BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Сексуално привличане.

:: Разни :: Секс

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Сексуално привличане.

Писане by SIN on Сря Ное 17, 2010 6:10 pm

Здравейте, момичета!
Така или иначе трябва по някакъв начин да защитя избора на ника си.Wink

Случвало ли ви се е да бъдете силно привлечени сексуално от някакъв ( човешки! ) обект или вие да сте привличали някого по този начин?
Приемате ли го за нормално? Дали това има някаква връзка с интелекта или не? Как реагирате?
Абе всичко, което ви хрумне и желаете да споделите по темата.

Три пъти съм била на барикадата:
– взаимно неустоимо привличане, най-добрият вариант Wink
– била съм магнита, едностранно
– била съм привлечена, едностранно, най-лошият вариант

Говоря за преди, не за сега или за в бъдеще.
При вас?

SIN

Брой мнения: 41

Върнете се в началото Go down

Re: Сексуално привличане.

Писане by ozaryavashto slance on Пет Ное 19, 2010 12:43 pm

Лично аз мога да кажа, че съм привлечена от момиче от 4 години. Какво обхваща думата "привличане" лично за мен? В началото аз бях сексуално привлечена от този човек, в крайна сметка момичето започна да чувства същото и към мен (държа да отбележа, че с нея не съм имала интимна връзка). Така че мога да отговоря ,че съм чувствала какво е да си магнит за някого и същият този човек, който смяташ за такъв, да бъде магнит и за теб. Разбира се, в една връзка никога не може да се разчита единствено на духовното. Все пак ние сме човешки същества, които искат да правят секс и по-точно - ИЗПИТВАТ НУЖДА да имат сексуални контакти, защото, примерно, и аз може да искам да правя секс с някого, ама нали разбирате, че ако го няма това прословуто духовно нещо, което да изпитваш към този човек, няма да е същото. Остава само физическото, телесното удоволствие, без емоционалната радост от самия полов акт.

Не мога да разбера добре въпроса ти. Питаш дали някога сме били привлечени сексуално от човешки обект. Смятам, че няма човек в този форум, на 16+ години, който да каже обратното. Все пак, колкото и да казваме, че НЕ в основата на връзката е сексът, малко или много ние започваме да изпитваме интимни чувства към някого на базата на това, че ни е привлекъл физически. Много рядко обръщаме внимание най-напред на неговият интелект, разум, разбирания за живота.

Мога да кажа, че е много хубаво да имаш фантазии с този човек. Когато фантазираш заедно с него и си представяш вас двамата, е много вероятно да се влюбиш и в душата на човека. Май така стана и с моето влюбване към въпросното момиче, за което споменах по-горе. Най-напред бях привлечена от тялото й и след това започнах да навлизам по-навътре в душата й.

Лично за мен, много обичам да си представям как правя секс с нея и всичко, което следва по-нататък.

ozaryavashto slance

Брой мнения: 71

Писане by SIN on Пет Ное 19, 2010 9:33 pm

Първият абзац нещо не можах да схвана...уж и двете се привличате, а...
"(държа да отбележа, че с нея не съм имала интимна връзка)"

Нямах предвид, ако харесаш някого, дали изпитваш сексуално привличане. Имах предвид нещо като...любов от пръв поглед...видяла си невидяла човека и хоп - такава тръпка те прорязва, че се чудиш откъде ти е дошло. Май не на всички хора се случва. По принцип такова желание се появява, когато контактуваш с даден човек и той ти допадне.

Да, последният абзац е познат до болка.

SIN

Писане by ozaryavashto slance on Пет Ное 19, 2010 9:45 pm

Това за момичето го споменах като отговор на въпроса дали съм изпитвала сексуално привличане към някого. Колкото до привличането - историята между мен и въпросното момиче е много дълга, а и не смятам, че има място тук.

Относно влюбването от пръв поглед - знаеш ли, с годините осъзнах, че думата "влюбване" за мен означава много повече от хлътване. Защото, за мен, т.нар. "любов от пръв поглед" е просто хлътване от пръв поглед. Примерно - вървиш си най-спокойно по улицата и в един внезапен момент виждаш как върви в близост до теб едно момиче, което страшно много ти харесва на външен вид. Дори би ти се искало да я спреш и да се заговориш с нея! Но май всички забравяме, че ние нищо не познаваме за нея, не знаем какъв е характера й (представи си, че е пълен инат, не умее да изслушва хората, адски капризно същество). В този момент си създаваме илюзията, че ние сме се влюбили в това момиче. А всъщност просто сме били привлечени от човека в чисто физически аспект.

