BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Какво сънувахте снощи? 5 5 4

Какво сънувахте снощи?

Страница 1 от 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Какво сънувахте снощи?

Писане by pennyroyal.tea on Сря Ное 24, 2010 1:06 pm

Моят сън беше: отивам на личен лекар, но се оказва, че джп-то ми е Анджелина Джоли. Влизам в кабинета и я хващам да изневерява на Брад с някакъв др актьор. Те ме видяха и ме подгониха. След дълго преследване ме хванаха, но Анджелина се беше превърнала в Салма Хаяк. Аз по някакъм начин я взех за заложница и докато я държах за ръцете, малко я опипах и тя се възбуди и мисля, че зърната и настръхнаха. Казах си "е сега вече ще го правиш с Холувуд стар", но се събудих.
Какъв беше вашият сън? Smile

pennyroyal.tea

Брой мнения: 123

Върнете се в началото Go down

Re: Какво сънувахте снощи?

Писане by semper_fi on Сря Ное 24, 2010 2:13 pm

ХАхахахахаха Smile Съня ти е уникален Smile
Ами сънувах вечната драма - исках да остана в леглото с половинката, трябваше да ходя на работа, сънувах как ми звъни служебния телефон, докато се занимавах с други активности... Абе стреса е ужасна работа Very Happy Very Happy Very Happy

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Писане by pennyroyal.tea on Сря Ное 24, 2010 8:11 pm

semper_fi мисля, че роботиш прекалено много щом позволяваш работата да ти се бърка в сънищата silent
А иначе аз сънувам пълни глупости и реших да ги споделям с някого, нямам търпение да разбера кво ще се случи тази вечер bounce

pennyroyal.tea

Писане by Гост on Сря Ное 24, 2010 10:43 pm

Хехе.. на мен една страница няма д ами стигне за да опиша съня си, моите са като романи понякога.. .В един сън сънувам 5,6 различни случки и то доста истински понякога, дори усещам болка.

Спомням си онази вечер... Беше голямо приключение.. трябваше да спасявам света.. Планетата ни беше заплашена от помрачаване тотално..,но я оправих Very Happy
Много ефекти и необясними неща стават в сънищата ми..нереални и реални.. Неща,които на яве не бих посмяла да направя.
Спомням си сънища от преди години и то ясно.
Не е вярно,че от сън спомен няма, напротив!
Сънищата са с цел, не случайно отделяме толкова много време за сън през живота си.

Дано сънувам нещо интересно довечера, та да го споделя Smile

Гост
Гост

Писане by cool mama on Сря Ное 24, 2010 10:54 pm

az nepomnq 98% ot synishtata si...

АДМИНИСТРАТОР: СПАЗВАЙ УГОВОРКАТА!

cool mama

Брой мнения: 380

Писане by Ihina on Сря Ное 24, 2010 11:01 pm

Точно снощния не го помня... Интересна тема... И аз сънувам всякакви изтрещели филми... Обикновено ги помня... Ще видим тази нощ как ще е и утре ще докладвам

Ihina

Брой мнения: 663

Писане by Гост on Чет Ное 25, 2010 11:05 am

Сънят ми бе пълна каша..
От мерак да сънувам нещо хубаво и готино и да запомня всичко, се събудих, но сънят ми пак продължи.
Беше микс от емоции.. на емоционална и сексуална тематика. Smile
Имаше една книжарница.. една жена.. "Малкият принц" за 1 лев под наем..
Оттам трябваше да хвана някакъв рейс-94 за центъра.. В рейса търсех вниманието на една жена.. бях по ризка и разкопчавах копчетата за да е по-интереснос..флиртувахме..после в рейса.. едно момиченце имаше рожден ден,ставаше на 8,имаше торта и всичко и пяхме (това е от работата ми.. най-вероятно..)
Имаше и по интимна ситуация но на друго място.. непознато..там вече имаше и нежност и сексуално привличане с друга жена,която не помня,помня само че беше много красиво и използвахме кремче някакво специално..
Общо взето пълна лудница Smile

Гост
Гост

Писане by Blood Sugar Sex Magik on Чет Ное 25, 2010 5:38 pm

Не снощи, а преди малко (забелязала съм, че ако поради някаква причина спя през деня, после винаги си помня съня) сънувах, че от крана на чешмата тече уиски. Какво ли означава... pig

Blood Sugar Sex Magik

Брой мнения: 101

Писане by pennyroyal.tea on Чет Ное 25, 2010 6:12 pm

АЛКОХОЛ- да сънуваш, предсказва освобождаване. Алкохол ако пиеш насън, ще те обхване творческо вдъхновение Smile

pennyroyal.tea

Писане by Doomed Soul on Чет Ное 25, 2010 8:29 pm

От крана за топлата или за студената вода?

Doomed Soul

Брой мнения: 77

Писане by Гост on Чет Ное 25, 2010 8:31 pm

А пък онази вечер сънувах че бера и ям череши и то от чуждо дърво и ме спипаха :d

Гост
Гост

Писане by Doomed Soul on Чет Ное 25, 2010 8:39 pm

Icy_passion, наистина е станала голяма каша. 1 лев не е "Малкият принц" , а билетчето за рейс 94. Иначе идеята на съня не е толкова неясна - градският транспорт сближава хората и ги кара да бъдат себе си. Кремчето Брюле или карамел беше?

Doomed Soul

Брой мнения: 77

Писане by Гост on Чет Ное 25, 2010 8:42 pm

Аз съм с карта за градския,така че отдавна не ползвам билетчета. Може би по-скоро е символ на това, че това за мен е книга номер 1, относно взаимоотношенията между хората и любовта.
А рейса беше 94, защото с него и още един, в който се състои 8,ама двойно, то и тортите бяха две междудргуто..
стигам до работата си,където работя с деца.И там ми е забавно, за това и беше забавно по-време на сън Smile
Хихи, кремчето не беше за ядене.. а за друго нещо .. Embarassed

Гост
Гост

Писане by Helen on Чет Ное 25, 2010 8:49 pm

Завиждам ви момичета,аз не си помня сънищата си ! Събуждам се през ноща и си казвам,че трябва да запомня съня си ,защото е бил много интересен ,но на сутринта няма и спомен ... !!

Helen

Брой мнения: 85

Писане by Гост on Чет Ное 25, 2010 8:52 pm

В този случай преди да заспиш си остави листа хартия и химикал до възглавницата и си представи как след като се събудиш ще запишеш съня си.Представи си го и си го пожелай, д асънуваш нещо и заспи..
Като се събудиш, повярвай ми, ще има какво да запишеш. Smile
Въпрос на желание и внушение е всичко.

Гост
Гост

Страница 1 от 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics