лесбо филм???
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1 • Share •
лесбо филм???
Искате ли да си направим ЛЕСБО ФИЛМ?
Ние да си напишем сценария,да намерим артистите,
да разпределим ролите,само ще ни трябват
спонсори.Ако някой е съгласен да пише,
би било 4удесно да се направи такъв БГ филм :clap:
Ние да си напишем сценария,да намерим артистите,
да разпределим ролите,само ще ни трябват
спонсори.Ако някой е съгласен да пише,
би било 4удесно да се направи такъв БГ филм :clap:
Гост- Гост
Re: лесбо филм???
Да, наистина би било чудесно, но е доста трудно за реализиране, дори от професионалисти, а да не говорим за аматьори.

jessy- Брой мнения: 395
Местожителство: София
Боже! Боже! :affraid:
дам, още по-чдесно би било да бъде 3D - за по-реалистично възприятие на драгите зрители. В седмицата преди премиерата млади невинни босоноги девойки ще тичат с лесбофлаери в ръка из цялата страна (естествено без Пазарджик - там ще бъдат раздавани обикновени флаери). след фурорът, предизвикан от филма, нацията ще бъде екзалтирана и при разкритието на спонтанността и начинът, по които всъщност е хрумнала идеята - почти като Еврика!!
Аз съм съгласна, макар, че съм объркана от многообразието на предложените дейности. хммм по-скоро творческа или по-скоро финансова част...или едно :clap: би било достатъчно? :confused:
хех, къде сега да диря инициаторът за да обсъдим :confused:
дам, още по-чдесно би било да бъде 3D - за по-реалистично възприятие на драгите зрители. В седмицата преди премиерата млади невинни босоноги девойки ще тичат с лесбофлаери в ръка из цялата страна (естествено без Пазарджик - там ще бъдат раздавани обикновени флаери). след фурорът, предизвикан от филма, нацията ще бъде екзалтирана и при разкритието на спонтанността и начинът, по които всъщност е хрумнала идеята - почти като Еврика!!
Аз съм съгласна, макар, че съм объркана от многообразието на предложените дейности. хммм по-скоро творческа или по-скоро финансова част...или едно :clap: би било достатъчно? :confused:
хех, къде сега да диря инициаторът за да обсъдим :confused:

Авада- Брой мнения: 320
Напусна по собствено желание. Креативност от такива пропорции се нуждае от по-широки полета за изява. Остана само заветната цел. Ако имаш визия, възползвай се от поставените основи. 

Абсолютно разбирам :lol:
Дори мисля, не сигурна съм, че ако пусна идеята в bg mama, филмът ще е реалност за Великден :clap:
* предварително се извинявам, ако засегна привърженици на горецитирания форум

Да, трябва да се направи.
Забележка от администратор: Пиши на кирилица!

milenz- Брой мнения: 6
Участничките са в процес на подбор. Кастингът е в два тура.
1. Акцентира се върху артистични, гласови възможности и физическа издръжливост.
2. Измежду отсятите след първи тур кандидатки се избират осем, след финални съзтезания по канадска борба, тласкане на гюле, мятане на диск, голф и серия от прикляквания. Под внимание ще бъде взети и уменията на всяка една за вкарване във филми.
Избраните осем преминават едноседмичен курс за усъвършенстване на поведенчески способности и вживяване във роля, след което започват самите снимки.
Във връзка с гореспоменатото, моля всички съфорумнички да вземат под внимание, че след 24 април районът между Дондуков и Централна гара ще бъде затоврен за движение на пешеходци и превозни средства.
Частични алеи в Борисоватта градина, също ще бъдат забранени за обществено ползване през цитирания период.
До момента има записани 150 кандидатки, но за всички останали, които желаят - все още не е късно - официалната дата на първи тур е 10.04.
Дерзайте и успех : )
1. Акцентира се върху артистични, гласови възможности и физическа издръжливост.
2. Измежду отсятите след първи тур кандидатки се избират осем, след финални съзтезания по канадска борба, тласкане на гюле, мятане на диск, голф и серия от прикляквания. Под внимание ще бъде взети и уменията на всяка една за вкарване във филми.
Избраните осем преминават едноседмичен курс за усъвършенстване на поведенчески способности и вживяване във роля, след което започват самите снимки.
Във връзка с гореспоменатото, моля всички съфорумнички да вземат под внимание, че след 24 април районът между Дондуков и Централна гара ще бъде затоврен за движение на пешеходци и превозни средства.
Частични алеи в Борисоватта градина, също ще бъдат забранени за обществено ползване през цитирания период.
До момента има записани 150 кандидатки, но за всички останали, които желаят - все още не е късно - официалната дата на първи тур е 10.04.
Дерзайте и успех : )

Извинявям се че не съм писала на кирилица 

milenz- Брой мнения: 6
Хихихи Авада
Аз може ли да се включа
имам гласовите възможности,издръжливост и лъчезарност..май е достатъчно
Голям ентусиазъм.Е вече,ако мнооого се притесня да ме снимат може и да не не ме одобрите.Но е хубаво да има талисманче на филма! 
Аз може ли да се включа
имам гласовите възможности,издръжливост и лъчезарност..май е достатъчно
Голям ентусиазъм.Е вече,ако мнооого се притесня да ме снимат може и да не не ме одобрите.Но е хубаво да има талисманче на филма! 
Гост- Гост
На мен ми е нужен само ''Големият ентусиазъм'' Може да нямаме необходимите средства за филм,но не е и невъзможно,в крайна сметка ако се обединим може и да се получи нещо,ако не поне ще сме се пробвали =]

aleks4et0- Брой мнения: 88
А иначе щом се прави кастинг,аз съм артистична,мога да пея много добре,имам физическа издръжливост,а този кастинг кога ще се проведе и може ли повече информация за самия филм и бюджета му,въобще събрали ли сте някакви пари??

aleks4et0- Брой мнения: 88
Хах, Алексче, мисля че досега се разглеждаха хипотетични, хумористични ситуации. Сори, че те разочаровам
Прости ми
Прости ми
schizophrenic- Брой мнения: 589
Местожителство: Пловдив
Similar topics» Последния хубав филм, който гледахте?
» Любим филм.
» Чудовището от Лох Нес - НЕСИ
» Филми по действителни случаи
» "Под прикритие"
» Любим филм.
» Чудовището от Лох Нес - НЕСИ
» Филми по действителни случаи
» "Под прикритие"
:: Административни :: Кошче :: Пластмаса
Страница 1 от 1