Аз като малка много вярвах в тези любови, тип "любов от пръв поглед". Когато видех някое момче (допреди 4 - 5 години, когато смятах, че ме привличат единствено момчета), си мислех, че той е прекрасният принц, с когото ще изживея живота си. А всъщност, след малко по-подробно опознаване на същността му като човек осъзнах, че точно този мой принц на бял кон, е същество, което е от много рядка срещана природа. Ама от лошата.

ozaryavashto slance

Писане by Гост on Пет Ное 19, 2010 10:31 pm

SIN написа:
Случвало ли ви се е да бъдете силно привлечени сексуално от някакъв ( човешки! ) обект или вие да сте привличали някого по този начин?

Мне ...за първото ,за второт не знам.Не съм виждала екзалтирани фенки изпоприпадали по улицата с подмокрени гащички ...Smile ( това в кръга на шегата)..... Аз лично съм романтичка до мозъка на костите си ...и когато видя някоя красива жена ....по скоро си я представям как вечеряме заедно ,говрим си и се смеем...представям си първата ни целувка ..Но сексуално да я желая! Не!Твърдо не ,не ми е присъщо
SIN написа:Приемате ли го за нормално?

Ми да ...това си е в природата на човека ...Е зиключения като мен потвърждават правилото Smile
SIN написа:Дали това има някаква връзка с интелекта или не?

М не има връзка с друга час Smile
SIN написа: Как реагирате?

М не реагирам...мейби защото съм
"дърво" Smile

Гост
Гост

Писане by Insomnia on Нед Ное 21, 2010 12:53 am

SIN написа:Здравейте, момичета!

- Случвало ми се е няколко пъти, но последния път беше доста силно привличане...

Приемате ли го за нормално?
- Да, тъй като вече много пъти ми се е случвало..хаха

Дали това има някаква връзка с интелекта или не?
- Мисля, че си е до характер, повечето хора са го изпитвали това чувство в по-ранна възраст, някой пък по-късно, но според мен на всеки един човек се случва рано или късно...

Как реагирате?

Ами специялно за случая с последното ми привличане - 3/4 месеца бях като болна, чудех се какво се случва с мен, защо иначе (уж) здравата ми психика не може да се пребори с това чувство, защо момичето ме влудява толкова много...бях супер разконцентрирана..постоянно...опитвах се да не мисля за това, да игнорирам самата мисъл, но тя нахлуваше дори в сънищата ми..което беше още по-наивно... след което в един момент всичко отшумя бавно, но все пак ще си ми остане нещо като фикс идея, може би защото никога не съм я имала и затова все още ме привлича.... кво да се прави...понякога мозъка ми се "бъгясва" точно, когато не трябва...
Rolling Eyes

Обикновено ми минава за 2 или 3 дена...ама последният път...не знам кво се случи... както казах - нещо май се бях бъгнала... Embarassed

Insomnia

Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad

Писане by Гост on Пон Ное 22, 2010 3:51 pm

Insomnia написа:
Rolling Eyes

Обикновено ми минава за 2 или 3 дена...ама последният път...не знам кво се случи... както казах - нещо май се бях бъгнала... Embarassed

Ако питаш мен- чисто и просто си била влюбена.

Гост
Гост

Писане by SIN on Пет Ное 26, 2010 10:53 pm

ozaryavashto slance написа:
Защото, за мен, т.нар. "любов от пръв поглед" е просто хлътване от пръв поглед.

А всъщност просто сме били привлечени от човека в чисто физически аспект.

Да разбирам ли, че става въпрос за сексуално привличане или просто харесване и желание за сближаване и опознаване?

SIN

Писане by SIN on Пет Ное 26, 2010 10:59 pm

chernata_perla999 написа:
...и когато видя някоя красива жена ....по скоро си я представям как вечеряме заедно ,говрим си и се смеем...представям си първата ни целувка ..Но сексуално да я желая! Не!Твърдо не ,не ми е присъщо

Браво! Това се казва разумен човек. Wink Дано не ти се случва, че ще видиш ти едни ... мокри гащички Very Happy

SIN

Писане by SIN on Пет Ное 26, 2010 11:07 pm

[quote="Insomnia

Ами специялно за случая с последното ми привличане - 3/4 месеца бях като болна, чудех се какво се случва с мен, защо иначе (уж) здравата ми психика не може да се пребори с това чувство, защо момичето ме влудява толкова много...бях супер разконцентрирана..постоянно...опитвах се да не мисля за това, да игнорирам самата мисъл, но тя нахлуваше дори в сънищата ми..което беше още по-наивно... след което в един момент всичко отшумя бавно, но все пак ще си ми остане нещо като фикс идея, може би защото никога не съм я имала и затова все още ме привлича.... кво да се прави...понякога мозъка ми се "бъгясва" точно, когато не трябва...
Rolling Eyes

