BGLES

Приятели

БГ Транслатор

как и кьде срещнахте пьрвата жена, с която си легнахте/влюбихте?

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: как и кьде срещнахте пьрвата жена, с която си легнахте/влюбихте?

Писане by ozaryavashto slance on Пет Ное 25, 2011 6:53 pm

Light power написа:Хм...интересни мнения, интересни преживявания, вероятно само аз съм скучна. Neutral
При мен - класическа история, в която имаше една несподелена любов. Първо се влюбих в една от приятелките ми, с които си играехме като деца. После отново несподелена любов, но в училище. И тогава дойде моето осъзнато, зряло и единствено влюбване...обичах я цели 5 години и любовта ми си остана несподелена... Обичах толкова силно, толкова неповтормо и чисто...и тя го знаеше. Все си мисля, че ако бях постъпила смело, щяхме да бъдем заедно, но и двете се оказахме страхливи...Не знам, понякога така ми се иска да я потърся, да я видя, но се страхувам да позвъня на вратата й...
До ден днешен не съм се влюбвала повторно. Мисля, че тя е единствената ми любов, а беше и несподелена.

Това все едно аз съм го писала silent Същата история е моята - училище, 5 години, несподелена, страх, единствена и неповторима любов... Не съм я виждала от 5 месеца и пак си мисля за нея.

ozaryavashto slance

Брой мнения: 71

Върнете се в началото Go down

Писане by Magnolia on Нед Дек 18, 2011 1:22 pm

Ми... беше някакво много сладурско ;D
Запознахме се първата година в гимназията... аз ѝ бях първата любов и тя моята... ^^
Много ме промени, предполагам, че и аз нея- малко. Характерите ни доста си пасваха, допълвахме се. Много нерви сме си потрошили също така, но определено сме коменсирали тези моменти. Опитахме се после да сме заедно, не се получи, но в продължение на доста време ми беше най-близката приятелка... като от време на време беше и малко повече ;D Много ми липсва сега... тя е една от причините да бъда резервирана към хората, но не съжалявам за нищо, изпитвам само положителни чувства към нея и въпреки че пътищата ни се разделиха, аз се връщам само към хубавите спомени и за мен тя винаги ще е специална =]

Magnolia

Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia

Писане by Yuuki on Сря Яну 11, 2012 8:57 pm

Изпитвам привличане към жени,от както се помня,но като малка бях свенлива.... За първи път хлътнах по своя съученичка в 7-ми клас, като разбира се ме беше АДСКИ срам дори да й намекна,но действията ми ме издаваха... ходих след нея като кученце Very Happy Нещата "се получиха" цяла година по-късно на пиянско,женско партиSmile За жалост тя гледа на мен като развлечение и резерва ако няма мъж около себе си и това продължава с години.... С времето това ме отдалечи от нея,но все още си имаме отношения... само дето аз вече не изпитвам същите чувства ... На скоро се запознах с една лудетина,адски ми пасна на характера,зариби ме,хлътнах и се оказа,че си има приятелка ... Rolling Eyes

Yuuki

Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia

Писане by Letmeloveyou on Съб Май 05, 2012 10:56 pm

Първата ми връзка макар и за едно лято беше на морето.Аз и тя работихме заедно.Случайно разбра за наклонностите ми и ми загатна, че тя иска да експериментира с мен.Отначало си помислих, че не трябва да допусна да бъда просто експеримент, и дори започнах да страня от нея, но в последствие мацката взе, че наистина се влюби и ме умоляваше да пробваме и,че не съм само експеримент и, че наистина иска да опитаме.След кратки размишления,водена от чувствата и хормоните си Very Happy реших да опитам, с ясната представа, че всичко ще е за кратко и най-вероятно ще ме зареже до края на лятото.Затова си забраних да се влюбвам в нея и да си докажа, че ако реша мога да устоя на изкушението и просто да се забавлявам.Защото по принцип се влюбвам във всяка срещната и след това ми разбиват сърцето.Та въпросната мацка я целунах за пръв път точно както и където съм си го представяла винаги.Заведох я след работа на плажа, разкарвахме се по брега и слушахме успокояващите звуци от морските вълни,разказвахме си за най-интимните кътчета от душите си.Беше наистина много романтично.А след като правихме любов тя ми заяви, че вече със сигурност не и трябва мъж.Та тя наистина се влюби в мен и аз се влюбих въпреки всичките си самозабрани.Но както споменах в началото всяка приказка си има край.Лятото свърши тя замина в чужбина да работи аз се върнах за да се подготвям за кандидатстване и така не сме се чували вече 6 месеца.Не съм спряла да мисля за нея не вярвам и тя да е спряла, но засега разстоянието е пречка.

Letmeloveyou

Брой мнения: 32

Писане by Raya on Чет Май 10, 2012 9:03 pm

Тъй като въпроса има две опции, аз смело заявявам, че по-скоро си легнах с първата ми жена...хахаха...Бях прекалено малка за влюбване (I guess), за разлика от нея..Беше с 10 години по-голяма от мен Беше доста шеметна вечер, тя направо ми разказа играта Embarassed Тъпа стана ситуацията когато след 2 дни тя ми заяви, че е влюбена в мен, а пък на мен тогава така ми се лудееше...и трябваше да я разочаровам...

Raya

Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia

Писане by insignia on Чет Май 10, 2012 9:08 pm

Винаги съм харесвала мъже, докато се появи първата жена. Smile В училище, може би към 8-9 клас. Едно момиче от горните класове - уникална, бяла кожа и сини очи... Беше толкова красива, спокойна, артистична, интелектуално вглъбена. За съжаление не станаха нещата...

insignia

Брой мнения: 25

e: как и кьде срещнахте пьрвата жена, с която си легнахте/влюбихте?

Писане by solo on Нед Май 13, 2012 10:49 pm

Ами аз съм си малко идиот.И първият път беше така.Тъкмо почнах в университета.Имах една колежка и тя ме запозна със своя приятелка.Обаче аз не я отразих.След 2 мес. пътуваме във влака и тя там.Стори ми се чудно хубава.Представих й се и стана страшна ситуация.Всички прихнаха и казаха че вече сме се запознали.Ами аз незнаех какво искам от нея щото ми беше за пръв път да се влюбя и то в жена.Тя пък дори не беше се и целувала.Още нищо не се беше случвало и майка й усети нещата и ни раздели.Побърках се.Страшни глупости свърших тогава.Тя слушаше майка си и след 8 мес се отказах да я преследвам.И тогава тя сама дойде.Ами сега?Изкупих всички списания вестници и касети да търся какво става между две жени за да не сгафя.Абе в крайна сметка беше хубаво.И продължи 7 год.Но нали нищо не е вечно...

solo

Брой мнения: 20

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics