кирилизация
:: Административни :: Кошче :: Метал
Страница 1 от 1 • Share •
Re: кирилизация
izvinqaam se za t'kovata, za kirilicata, ama E71, ne e praven maj za BG potrebiteli...
Haha lira, blagodarq za temata pyrvo,... vtoro, malko boleduvah v pyrvi klas, tochno kogato uchehme azbukata , ta mn.mn. Ne sym q nauchila...am t'kovata i treto am...az t'kovata ami kak da ti go kaZHa amm..malko me e sram, no kakvo pyk tolkova nali pisha, i ne zaekvam hahha, taa..iskash da ti ka6a , che mnou radvash... !!!
haha tkovata, are zvynni, neshto kafence, shte cherpa edna ' nova braziliq', nepiesh kafe? - togava BELLA Q LINIQ!!!
Haha lira, blagodarq za temata pyrvo,... vtoro, malko boleduvah v pyrvi klas, tochno kogato uchehme azbukata , ta mn.mn. Ne sym q nauchila...am t'kovata i treto am...az t'kovata ami kak da ti go kaZHa amm..malko me e sram, no kakvo pyk tolkova nali pisha, i ne zaekvam hahha, taa..iskash da ti ka6a , che mnou radvash... !!!
haha tkovata, are zvynni, neshto kafence, shte cherpa edna ' nova braziliq', nepiesh kafe? - togava BELLA Q LINIQ!!!

cool mama- Брой мнения: 380
mnou sa izsviniavam za necirilitzata nou fsi4kite mi prasti sa zaeti v momentu i mii mn trudnu da si smenq ezikyt 6tot se smenq s alt+ctrl a psha samo s edin prast i mi e mnogo trudnu 4esno ne se 6eguvam! ama i ezikyty mie zat i malko pelteshakul mama da ti kazha 6tot nqmah tarpenie 4e probvah da ti svana nqkolko pytu 4e brasiliata mi e liubimoto i nay go obi4am v saabota vecher i posle yako isbuhvam po diskoteki i ezens i mn mi stana god kato napisa 4e te kfya i ako ti 6e 4erpish 6e pia i kafe i bello sashto 4esno.........................!!!!!
ina4e molq za temata

lira- Брой мнения: 872
izvinqvam se za latinicata!
Haha lira ti napravo mnogo qko se gavrish s men...ok shte pocherpq i s kafe i s belo, a za latinicata i kirilicata , znam kak se smenqt, vyprosyt e, che vlizam vyv foruma prez telefon, na kojto ne moZHe da se instalira kirilica.inache ci mn ostroumna, a diqlekta kojto udari ne shvanah kakyv po-tochno e, ?!?
Za radvaneto- da naistina radvash!
Haha lira ti napravo mnogo qko se gavrish s men...ok shte pocherpq i s kafe i s belo, a za latinicata i kirilicata , znam kak se smenqt, vyprosyt e, che vlizam vyv foruma prez telefon, na kojto ne moZHe da se instalira kirilica.inache ci mn ostroumna, a diqlekta kojto udari ne shvanah kakyv po-tochno e, ?!?
Za radvaneto- da naistina radvash!

cool mama- Брой мнения: 380
кирилизация
хаха, абе прекалено спамваме, а темата е сериозна, последно по въпроса с кирилицата ти и телефона: http://kaka-cuuka.com/1639 тук има някакъв ужасно сложен начин за кирилизиране, но все пак не е невъзможно. наистина е доста уморително да се чете тая шльокавица, и бавно, но упорито изнервящо.

lira- Брой мнения: 872
:: Административни :: Кошче :: Метал
Страница 1 от 1