В какви пози обичате да заспивате заедно?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 3 • Share •
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
В какви пози обичате да заспивате заедно?
Покрай всичко казано и изписано за сексуалните пози, се замислих - защо никой не обсъжда позите за спане? Спането с някого е доста съкровено нещо и е интересно, а и показателно за хората и за връзката им (предполага се, че като заспиваш до някого, не е само секс).

murmrun- Брой мнения: 101
Местожителство: София
Re: В какви пози обичате да заспивате заедно?
Хубава тема мърмрън, аз съм фен на поза лъжички
Иначе ако сме лице в лице трябва да вляза в ритъма на дишането на партнъорката си
Иначе ако сме лице в лице трябва да вляза в ритъма на дишането на партнъорката си

pennyroyal.tea- Брой мнения: 123
в поза "лъжичка" със свободна ръчичка

virginmicrobe- Брой мнения: 35
И аз съм за позата "лъжичка" ...
Но също така ми харесва и лице в лице.. обичам да преплитам краката си с партнюрката ми
Но също така ми харесва и лице в лице.. обичам да преплитам краката си с партнюрката ми

Helen- Брой мнения: 85
хм, доста мила тема, която ме нацелва право в десятката. много държа на това да заспивам, а и да се събуждам до хората, с които правя секс, а и с някои хора, с които не правя секс също имаме прекрасно заспиване и събуждане. позата е лъжички, като обичам да полагам глава между плешките на партньорката, което означава, че аз съм гушкащата, но обичам и да ме погушват. като се замисля, обичам и едната да е по гръб, а другата гушната на гръдта, но не знам от какво зависи кога каква е позата. интересно е, че дълго време бях абсолютно убедена, че с една определена жена сме създадени една за друга и извивките ни съвпадат като парчета от пъзел, нооо тя надебеля и вече не мисля така, хаха, шегувам се. хубавото е, че и след като отношенията ни преминаха в друга фаза, все още това пълно напасване си го има.

lira- Брой мнения: 872
О, значи всички сме за "лъжички"-те.
Лъжички преди, по време и след секс! Лъжички докато кусаме чорбички или просто загребваме от кофичката с кисело млекце.
И за да продължа с кулинарно-сънната тема, мога също да запитам дали според вас е възможно да се заспи в поза "виличка" - било то ако си в ролята на боцващата или боцваната?
Лъжички преди, по време и след секс! Лъжички докато кусаме чорбички или просто загребваме от кофичката с кисело млекце.
И за да продължа с кулинарно-сънната тема, мога също да запитам дали според вас е възможно да се заспи в поза "виличка" - било то ако си в ролята на боцващата или боцваната?

изхождайки от двузначността на ситуацията, ще подходя леко анализаторски и ще разгледам първо кулинарната страна, а именно-всичко може да се яде с лъжичка, а с виличка не, така че лъжичките със сигурност са по-вървежни. от сънна гледна точка, съм заспивала в поза вилички, но не ми е една от често практикуваните за заспиване пози и доколкото съм чувала, ми се случва по-често да заспивам боцната, отколкото боцкаща, но е малко боцкаво и са нужни сънни стимуланти (това май е оксиморон). ахахаха, боцкам се с лъжичка в леглото!

lira- Брой мнения: 872
Пък ние спим заедно само ако и правя мекици на сутринта...иначе любимата ми поза е да си центрирам главата между кокалите на гърба и

morgane- Брой мнения: 102
ммм, сега ми хрумна позата "мекица" - след бурен секс всички чаршафи, завивки, дрехи и каквото се сетите са се събрали в един безобразен куп, който прилича на мекица, и двете направо се просвате отгоре изнурени...
(като две черешки, които вече не ходят по тортите)
(като две черешки, които вече не ходят по тортите)

