BGLES

Приятели

БГ Транслатор

За Жените... 5 5 3

За Жените...

:: Клубове :: 30+

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: За Жените...

Писане by Kris on Сря Яну 05, 2011 6:22 am

murmrun, ще се опитам да ти отговоря поетапно.
Подходът ми към една жена не зависи от моята нагласа, а от нейното отношение с мен. Не че не съм допускала да ми се качват на главата, но това е временно. Просто проверявам до къде ще стигнат. За нагаждането ще се съглася и няма да споря! Very Happy
За сравняването... Малко е относително. Както споменах по- горе, всичките ми жени са толкова различни, че за ТИП, който ми допада не може и дума да става, съответно и самите ми връзки са повече от разнообразни! В едно нещо обаче съм постоянна. Не започвам отново прекъсната връзка. Единственото, което мога да предложа на бившите си и което предлагам е приятелство. Знам, че не е малко, но повече не мога и на искам да дам. И ако в един момент се окаже, че Жената е някоя от бившите ми, вероятно ще продължа да търся нещо по- добро, но в никакъв случай няма да се върна назад!

Kris

Брой мнения: 113

Върнете се в началото Go down

Писане by lexi on Нед Яну 09, 2011 6:58 pm

murmrun написа:
Мит и легенда е според мен, че всеки има своя половинка и срещне ли я - търкулнало се гърнето и си намерило похлупаче, както казват бабите.
Въпросът е да превърнеш някого своя половинка и да му позволиш да направи същото с теб - а това предполага повече от една опция, нали? Wink

Така смятах и аз до степен да се надсмивам над това,докато преди две години не я срещнах...без да съм я търсила дори.С всички екстри и клишета,за които си чувала-телепатия,разбиране без думи,допълване,усета,че се познавате от 5 века поне и така ще е,усещането,че си цял,желанието да дадеш всичко от себе си и ответа му в другия...На 18год се влюбих за първи път в момиче,връстница и след 1 месец вече живеехме заедно.Обичала съм силно и съм била обичана силно,но като това е за 1 път и да,Жената е,и да Любовта на живота ми е.

lexi

Брой мнения: 446
Местожителство: имам местожителство :)

Писане by feet of clay on Съб Яну 15, 2011 12:21 pm

аз пък искрено вярвам, чв Жените с главно Ъ са повече от една. че животът един вид ни дава шанс да видим къде са били грешките ни и да ги поправим. че има повече от една пропусната лЮбов..
стига, бре, хора - та аз толкова пъти съм се влюбвала/ до ден днешен разграничавам "интелектуалните" от "емоционалните" влюбвания и мога да правя разликата/. не ми казвайте, че всяко ваше влюбване е било "дъ уан" - единственото един вид... било е уникално, но и вразумяващо един вид
има образователни такива, както и поучителни такива, както и "израстващи ви" такива... не могат да се сравнят.
всичко е низ от учения за по-добър аз - по-добре пасващ на перфектният ни "match" аз - и ако го пропуснеш - вината си е твоя, имаш втори шанс - ноиоо - ако го пропуснеш - не обвинявай никого друг, освен себе си.
любовта си е просто Е - и ако не можеш да се справиш с което - фак ю един вид е всичко, което казвам
с уважение към всички предишни мнения, разбира се - тоЧно като за противоречива аз..

feet of clay

Брой мнения: 640
Местожителство: София

Писане by amatoria on Вто Апр 19, 2011 5:03 pm

The Heart knows ... when the Search is over!

amatoria

Брой мнения: 1

Писане by mimok on Пон Авг 29, 2011 9:19 am

Smile Важното е, дали като се влюбиш в нея се осъзнаваш в един момент как се променяш и се развиваш, като личност и като стойностен характер. Защото аз все още нося част от нея в себе си след, като тя си умря от коварната си болест и другата беше изнасилена. Не беше ми лесно да преглътна тези две неща с години и винаги ме терзаеха е, това че имам съвест и морал. Това го дължа на едната преди да си отиде ми показа, какво е да цениш и уважаваш себе си и после околните, а хората недостойни за твоето внимание да ги подминаваш. От тях научих,че всички лоши черти и минуси в себе си да ги направя в плюсове. Защото истината е, че всеки има своя ад вътре дълбоко в себе си и важното е да го превърне в рай за себе си и за другите. Истината е, че докато я има магията се чувстваш на седмото небе, но в един момент се сгромоляшващ на земята, т.е. няма нищо постоянно и само преминаваме през метафорична промяна от един етап в друг и по този начин се променяме вътрешно и външно и по този начин израстваме и виждаме светът от друг ъгъл. Smile Smile

mimok

Брой мнения: 163

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics

:: Клубове :: 30+