Тест за толерантност
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Тест за толерантност
След като случайно попаднах на този тест за толерантност, се замислих СЪМ ли толкова отворена към света, колкото предполагам.
Вие как представихте българската хомо-би-свръхтолерантна-некомерсиална-винаги-справедлива общност?
Вие как представихте българската хомо-би-свръхтолерантна-некомерсиална-винаги-справедлива общност?
само, защото ме удовлетворява: при предполагаема толерантност 120, изкарах 115 и получих толерантно потупване по рамото. ем съм толерантна, ем имам реална преценка за себе си и да не ми противоречи някой, чеее, хахаха
само, защото ме удовлетворява: при предполагаема толерантност 120, изкарах 115 и получих толерантно потупване по рамото. ем съм толерантна, ем имам реална преценка за себе си и да не ми противоречи някой, чеее, хахаха

lira- Брой мнения: 872
Re: Тест за толерантност
Очакванията ми се разминаха с крайния резултат, предполагам заради отношението към пенсионерите и безплатното образование. 110 от мен.

Blood Sugar Sex Magik- Брой мнения: 101
Местожителство: София
При предполагаема толерантност 150 изкарах 125...

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс

freedom- Брой мнения: 142
Doña Dyke написа:българската хомо-би-свръхтолерантна-некомерсиална-винаги-справедлива общност?
За съжаление, в повечето случаи толерантността на нашата общност е доста сходна с масовата в България нетолерантност, например към всички с различен цвят на кожата.
А за теста някак не си се представям с плакат пред ресторант, за съжаление.

TEsla- Брой мнения: 22
Местожителство: Ту тук ту там
@whaler Именно -
И аз не си се представям с плакат пред рестората, нито да звъня в комисията за защота от дискриминация, защото съседа ром е несправедливо тормозен от съседна нацист (просто не вярвам, че комисията ще направи каквото и да е било). Но поне се старая да не съдя много много различните от мен... А колко успявам - това не мога да кажа.
И аз не си се представям с плакат пред рестората, нито да звъня в комисията за защота от дискриминация, защото съседа ром е несправедливо тормозен от съседна нацист (просто не вярвам, че комисията ще направи каквото и да е било). Но поне се старая да не съдя много много различните от мен... А колко успявам - това не мога да кажа.

semper_fi- Брой мнения: 993
lira написа:хахаха, точно преди малко и аз си мислех да го поствам, ноо, да си кажа резултатасамо, защото ме удовлетворява: при предполагаема толерантност 120, изкарах 115 и получих толерантно потупване по рамото. ем съм толерантна, ем имам реална преценка за себе си и да не ми противоречи някой, чеее, хахаха
![]()
И аз така, явно се познавам по-добре от колкото си мислех...

stifito1- Брой мнения: 495
Местожителство: Gorna Orqhovica
Вероятно офтопик, но този тест направо ме ядоса. Той е правен от Комисия за защита от дискриминация по един техен проект, няма да казвам за колко пари, защото още повече се ядосвам, като гледам оклепания резултат. Щом КЗД самите не разбират понятието толерантност и според тях верният отговор е "да сме търпеливи" с останалите хора, нямам желание да продължавам с въпросите.
И на мен ми направи впечатление, че въпросите и отговорите не са добре формулирани, не е направен много коректно този тест.

murmrun- Брой мнения: 101
140
Не мога да се съглася - за някои неща съм, нно за други - никак, т.е. по-толерантна тук, съвсем нетолерантна - там
Не мога да се съглася - за някои неща съм, нно за други - никак, т.е. по-толерантна тук, съвсем нетолерантна - там

nebb- Брой мнения: 255
110 при предполагаема 120

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
Интересно тестче. Поне според мен толерантността не винаги е толкова тясно свързана с активизъм (друг е въпросът, че в България трябва да минем през активизма, за да го докараме до толерантността)...
Както и да е де, очаквана 100, реална 115. Бива.
Както и да е де, очаквана 100, реална 115. Бива.

covington- Брой мнения: 788
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Уникален тест
» Тийн - тест!
» Работите ли прекалено много? (тест)
» Тест за измерване коефициента на сексуалната “интелигентност”.
» Тест за вашата концентрация
» Тийн - тест!
» Работите ли прекалено много? (тест)
» Тест за измерване коефициента на сексуалната “интелигентност”.
» Тест за вашата концентрация