пазаруването,като hobby:)
:: Развлекателни :: Хобита
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
пазаруването,като hobby:)
Ако някой оби4а да пазарува,ама не какво да е
ето нещо интересно надявам се
www.sexshop.bg
www.ladyshop.bg
P.S.ако някой знае и други магазини,
нека ги сподели,не е задулйително да са сеxshopove
ето нещо интересно надявам се
www.sexshop.bg
www.ladyshop.bg
P.S.ако някой знае и други магазини,
нека ги сподели,не е задулйително да са сеxshopove

Гост- Гост
Re: пазаруването,като hobby:)
На тема sex shops, нека не забравяме:
http://www.sexwell.bg/
Има магазини в повечето големи градове и освен това може да се пазарува online. Нямам лични впечатления, но хвърлят доста пари за реклама. Може би са ОК. Който има опит, да каже.
Иначе съм склонна да си призная, че съм shoppaholic. Не знам обаче в България доколко е разпространена културата с онлайн пазаруването. Ще е интересно да се види кой, откъде и как пазарува, ако някокй пожелае да коментира.
На мнение съм, че в нашата страна още сме по-скоро на етапа "око да види, ръка да пипне" 
http://www.sexwell.bg/
Има магазини в повечето големи градове и освен това може да се пазарува online. Нямам лични впечатления, но хвърлят доста пари за реклама. Може би са ОК. Който има опит, да каже.
Иначе съм склонна да си призная, че съм shoppaholic. Не знам обаче в България доколко е разпространена културата с онлайн пазаруването. Ще е интересно да се види кой, откъде и как пазарува, ако някокй пожелае да коментира.
На мнение съм, че в нашата страна още сме по-скоро на етапа "око да види, ръка да пипне" 
Ами аз съм пазарувала успешно само от amazon.com и amazon.co.uk
, но само книги и обикновено излизат по-евтини от Щатите, нищо че транспорта е по-скъп. Тъпото е, че за останалите неща: дрехи, бижута и т.н. не предлагат изпращане до "тази част на света", както и не можеш да си взимаш книги с намаление от специалните оферти, защото и те не могат да се изпращат до тук.
Има няколко американски online магазина, които предлагат shipping до България, но е много скъп и те предупреждават, че не носят отговорност дали държавата ти ще обложи стоките с някакви данъци. Още по-лошо е, когато не е от ЕС. Едни познати си бяха поръчали хранителни добавки от Щатите и почти месец се занимаваха да ги освобождават от митница... декларации, мита, проверки от РИОКОЗ и други простотии
.
Американците се дърпат най-много за парфюми, защото нали течностите са обществена заплаха номер 1
и даже сайтовете, които изпращат до България, отказват да доставят такива субстанции извън граница, което си е тъжно, защото разполагат с много добри плодови, цветни и "унисекс" аромати, който в Европа не се тачат толкова и не се намират лесно.
От европейски сайтове, обаче, има хора, които си пазаруват доста успешно, без да имат проблеми с митническите власти или български пощи
, но гледат да поръчват повече хора за[едно], защото транспорта излиза съвсем прилично.
От ebay, доколкото знам, е най-хитро да си помолиш доставчика да декларира, че ти изпраща подарък на ниска стойност (май трябва да пише, че е под $40 примерно), за да нямат право да ти правят проблем от нашите пощи.
Във всички случаи е най-добре да имаш Pay Pal account, защото, ако плащаш с кредитна или дебитна карта през тях и нещо се обърка с пратката, те директно ти възстановяват сумата и се оправят с банката, вместо да се занимаваш, а таксата им е минимална и са длъжни да ти съхраняват информацията от картите.
За това се сещам... а и е вярно, че не е като да видиш нещата на живо, но си е по-голямо разнообразие, защото иначе имам чувството, че в магазините има все едни и същи неща, а за цените да не говорим... явно ние сме най-богата страна в Европа
.
Ако някой има опит с някакви сигурни сайтове, моля, споделете адресите!
, но само книги и обикновено излизат по-евтини от Щатите, нищо че транспорта е по-скъп. Тъпото е, че за останалите неща: дрехи, бижута и т.н. не предлагат изпращане до "тази част на света", както и не можеш да си взимаш книги с намаление от специалните оферти, защото и те не могат да се изпращат до тук.Има няколко американски online магазина, които предлагат shipping до България, но е много скъп и те предупреждават, че не носят отговорност дали държавата ти ще обложи стоките с някакви данъци. Още по-лошо е, когато не е от ЕС. Едни познати си бяха поръчали хранителни добавки от Щатите и почти месец се занимаваха да ги освобождават от митница... декларации, мита, проверки от РИОКОЗ и други простотии
.Американците се дърпат най-много за парфюми, защото нали течностите са обществена заплаха номер 1
и даже сайтовете, които изпращат до България, отказват да доставят такива субстанции извън граница, което си е тъжно, защото разполагат с много добри плодови, цветни и "унисекс" аромати, който в Европа не се тачат толкова и не се намират лесно.От европейски сайтове, обаче, има хора, които си пазаруват доста успешно, без да имат проблеми с митническите власти или български пощи
, но гледат да поръчват повече хора за[едно], защото транспорта излиза съвсем прилично.От ebay, доколкото знам, е най-хитро да си помолиш доставчика да декларира, че ти изпраща подарък на ниска стойност (май трябва да пише, че е под $40 примерно), за да нямат право да ти правят проблем от нашите пощи.
Във всички случаи е най-добре да имаш Pay Pal account, защото, ако плащаш с кредитна или дебитна карта през тях и нещо се обърка с пратката, те директно ти възстановяват сумата и се оправят с банката, вместо да се занимаваш, а таксата им е минимална и са длъжни да ти съхраняват информацията от картите.
За това се сещам... а и е вярно, че не е като да видиш нещата на живо, но си е по-голямо разнообразие, защото иначе имам чувството, че в магазините има все едни и същи неща, а за цените да не говорим... явно ние сме най-богата страна в Европа
.Ако някой има опит с някакви сигурни сайтове, моля, споделете адресите!

