Какво сънувахте снощи?
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 5 • Share •
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Какво сънувахте снощи?
Моят сън беше: отивам на личен лекар, но се оказва, че джп-то ми е Анджелина Джоли. Влизам в кабинета и я хващам да изневерява на Брад с някакъв др актьор. Те ме видяха и ме подгониха. След дълго преследване ме хванаха, но Анджелина се беше превърнала в Салма Хаяк. Аз по някакъм начин я взех за заложница и докато я държах за ръцете, малко я опипах и тя се възбуди и мисля, че зърната и настръхнаха. Казах си "е сега вече ще го правиш с Холувуд стар", но се събудих.
Какъв беше вашият сън?
Какъв беше вашият сън?

pennyroyal.tea- Брой мнения: 123
Re: Какво сънувахте снощи?
ХАхахахахаха
Съня ти е уникален 
Ами сънувах вечната драма - исках да остана в леглото с половинката, трябваше да ходя на работа, сънувах как ми звъни служебния телефон, докато се занимавах с други активности... Абе стреса е ужасна работа

Съня ти е уникален 
Ами сънувах вечната драма - исках да остана в леглото с половинката, трябваше да ходя на работа, сънувах как ми звъни служебния телефон, докато се занимавах с други активности... Абе стреса е ужасна работа

semper_fi- Брой мнения: 993
Местожителство: София
semper_fi мисля, че роботиш прекалено много щом позволяваш работата да ти се бърка в сънищата
А иначе аз сънувам пълни глупости и реших да ги споделям с някого, нямам търпение да разбера кво ще се случи тази вечер
А иначе аз сънувам пълни глупости и реших да ги споделям с някого, нямам търпение да разбера кво ще се случи тази вечер

Хехе.. на мен една страница няма д ами стигне за да опиша съня си, моите са като романи понякога.. .В един сън сънувам 5,6 различни случки и то доста истински понякога, дори усещам болка.
Спомням си онази вечер... Беше голямо приключение.. трябваше да спасявам света.. Планетата ни беше заплашена от помрачаване тотално..,но я оправих
Много ефекти и необясними неща стават в сънищата ми..нереални и реални.. Неща,които на яве не бих посмяла да направя.
Спомням си сънища от преди години и то ясно.
Не е вярно,че от сън спомен няма, напротив!
Сънищата са с цел, не случайно отделяме толкова много време за сън през живота си.
Дано сънувам нещо интересно довечера, та да го споделя
Спомням си онази вечер... Беше голямо приключение.. трябваше да спасявам света.. Планетата ни беше заплашена от помрачаване тотално..,но я оправих

Много ефекти и необясними неща стават в сънищата ми..нереални и реални.. Неща,които на яве не бих посмяла да направя.
Спомням си сънища от преди години и то ясно.
Не е вярно,че от сън спомен няма, напротив!
Сънищата са с цел, не случайно отделяме толкова много време за сън през живота си.
Дано сънувам нещо интересно довечера, та да го споделя

Гост- Гост
az nepomnq 98% ot synishtata si...
АДМИНИСТРАТОР: СПАЗВАЙ УГОВОРКАТА!
АДМИНИСТРАТОР: СПАЗВАЙ УГОВОРКАТА!

cool mama- Брой мнения: 380
Точно снощния не го помня... Интересна тема... И аз сънувам всякакви изтрещели филми... Обикновено ги помня... Ще видим тази нощ как ще е и утре ще докладвам