Обикновено ми минава за 2 или 3 дена...ама последният път...не знам кво се случи... както казах - нещо май се бях бъгнала... Embarassed [/quote]

Е, най-после да има някой като мен. Само дето не ми стана ясно как ти минава???
Я, сподели малко опит, че...работата отива на лошо. Cool
Ако знаеш и мен как ме влудяват, а уж и аз имам желязна психика. Rolling Eyes

SIN

Писане by Гост on Съб Ное 27, 2010 2:37 am

SIN написа:
chernata_perla999 написа:
...и когато видя някоя красива жена ....по скоро си я представям как вечеряме заедно ,говрим си и се смеем...представям си първата ни целувка ..Но сексуално да я желая! Не!Твърдо не ,не ми е присъщо

Браво! Това се казва разумен човек. Wink Дано не ти се случва, че ще видиш ти едни ... мокри гащички Very Happy

Ммм на дали ...гащи не нося Wink

Гост
Гост

Писане by SIN on Съб Ное 27, 2010 9:57 am

Стига, бе! Ма'аш по без гащи? Смело момиче си. Аз не съм чак толкова. Wink

SIN

Писане by ozaryavashto slance on Съб Ное 27, 2010 12:36 pm

SIN написа:
ozaryavashto slance написа:
Защото, за мен, т.нар. "любов от пръв поглед" е просто хлътване от пръв поглед.

А всъщност просто сме били привлечени от човека в чисто физически аспект.

Да разбирам ли, че става въпрос за сексуално привличане или просто харесване и желание за сближаване и опознаване?

Да, правилно си разбрала.

Абсурдно е да мислим, че можем да изпитаме ЛЮБОВ от първият път при положение, че ние не сме опознали човека. Това, откъдето и да го погледнем, е смешно и детинско. Виждаш някого, "грабва" ти погледа (очевидно ще си бил привлечен от физическата му красота първоначално!, защото ако някой не ни хареса от първият път физически, то и да разсъждава блестящо, няма да му обърнем внимание, защото няма да искаме контакт с него) и си казваш колко е готин, колко е красив..и сигурно, щом е красив, то и ще е добър като човек. Чак след като сме се привлекли физически с този човек, тогава можем да пристъпим към следващо действие - да се опознаем като характери и всичко това, което правим, когато харесаме някого и в повечето случаи започваме да мечтаем за връзка с този човек и да се опитваме да я осъществим.

Не можем да се влюбим от един поглед. Внушаваме си, че се влюбваме, а всъщност не е нищо друго освен едно хлътване и "течене на лиги", извинявам се, че казвам точно този израз, но си е точно така! Неслучайно, когато говорим с голямо възхищение за някого и казваме колко е красив и великолепен, ни казват: "Гледай само да не ти потечат лигите!".

И това не се отнася само за момичета. Същото е и когато някой човек се захласне по момче. Тук няма 50/50 - и момичетата, и момчетата, са хора. Да,като малки сигурно сме се заблуждавали, че сме се влюбили от пръв поглед, но сега е срамота да казваме нещо подобно, а чувам такива неща от хора над 30 години.

Защото, нали разбираш, че УЖ си се влюбил още когато си видял човека за първи път, всичко е ОК, розово е, светът ти е изпълнен с розови балони, въздишаш и си казваш, че си намерил най-прекрасният човек, а накрая боли. Финалът на приказката "Любов от пръв поглед" в повечето случаи звучи така: заблудих се, че съм влюбена в този човек. Една единствена среща с този човек не може да покаже какъв е като човек. Всъщност, оказа се, че е чисто и просто един агресивен човек, който не ме зачиташе и уважаваше. И не мога да си представя как другият път ще кажа, че съм се влюбила, БЕЗ да съм опознала човека в дълъг период от време, а само съм се възхитила на външността му, заблудена, че и отвътре е по същият начин.

Как ти звучи всичко това, SIN?

ozaryavashto slance

Писане by Гост on Съб Ное 27, 2010 10:38 pm

Хм.. според мен има вероятност, макар и минимална, отразена в процентно съотношение, да кажем - 1 на 111, да се влюбиш от пръв поглед и да успееш да погледнеш и в душата на човека от този поглед и да разбереш, че той си заслужава..че наистина е специален, щом кара сърцето ти да тупти на високи обороти.