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Момичета, днес е исторически ден за всички млади шопинг маниачки! Откриват молчиту, не просто молчиту, а направо МОЛЧИТУ! Аз, като една прилежна консуматорка, се опитах да дочакам откриването му на място, нетърпеливо тормозейки охраната. За съжаление сладкият, съвсем нелесбо алкохол, който пиех, ме повали към 5 и само три часа ме лишиха от щастието да бъда първа и пияна посетителка на МОЛЧИТУУУУ...Все пак разбрах, че било пълно с деца и пенсионери, което засега постопява ентусиазма ми.

lira- Брой мнения: 822
lira, според мен е трябвало още към 5 да се позиционираш пред МОЛЧИТУ, за да имаш някакъв шанс да си първа посетителка. 
Аз пък минах покрай МОЛЪТ към 9 и все още имаше огромна тълпа, която не беше успяла да се напъха вътре.

Аз пък минах покрай МОЛЪТ към 9 и все още имаше огромна тълпа, която не беше успяла да се напъха вътре.

jessy- Брой мнения: 393
Местожителство: София
С риск да стана може би неприятна за нашата малка форумна общност искам да ви съобщя, че все пак имахме представител, успял да припикае собственически мола в първия ден след откриването му. a. k. a. Аз.
За дамите, които не получават уртикария при мисълта за пазаруване, го препоръчвам... от мола да странят и тези, които не приемат положително съвкупността на много тийн хора на едно място 
За дамите, които не получават уртикария при мисълта за пазаруване, го препоръчвам... от мола да странят и тези, които не приемат положително съвкупността на много тийн хора на едно място 
Яко беше ама се прибрах с главоболие. Иначе не обичам да пазарувам. Освен ако не е наистина необходимо
Определено не ми е хоби. А както каза една моя приятелка, която работи в един магазин там " На що к*рволяк се нагледах, не е истина :lol: "
Яко беше ама се прибрах с главоболие. Иначе не обичам да пазарувам. Освен ако не е наистина необходимо
Определено не ми е хоби. А както каза една моя приятелка, която работи в един магазин там " На що к*рволяк се нагледах, не е истина :lol: "
За прословутото Молче останах с много лошо впечатление..Нямаше никаква организация.Наложи ми се да присъствам на откриването и буквално щяха да ме премажат на входа.Беше ужасно и мисля, че в скоро време няма да отида там по собствено желание..
Иначе аз съм пазарувала от http://www.laredoute.fr/ и останах много доволна.Изгодно е и ако хванеш намаление излиза доста евтино.Отделно има и разни кодчета, чрез които можеш да смъкнеш още от цената и доставката е безплата!
Иначе аз съм пазарувала от http://www.laredoute.fr/ и останах много доволна.Изгодно е и ако хванеш намаление излиза доста евтино.Отделно има и разни кодчета, чрез които можеш да смъкнеш още от цената и доставката е безплата!

