BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Схемата...

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Схемата...

Писане by a.borealis32819a on Чет Авг 11, 2011 4:18 pm

ъъ проблемът със Схемата е, че й липсва регламент. Например ако се интегрира във фейсбук, всеки ще може да лайква, коментира, дава съвети, да споделя здравословното си състояние след секс с даде човек и т.н. Smile така нещата ще се отрегулират и количеството ще бъде за сметка на качеството. И да речем може да си правил секс само с 2-3 души, обаче ако те са останали доволни и напишат яки неща за умения ти, ще бъдеш търсен и уважаван сексуален партньор. Smile

a.borealis32819a

Брой мнения: 134

Върнете се в началото Go down

Писане by Devil's Daughter on Чет Авг 11, 2011 10:00 pm

a.borealis21908a написа:ъъ проблемът със Схемата е, че й липсва регламент. Например ако се интегрира във фейсбук, всеки ще може да лайква, коментира, дава съвети, да споделя здравословното си състояние след секс с даде човек и т.н. Smile така нещата ще се отрегулират и количеството ще бъде за сметка на качеството. И да речем може да си правил секс само с 2-3 души, обаче ако те са останали доволни и напишат яки неща за умения ти, ще бъдеш търсен и уважаван сексуален партньор. Smile

Уважение към теб,но позволи ми да не се съглася. Да,до някъде Схемата се явява нещо като социална група,но от друга страна няма за цел някой да бъде похвален или уважаван и търсен сексуален обект. Дори в самата Схема, май се отнася повече за връзките между жени основно.
А,според мен целта на Схемата е да се създаде нещо като малка общност,отколкото да се оценя някого в кревата,все пак всичко си е субективно и въпрос на вкус Smile

Devil's Daughter

Брой мнения: 86

Писане by a.borealis32819a on Пет Авг 12, 2011 12:09 am

хмм, и все пак не е много ясна целта на въпросното приложение. Какво като знаеш,че първата ти приятелка е имала връзка с последното гадже на настоящата ти приятелка?! Neutral малка общност от жени в непрекъснато сексуално взаимодействие?!..... вижда ми се малко безполезно.

a.borealis32819a

Писане by Devil's Daughter on Пет Авг 12, 2011 1:16 am

Тук вече е въпрос на лично мнение и преценка,но лично моето е,че далеч не става въпрос за оценка и критерии Smile Не,че имам нещо против мнението ти,уважавам го,всеки трябва да има гледна точка,просто,както казах,не съм толкова съгласна с теб.
А от друга гледна точка...нашето малко и скромно общество не е толкова открито и разпространено,а нещо като Схемата,което показва,че не сме само ние,би било от полза до някъде... Wink Smile

Devil's Daughter

Брой мнения: 86

Писане by a.borealis32819a on Пет Авг 12, 2011 10:40 am

Така.. и аз уважавам мнението ти и благодаря, че се включи. Аз съм далеч от мисълта, че става въпрос за оценка и критерии, защото ако беше така, вероятно щеше да настъпи здрав разврат. Smile Но чисто технически, ако има оценки и класации, ще бъде ефективна практически ,а сама по себе си Схемата е абсурдна. Каква е ползата от нея? Да отчетеш сексуална активност? Или да натриеш носа на бившата ти, че все още те бива?! Rolling Eyes Smile
А и да не забравяме, че всички отдавна сме в една по- голяма схема и лесно измъкване от нея няма.

a.borealis32819a

Писане by Luxe/ on Пет Авг 12, 2011 11:27 am

схемата е абсолютно клюкарска работа, измислена е да забавлява хората на гърба на съседката за секс.не откривам друга функция в нея, пък и мисля, че не вреди на никого.стига да не се впрягаш за такива глупости :wine:

Luxe/

Брой мнения: 374
Местожителство: софия

Писане by Tequila Sunrise on Чет Авг 18, 2011 12:09 pm

http://www.manager.bg/news/facebook-proveryava-teoriyata-za-shestimata-obshti-poznati

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото