не ми се връзва.
Обичам ги, държа на тях, но самата идея да бъда с тях не ми се връзва.

HummingMelodies- Брой мнения: 62
Според мен приятелство може да има само при нулево привличане и от двете страни. Има ли го елемента на привличане, нещата така или иначе, някога, по някакъв начин, ще се объркат.

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
жените сме егоистки и мазохистки,привлича ни онова,което не можем да имаме,което е недостъпно,опасно и т.н. в повечето случаи кажеш ли на жена,че искаш да сте само приятелки или че я приемаш като приятелка смятай,че е полудяла по теб...

beautyfella- Брой мнения: 69
Не мисля, че това е характерно само за жените. Даже напротив, при мъжете съм го забелязала по-силно. Ако кажеш на един, че си лесбийка, той просто ще се скъса от опити да те има... Факт 

schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
не казвам,че мъжете не са,но жените в стремежа си винаги да сме желани,охажвани и обсипвани с внимание в по голяма степен не можем да преглътнем факта,че някой не ни желая като жени,а търси само приятелството ни..

beautyfella- Брой мнения: 69
Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2