Схемата...
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Схемата...
ъъ проблемът със Схемата е, че й липсва регламент. Например ако се интегрира във фейсбук, всеки ще може да лайква, коментира, дава съвети, да споделя здравословното си състояние след секс с даде човек и т.н.
така нещата ще се отрегулират и количеството ще бъде за сметка на качеството. И да речем може да си правил секс само с 2-3 души, обаче ако те са останали доволни и напишат яки неща за умения ти, ще бъдеш търсен и уважаван сексуален партньор.
така нещата ще се отрегулират и количеството ще бъде за сметка на качеството. И да речем може да си правил секс само с 2-3 души, обаче ако те са останали доволни и напишат яки неща за умения ти, ще бъдеш търсен и уважаван сексуален партньор.
a.borealis32819a- Брой мнения: 134
a.borealis21908a написа:ъъ проблемът със Схемата е, че й липсва регламент. Например ако се интегрира във фейсбук, всеки ще може да лайква, коментира, дава съвети, да споделя здравословното си състояние след секс с даде човек и т.н.така нещата ще се отрегулират и количеството ще бъде за сметка на качеството. И да речем може да си правил секс само с 2-3 души, обаче ако те са останали доволни и напишат яки неща за умения ти, ще бъдеш търсен и уважаван сексуален партньор.
![]()
Уважение към теб,но позволи ми да не се съглася. Да,до някъде Схемата се явява нещо като социална група,но от друга страна няма за цел някой да бъде похвален или уважаван и търсен сексуален обект. Дори в самата Схема, май се отнася повече за връзките между жени основно.

А,според мен целта на Схемата е да се създаде нещо като малка общност,отколкото да се оценя някого в кревата,все пак всичко си е субективно и въпрос на вкус

Devil's Daughter- Брой мнения: 86
хмм, и все пак не е много ясна целта на въпросното приложение. Какво като знаеш,че първата ти приятелка е имала връзка с последното гадже на настоящата ти приятелка?!
малка общност от жени в непрекъснато сексуално взаимодействие?!..... вижда ми се малко безполезно.
малка общност от жени в непрекъснато сексуално взаимодействие?!..... вижда ми се малко безполезно.
Тук вече е въпрос на лично мнение и преценка,но лично моето е,че далеч не става въпрос за оценка и критерии
Не,че имам нещо против мнението ти,уважавам го,всеки трябва да има гледна точка,просто,както казах,не съм толкова съгласна с теб.
А от друга гледна точка...нашето малко и скромно общество не е толкова открито и разпространено,а нещо като Схемата,което показва,че не сме само ние,би било от полза до някъде...

Не,че имам нещо против мнението ти,уважавам го,всеки трябва да има гледна точка,просто,както казах,не съм толкова съгласна с теб. А от друга гледна точка...нашето малко и скромно общество не е толкова открито и разпространено,а нещо като Схемата,което показва,че не сме само ние,би било от полза до някъде...

Devil's Daughter- Брой мнения: 86
Така.. и аз уважавам мнението ти и благодаря, че се включи. Аз съм далеч от мисълта, че става въпрос за оценка и критерии, защото ако беше така, вероятно щеше да настъпи здрав разврат.
Но чисто технически, ако има оценки и класации, ще бъде ефективна практически ,а сама по себе си Схемата е абсурдна. Каква е ползата от нея? Да отчетеш сексуална активност? Или да натриеш носа на бившата ти, че все още те бива?!
А и да не забравяме, че всички отдавна сме в една по- голяма схема и лесно измъкване от нея няма.
Но чисто технически, ако има оценки и класации, ще бъде ефективна практически ,а сама по себе си Схемата е абсурдна. Каква е ползата от нея? Да отчетеш сексуална активност? Или да натриеш носа на бившата ти, че все още те бива?!
А и да не забравяме, че всички отдавна сме в една по- голяма схема и лесно измъкване от нея няма.
схемата е абсолютно клюкарска работа, измислена е да забавлява хората на гърба на съседката за секс.не откривам друга функция в нея, пък и мисля, че не вреди на никого.стига да не се впрягаш за такива глупости

Luxe/- Брой мнения: 374
Местожителство: софия
http://www.manager.bg/news/facebook-proveryava-teoriyata-za-shestimata-obshti-poznati

Tequila Sunrise- Брой мнения: 64
Страница 2 от 2 •
1, 2