Luxe/- Брой мнения: 372
Местожителство: софия
аз определено не обичам да пазарувам. жива и здрава да е сестра ми - в повечето случаи тя попълва гардероба ми, та ми спестява тия главоболия. избягвам да ходя по магазини, защото имам едно такова гадничко свойство да си харесам нещо и да се налага да обръщам света, за да го имам. последните 5-6 години се опитвам да се отказвам от такова материалистично мислене и "запасяване". не твърдя, че съм успяла, но имам голям напредък. само да не бях толкова суетна, пхахаха
PS къв мол? изпуснала съм новината. аз много се разхождам, така че информацията къде има тоалетни из Софето, би ми била доста полезна, хахаха
PS къв мол? изпуснала съм новината. аз много се разхождам, така че информацията къде има тоалетни из Софето, би ми била доста полезна, хахаха

feet of clay- Брой мнения: 636
Местожителство: София
С две думи отговарям: :evil: мразя обхождането' по магазини и молове и винаги ще го ненавиждам! :evil: Напоследък думичката МОЛ ми стана супер антипатична!!! :evil:

EVI- Брой мнения: 915
Местожителство: Северния полюс
Хахаха, вярно, че "мол" освен "материално отговорно лице" е голям смях на български, но "аутлет" ме вбесява два пъти повече, просто защото няма нужда да използват термин, зад който си стоят най-обикновени магазини с най-обикновени цени 

хахаха, е тогава "аутлет мол"-ът трябва да ти е любим 

ИМА ТАКЪВ????? 
хахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахааааааааааааа.... ааа... а...
PS: вероятно вече няма да мога да спя

хахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахааааааааааааа.... ааа... а...
PS: вероятно вече няма да мога да спя

хахахаха...откриха го в началото на месеца между метро и техномаркет на цариградско, 2-3 дни имаше огромни задръствания в района, а чух, че се стигало и до бой за "марковите" дрехи
няма да можеш да спиш, защото ще се чудиш в кой точно мол да отидеш?!?!? дилемата вече става трудна, а до няколко месеца ще открият и новия "най-голям мол", така че положениието ще е тежко...

P.S. ох ужас, защо, по дяволите, знам за всички молчета!!!
няма да можеш да спиш, защото ще се чудиш в кой точно мол да отидеш?!?!? дилемата вече става трудна, а до няколко месеца ще открият и новия "най-голям мол", така че положениието ще е тежко...

P.S. ох ужас, защо, по дяволите, знам за всички молчета!!!

Ааааа, той ли бил с това чудесно име? Чувах за него, но не знаех, че е категория "аутлет мол" 
Вече кой ще е "новия 'най-голям мол'" е мистерия за мен, къде остана незастроено място?
За една наистина пълна информираност, предлагам линк към МолЪТ на бъдещето, защото иначе само си говорим

Вече кой ще е "новия 'най-голям мол'" е мистерия за мен, къде остана незастроено място?
За една наистина пълна информираност, предлагам линк към МолЪТ на бъдещето, защото иначе само си говорим

Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Географски език
» Хомеопатията като метод на лечение!
» Правилно торене
» 8 от 10 жени свършват сами!
» З Е Х Т И Н
» Хомеопатията като метод на лечение!
» Правилно торене
» 8 от 10 жени свършват сами!
» З Е Х Т И Н
:: Развлекателни :: Хобита