Все пак нали всеки казва,че трябва да слушаме сърцето си! И когато ни говори да го слушаме.
Не говоря за другите 110 случая на неуспех, когато дори сърцето мълчи при среща на разни погледи. Говоря от личен опит и.. определено бих казала,че от пръв поглед можеш да се влюбиш в някого и да знаеш,че е и свестен човек и че думите са излишни.. Просто ти стига да го гледаш, да усещаш погледа му върху теб и да се усмихваш до уши, незнайно как,но.. се усмихваш и не можеш да спреш.
Това за мен е любов от пръв поглед, не са ти нужни месеци за да осъзнаеш,че можеш да обичаш този човек, ти просто го усещаш.
Хората така са се затворили в себе си,че е трудно да гледат като мен,с моите очи и да ВИЖДАТ, през очите на отсрещната страна,душата им.
Е, въпросът дали след като си осъзнал това,че си влюбен, е дали можеш да се справиш с това усещане и да задържиш вниманието на отсрещната страна, да успееш да поддъжаш връзката правилно. Понякога е непосилно дори да си влюбен, защото ако не си готов за тази любов, съдбата ти я отнема.
Ти си я искал, много,сбъднала ти е желанието, но..ако не си готов, си я взема обратно.Може би това звучи като оправдание, човек може никога да не е готов,но.. все пак аз виждам смисъла в думите си. Когато имаш да поработиш върху себе си, когато имаш доста "боклук", е наложително да си го "изчистиш" , защото ти пречи да виждаш нещата ясно и да действаш правилно.
За това неслучайно хората са казали: "Внимавай какво си пожелаваш, може да се сбъдне."

Та ще завърша моя коментар с думите..
Остави сърцето ти да ти говори.. и когато се съгласува с разума, действай без да му мислиш много.

Последната промяна е направена от Icy_passion на Нед Ное 28, 2010 12:00 am; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост

Писане by Ihina on Съб Ное 27, 2010 11:45 pm

Ще трябва да се съглася с Ледчето за влюбването от пръв поглед. Съществуват хора на този свят, които са способни да възприемат човек не чрез външния му вид, а чрез излъчването му... Това, което е вътре в човек и той несъзнателно излъчва навън може да бъде долавяно от някои невероятни късметлии... и в този смисъл съм на мнение, че е напълно възможно да се влюбиш от пръв поглед. Говоря и от опит... На първия ми ден на новата ми, вече стара, работа ми се стовари като гръм от ясно небе... Любов от пръв поглед... И държа да подчертая, че въпросната мома я видях само в гръб, и то и виждах главно само ръцете, по клавиатурата... Но усетих такава уникална, силна и зашеметяваща връзка, която можеше да се дефинира само с "любов"... В идните месеци се поопознахме и си дадох сметка, че не съм сбъркала... Мацката се оказа уникално свястна и готина... уви вече обвързана - за друга мацка... та си построших сърчицето...
Естествено това съм си аз... Никой не е длъжен да се съгласява с мен... Така аз виждам света... Така възприемам хората и любовта... Постепенното влюбване е също много вълнуващ вариант... Изобщо ЛЮБОВТА е уникално нещо... Колко приказки са се изговорили за нея, колко хипотези какво е, как е, защо е и т.н. Колко литература се е писала за нея, е вдъхновена от нея... И все още си остава една толкова апетитна и така желана мистерия!

Колкото до сексуално привличане, магнетизъм и прочие... Изпитвала съм го... Има хора, които притежават невероятен сексуален, на моменти дори животински магнетизъм... Имаш чувството че разпръскват такова количество феромони във въздуха, че могат да те удавят... И някои дори не си дават сметка, че притежават подобен магнетизъм...

Всичко това... и емоционалният и чисто животински аспект на привличането, любовта и т.н. ни е заложено в гените... и го намирам за напълно нормално.

Трябва да споделя, че комбинацията от интелектуално, емоционално и чисто физическо привличане е уникално опияняваща като усещане...

А дали аз привличам хората по някакъв начин... нямам идея... Като един душко-добродушко хората обикновено ме харесват... за дружка... Нещо феромоните ми май не бачкат обаче и не се справям особено добре с животинския магнетизъм

Дано достатъчно ясно съм се изразила, че съм малко доволно недоспала Very Happy

Ihina

Брой мнения: 662
Местожителство: София

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics

:: Разни :: Секс