Ihina- Брой мнения: 663
Сънят ми бе пълна каша..
От мерак да сънувам нещо хубаво и готино и да запомня всичко, се събудих, но сънят ми пак продължи.
Беше микс от емоции.. на емоционална и сексуална тематика.
Имаше една книжарница.. една жена.. "Малкият принц" за 1 лев под наем..
Оттам трябваше да хвана някакъв рейс-94 за центъра.. В рейса търсех вниманието на една жена.. бях по ризка и разкопчавах копчетата за да е по-интереснос..флиртувахме..после в рейса.. едно момиченце имаше рожден ден,ставаше на 8,имаше торта и всичко и пяхме (това е от работата ми.. най-вероятно..)
Имаше и по интимна ситуация но на друго място.. непознато..там вече имаше и нежност и сексуално привличане с друга жена,която не помня,помня само че беше много красиво и използвахме кремче някакво специално..
Общо взето пълна лудница
От мерак да сънувам нещо хубаво и готино и да запомня всичко, се събудих, но сънят ми пак продължи.
Беше микс от емоции.. на емоционална и сексуална тематика.

Имаше една книжарница.. една жена.. "Малкият принц" за 1 лев под наем..
Оттам трябваше да хвана някакъв рейс-94 за центъра.. В рейса търсех вниманието на една жена.. бях по ризка и разкопчавах копчетата за да е по-интереснос..флиртувахме..после в рейса.. едно момиченце имаше рожден ден,ставаше на 8,имаше торта и всичко и пяхме (това е от работата ми.. най-вероятно..)
Имаше и по интимна ситуация но на друго място.. непознато..там вече имаше и нежност и сексуално привличане с друга жена,която не помня,помня само че беше много красиво и използвахме кремче някакво специално..
Общо взето пълна лудница

Гост- Гост
Не снощи, а преди малко (забелязала съм, че ако поради някаква причина спя през деня, после винаги си помня съня) сънувах, че от крана на чешмата тече уиски.
Какво ли означава...
Какво ли означава...

Blood Sugar Sex Magik- Брой мнения: 101
АЛКОХОЛ- да сънуваш, предсказва освобождаване. Алкохол ако пиеш насън, ще те обхване творческо вдъхновение

От крана за топлата или за студената вода?

Doomed Soul- Брой мнения: 77
А пък онази вечер сънувах че бера и ям череши и то от чуждо дърво и ме спипаха :d
Гост- Гост
Icy_passion, наистина е станала голяма каша. 1 лев не е "Малкият принц" , а билетчето за рейс 94. Иначе идеята на съня не е толкова неясна - градският транспорт сближава хората и ги кара да бъдат себе си. Кремчето Брюле или карамел беше?

Doomed Soul- Брой мнения: 77
Аз съм с карта за градския,така че отдавна не ползвам билетчета. Може би по-скоро е символ на това, че това за мен е книга номер 1, относно взаимоотношенията между хората и любовта.
А рейса беше 94, защото с него и още един, в който се състои 8,ама двойно, то и тортите бяха две междудргуто..
стигам до работата си,където работя с деца.И там ми е забавно, за това и беше забавно по-време на сън
Хихи, кремчето не беше за ядене.. а за друго нещо ..
А рейса беше 94, защото с него и още един, в който се състои 8,ама двойно, то и тортите бяха две междудргуто..
стигам до работата си,където работя с деца.И там ми е забавно, за това и беше забавно по-време на сън

Хихи, кремчето не беше за ядене.. а за друго нещо ..
Гост- Гост
Завиждам ви момичета,аз не си помня сънищата си ! Събуждам се през ноща и си казвам,че трябва да запомня съня си ,защото е бил много интересен ,но на сутринта няма и спомен ... !!

Helen- Брой мнения: 85
В този случай преди да заспиш си остави листа хартия и химикал до възглавницата и си представи как след като се събудиш ще запишеш съня си.Представи си го и си го пожелай, д асънуваш нещо и заспи..
Като се събудиш, повярвай ми, ще има какво да запишеш.
Въпрос на желание и внушение е всичко.
Като се събудиш, повярвай ми, ще има какво да запишеш.

Въпрос на желание и внушение е всичко.
Гост- Гост
Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Similar topics» Какво сънувах снощи?
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво мислите за татосите
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво мислите за татосите
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 5