Позата насън издава каква е любовта ви
"Бъдещето на отношенията ви с новия партньор може да бъде изчислено по позата, в която спите, когато сте заедно, твърдят френски психолози.
Според тях, когато спи, човек не се преструва и показва истинското си отношение си към партньора. „Статуя на свободата” е често срещана поза.
Така на шега наричат психолозите разположението на партньорите в леглото, при което всеки е сам в своя края и двамата са с гръб един към друг. На пръв поглед това е поза на хора, които не се обичат.
Всъщност обаче дистанцията между двамата разкрива тяхната независимост и желанието да дадат на любимия човек колкото се може повече свобода. Това, че са си обърнали гръб, издава, че си имат пълно доверие.
„Лъжички” – тази поза е една от най-известните. При нея партньорите спят така, че гърбът на единия е опрян в корема и гърдите на другия. Тя издава, че партньорите имат нужда един от друг. Този, който е активната „лъжичка”, има желание да доминира.
Ако единият ви крак е качен върху партньора, това означава, че сте все още на период да се заигравате един с друг. Отношенията ви не са сериозни, да не говорим, че този, който спи с крак върху другия, доста се напряга по време на сън.
Ако спите обърнати с лице един към друг, това показва, че двамата сте замесени от едно тесто. Имате еднакви разбирания по повечето въпроси. Имате доверие един на друг, без да проявявате излишна ревност.
Опитва ли се единият от вас да завземе по-голямата част на леглото, той ще се държи така и занапред. Но не само в кревата, а и в ежедневието. Така че навреме стопирайте ентусиазма му да властва.
Ако партньорът ви спи по гръб, това е тъй наречената „кралска поза”. Спящият човек като че ли иска всички да се възхищават от него.
Хората, които спят по корем, са чувствителни личности, които обаче могат да вгорчат не само нощите, но и дните на партньора си."
а богатите на мелатонин черешки помагали за добър сън
"Бъдещето на отношенията ви с новия партньор може да бъде изчислено по позата, в която спите, когато сте заедно, твърдят френски психолози.
Според тях, когато спи, човек не се преструва и показва истинското си отношение си към партньора. „Статуя на свободата” е често срещана поза.
Така на шега наричат психолозите разположението на партньорите в леглото, при което всеки е сам в своя края и двамата са с гръб един към друг. На пръв поглед това е поза на хора, които не се обичат.
Всъщност обаче дистанцията между двамата разкрива тяхната независимост и желанието да дадат на любимия човек колкото се може повече свобода. Това, че са си обърнали гръб, издава, че си имат пълно доверие.
„Лъжички” – тази поза е една от най-известните. При нея партньорите спят така, че гърбът на единия е опрян в корема и гърдите на другия. Тя издава, че партньорите имат нужда един от друг. Този, който е активната „лъжичка”, има желание да доминира.
Ако единият ви крак е качен върху партньора, това означава, че сте все още на период да се заигравате един с друг. Отношенията ви не са сериозни, да не говорим, че този, който спи с крак върху другия, доста се напряга по време на сън.
Ако спите обърнати с лице един към друг, това показва, че двамата сте замесени от едно тесто. Имате еднакви разбирания по повечето въпроси. Имате доверие един на друг, без да проявявате излишна ревност.
Опитва ли се единият от вас да завземе по-голямата част на леглото, той ще се държи така и занапред. Но не само в кревата, а и в ежедневието. Така че навреме стопирайте ентусиазма му да властва.
Ако партньорът ви спи по гръб, това е тъй наречената „кралска поза”. Спящият човек като че ли иска всички да се възхищават от него.
Хората, които спят по корем, са чувствителни личности, които обаче могат да вгорчат не само нощите, но и дните на партньора си."
а богатите на мелатонин черешки помагали за добър сън

virginmicrobe- Брой мнения: 35
virginmicrobe, в една нощ се е случвало да спим с приятелката ми във всички от изброените пози: аз се връткам насън, тя също.... „Статуя на свободата”, 'лъжички', лице в лице, гръб в гръб и т.н..... това какво означава, м?............ дрън-дрън-дрънканици!

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
EVI, навярно френските психолози биха заключили, че сте многостранни личности, а връзката ви е разнообразна.
А мен ме човърка един въпрос: как, аджеба, докато спиш, виждаш и човека до теб точно как е легнал?
А мен ме човърка един въпрос: как, аджеба, докато спиш, виждаш и човека до теб точно как е легнал?

feet of clay- Брой мнения: 640
murmrun написа: как, аджеба, докато спиш, виждаш и човека до теб точно как е легнал?
Елементарно, Уотсън...
през нощта се събуждам доста често и виждам.... капиш?

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
ъхъ... някои сме несъбудени за либоффтът

Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Similar topics» Какви книги обичате да четете ?
» Коте или Зайче – с какви имена те нарича
» Смехът е здраве - да се посмеем заедно
» Модно лексиконче
» Рецепти за микровълнова фурна!
» Коте или Зайче – с какви имена те нарича
» Смехът е здраве - да се посмеем заедно
» Модно лексиконче
» Рецепти за микровълнова фурна!
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 3