Какво сънувахте снощи?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 5 от 5 • Share •
Страница 5 от 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Re: Какво сънувахте снощи?
Сънувах, че съм на бизнес среща и говоря пред много хора. Много често сънувам този момент, в който обяснявам на някого нещо...или съм голям майстор в ораторското изкуство. Говорех на сън и така.

Light power- Брой мнения: 238
Местожителство: София
Някой път сънувам доста особен сън и зависи, кой как го подразбира. Сънувах, че яздя чисто черен жребец насред една голяма вековна гора и съм облечена в стил "каубой" и съвсем спокойно се наслаждавах на хубавата природата. Докато от един храсталак не изскочиха четири подобно на мен и да ме подгонят да бягам с цел да ми откраднат хубавия ми кон и са с маски и четиримата. После се досещам как препускам през дувари и поляни, за да се изскопча от преследвачите и се налагаше да стрелям с карабина, а те с револвери срещу мен в гонката и накрая са трима повалени от мен и един остана на коня. Много се мъчеше да ме настигне и се изравнихме и в един момент се сдърпахме двамата и паднахме от конете си, като аз се претърколих на кълбо и се свестих по едно време, когато усетих че нещо ме лиже по лицето ми и гледам моя кон как отмята грива и се радва, че съм жива, а другия е мъртъв, като при падането си удря главата си в един камък. Това беше моя сън и отчасти се досещам, защо е така.

mimok- Брой мнения: 163
Сънувах, че съм с Пенелопе Крус (никога не съм я харесвала кой знае колко, но пък от друга страна - има доста еротично излъчване). Хах...започнах да я целувам от гърдите надолу, тъкмо стигнах до устните й
...облизах я леко, при което тя изпъшка силно...и се събудих
разбира се, следващите дни изгледах няколко нейни филма, тъй като в съня видях лицето й едва за части от секундата хихи
...облизах я леко, при което тя изпъшка силно...и се събудих
разбира се, следващите дни изгледах няколко нейни филма, тъй като в съня видях лицето й едва за части от секундата хихи

че най-добрия ми приятел ми казва, че гаджето му е бременно и ще задържат бебето, но аз ще се грижа за него/нея/то

smile_m- Брой мнения: 80
сънувах, че се натискам с някакво непознато момиче в хранителен магазин, там зад някакъв рафт...бррр момичето беше хубаво, и усещането също хахха (хъм, мисля, че беше някаква съученичка така като се позамисля...)

cool mama- Брой мнения: 380
Някаква китайка ме гонеше доста упорито. Най-накрая като ме настигна й предложих да се снимаме. Направо ме учудват понякога тези мой сънища.

Arctic Kiss- Брой мнения: 68
Местожителство: Sofia
Ами снощи нищо не сънувах, щото не съм спал, ама оная вечер беше някакъв странен сън в който бях на някво неизвестно за мен място и се виждах с една позната с която никога не сме се виждали досега.

Punk/Rac_Pride- Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър
Страница 5 от 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Similar topics» Какво сънувах снощи?
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво мислите за татосите
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво мислите за татосите
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 5 от 5