BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Статии, свързанис Rainbow Friendship шествието тази събота

Предишната тема Следващата тема Go down

Статии, свързанис Rainbow Friendship шествието тази събота

Писане by Doña Dyke on Пон Юни 22, 2009 1:50 pm

Може би ще е интересно да събираме линкове към статии, публикувани в български медии, които имат някакво отношение към шествието тази година. Досега прочетох толкова глупости и не спирам да се учудвам от ниската култура и скодоумието на целокупния ни народ що се отнася до подобни събития.

Ето една статия, според която британския посланник в България е оплют заради подкрепата, която е изразил към гей парада. Коментарите на читателите по-долу дори няма да ги коментирам:

Статия в DNES.BG

И една за "ПРАВЕДНИТЕ БЪЛГАРИ" и "ХРИСТИЯНСКОТО" им поведение спрямо хората с хомосексуална ориентация:

Статия в DNES.BG
:no:

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Върнете се в началото Go down

bTV - "Протести заради гей парада" 23.06.2009

Писане by Doña Dyke on Вто Юни 23, 2009 2:51 pm

Линк към клип във vbox zа тези от вас, които са изпуснали да гледат сутрешния блок на bTV днес (23.06). В студиото са Станимир Панайотов (координатор на гей парада), Анула Христова (редактор на сайта на българската православна църква) и Симеон Костадонов от БНС, обсъждайки своите "за" или "против" шествието. Оставям на вас да прецените кой разполага със сериозни агрументи. :scratch:

"Тази сутрин" по bTV

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Jesus!

Писане by aX Tuuu... on Сря Юни 24, 2009 11:59 am

...и аз го гледах!

Ами той Христос си го бил казал...

Не ми се иска да обиждам религиозността на никого, само защото не съм религиозна, но е твърде глупаво разбирането на някой, за какво е "праведно" да се счита за универсално. Не мисля, че Христос е осъждал който и да било, но последователите му си позволяват да са съдници на +/- всичко :?:

Смятам, че любовта между хората няма как да е нещо лошо, а за предизборните агитации нямам думи (масово напира желанието да дам своя глас).

Kiss на администраторката понеже предоставя едно положително място за изказване на мнения и не само.

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

хммм, ето как един от любимите ми сайтове отразява прайда

Писане by lira on Пон Юни 29, 2009 11:23 pm

Е тоя сайт в последно време наистина ме разбива с отразяването на разни събития, а по отношение на прайда направо изкърти. Насладете се на невероятното видео, но не пропускайте и коментарите към него, в които един мой приятел се опита да проведе градивен диалог с някого...безуспешно

http://bg.altermedia.info/?p=10882

lira

Брой мнения: 872

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics