Статии, свързанис Rainbow Friendship шествието тази събота
Статии, свързанис Rainbow Friendship шествието тази събота
Може би ще е интересно да събираме линкове към статии, публикувани в български медии, които имат някакво отношение към шествието тази година. Досега прочетох толкова глупости и не спирам да се учудвам от ниската култура и скодоумието на целокупния ни народ що се отнася до подобни събития.
Ето една статия, според която британския посланник в България е оплют заради подкрепата, която е изразил към гей парада. Коментарите на читателите по-долу дори няма да ги коментирам:
Статия в DNES.BG
И една за "ПРАВЕДНИТЕ БЪЛГАРИ" и "ХРИСТИЯНСКОТО" им поведение спрямо хората с хомосексуална ориентация:
Статия в DNES.BG
:no:
Ето една статия, според която британския посланник в България е оплют заради подкрепата, която е изразил към гей парада. Коментарите на читателите по-долу дори няма да ги коментирам:
Статия в DNES.BG
И една за "ПРАВЕДНИТЕ БЪЛГАРИ" и "ХРИСТИЯНСКОТО" им поведение спрямо хората с хомосексуална ориентация:
Статия в DNES.BG
:no:
bTV - "Протести заради гей парада" 23.06.2009
Линк към клип във vbox zа тези от вас, които са изпуснали да гледат сутрешния блок на bTV днес (23.06). В студиото са Станимир Панайотов (координатор на гей парада), Анула Христова (редактор на сайта на българската православна църква) и Симеон Костадонов от БНС, обсъждайки своите "за" или "против" шествието. Оставям на вас да прецените кой разполага със сериозни агрументи. :scratch:
"Тази сутрин" по bTV
"Тази сутрин" по bTV
Jesus!
...и аз го гледах!
Ами той Христос си го бил казал...
Не ми се иска да обиждам религиозността на никого, само защото не съм религиозна, но е твърде глупаво разбирането на някой, за какво е "праведно" да се счита за универсално. Не мисля, че Христос е осъждал който и да било, но последователите му си позволяват да са съдници на +/- всичко :?:
Смятам, че любовта между хората няма как да е нещо лошо, а за предизборните агитации нямам думи (масово напира желанието да дам своя глас).
на администраторката понеже предоставя едно положително място за изказване на мнения и не само.
Ами той Христос си го бил казал...
Не ми се иска да обиждам религиозността на никого, само защото не съм религиозна, но е твърде глупаво разбирането на някой, за какво е "праведно" да се счита за универсално. Не мисля, че Христос е осъждал който и да било, но последователите му си позволяват да са съдници на +/- всичко :?:
Смятам, че любовта между хората няма как да е нещо лошо, а за предизборните агитации нямам думи (масово напира желанието да дам своя глас).
на администраторката понеже предоставя едно положително място за изказване на мнения и не само._________________
"Whenever you are, we're already then"

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
хммм, ето как един от любимите ми сайтове отразява прайда
Е тоя сайт в последно време наистина ме разбива с отразяването на разни събития, а по отношение на прайда направо изкърти. Насладете се на невероятното видео, но не пропускайте и коментарите към него, в които един мой приятел се опита да проведе градивен диалог с някого...безуспешно
http://bg.altermedia.info/?p=10882
http://bg.altermedia.info/?p=10882

lira- Брой мнения: 872