BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Схемата...

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Схемата...

Писане by pennyroyal.tea on Сря Дек 08, 2010 12:13 pm

ХЕлоуу на всички, незнам дали темата се дублира с някоя друга, затова давам пълна свобода на адмистраторите да првят каквото искат с нея Embarassed
Скъпи дами, мислите ли, че всички сме свързани една с друга подобно на схемата в The L Word? Аз мисля - "Да" и това ме плаши доста

pennyroyal.tea

Брой мнения: 123

Върнете се в началото Go down

Re: Схемата...

Писане by freedom on Чет Дек 09, 2010 12:34 am

До голяма степен предполагам, че има подобен тип взаимотношения. За себе си мога да кажа, че все още не съм засегната от схемата, но вероятно с времето това ще се промени...

freedom

Брой мнения: 142

Писане by semper_fi on Чет Дек 09, 2010 11:28 am

Рано или късно "схемата" те достига, пък независимо дали е от L Word или просто тази на живота. Всички сме свързани по един или друг начин, а кой с кого е споделял чаршафите и дали в крайна сметка всички сме в "кюпа" много зависи от личния избор на всеки Smile

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Писане by lira on Чет Дек 09, 2010 12:51 pm

хъм, мен ме притеснява повече един друг въпрос. има теории, че в България всички сме родствено свързани, т.е. всеки е малко роднина с всеки. ако приемем, че също така сме свързани и в една СХЕМА от сексуалните си контакти, означава ли това, че при всеки сексуален акт извършваме кръвосмешение?!?!?! друг е въпросът, дали при лесбийките може да има кръвосмешение, защото пък то няма как да се забременее и можеш да минеш метър.

lira

Брой мнения: 872

Писане by freedom on Чет Дек 09, 2010 2:11 pm

Минаваш метър....така, че спокойно може да се забавляваш
е не само ти, а всички ние, които по един или друг начин участваме или не в "схемата". Smile

freedom

Брой мнения: 142

Писане by Tequila Sunrise on Пет Юни 03, 2011 3:23 pm

Това е теория, чиито автори не са сценристите на Л уърд, но определено ми хареса как са я използвали. Някак успокояващо ми действа да знам, че само шест човека (или по-малко) ме делят от ... който си искам Twisted Evil

http://en.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_separation

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Писане by Passion on Пет Юни 03, 2011 4:19 pm

pennyroyal.tea написа: Аз мисля - "Да" и това ме плаши доста

А защо те плаши?

Не съм се замисляла за 'Схемата' Ама няма да се учудя ако има нещо такова.

Passion

Брой мнения: 73
Местожителство: Навсякъде

Писане by Гост on Пет Юни 03, 2011 10:46 pm

Свързани сме определено.
Особено,ако си в някой малък град вероятността
е огромна.Но има едно решение - намаляш "бройката" Smile

Гост
Гост

Писане by Light power on Нед Юни 05, 2011 8:11 pm

И мен ме плаши, че по някакъв неслучаен начин бихме могли да сме свързани, но по въпроса за така нареченото “кръвосмешение“ мисля, че го има и при животните. Замисляли ли сте се дали петелът извършва кръвосмешение, когато опложда свите кокошки? Нали не е възможно да има два петела в един кокошкарник, затова всичките кокошки са негови? Боже, това е плашещо и отвратително, но мисля, че съществува.

Light power

Брой мнения: 238

Писане by БлатнаФея on Нед Юни 05, 2011 10:35 pm

Хакуна Матата написа:
Свързани сме определено.
Особено,ако си в някой малък град вероятността
е огромна.Но има едно решение - намаляш "бройката" Smile

То и да намалиш бройката, каква е гаранцията, че твоята любима има също толкова малка бройка?

БлатнаФея

Брой мнения: 193

Писане by Roshko on Вто Юни 07, 2011 11:55 pm

не знам дали всички в БГ сме родствено свързани, но преди години ми се случи в Студентски град да се запозная с момче и момиче много приятни хорица, почнахме да се виждаме и от дума на дума след някоя и друга бира, една вечер се заговорихме кой от къде е, къде си е изкарал детството и стигнахме до общи познати от там разчепкахме още и след накой и друг телефонен разговор и "помощ от приятел" Smile в случая бабите ни се разбра че сме някакви далечни братовчеди Smile но както са казали старите хора след 4ти братовчед не е кръвосмешение, при жените въобще, така че на кой му пука живейте си живота всички сме братя и сестри по накакъв космически начин свързани дали от схемата или от географията важното е да има емоции

bounce

Roshko

Брой мнения: 9

Писане by Tequila Sunrise on Сря Юни 08, 2011 12:35 am

То всъщност не става въпрос, че си родствено свързан, а че ако искаш да се запознаеш с Барак Обама, ти трябват най-много шест човека - първият ще те познава теб лично, а последният - него... пак лично.

Tequila Sunrise

Брой мнения: 64

Писане by Devil's Daughter on Пон Авг 08, 2011 12:52 am

Хм,за кръвосмешението относно лесбийките няма начин да стане Smile А относно животните,за тях не е проблем да се чифтосват де-с майка си,-де с чичо си. При животинските видове,както кокошките,така и котките,кучетата, насекомите, мишките и прочие. А относно схемата... мисля си,че е възможно,и то на голям процент,но ако се включват само жени,то тогава въпросната схема няма да е толкова голяма. А ако има и мъже,то може би цяла България ще участва Smile интересен въпрос е,евала на авторката sunny И...може би и аз съм в нея...а аз половинката ми-сигурна съм,че от жените аз съм първата

Devil's Daughter

Брой мнения: 86

Писане by Sun&Moon on Сря Авг 10, 2011 12:59 am

Съвсем наскоро го изгледах този сериал (вчера приключих с последната серия), но още като видях Схемата се поразрових малко из Фейсбук и...ужас! Всички сме в схемата по един или друг начин. Ако някой не е, спокойно, има време Very Happy

Sun&Moon

Брой мнения: 33

Писане by red_girl on Сря Авг 10, 2011 2:09 pm

хммм до сега не съм попадала в схемата, но ако трябва да бъда честна и мен ме притеснява ,даже я намирам за неразумна

red_girl

Брой мнения: 89
Местожителство: Варна

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото