Хомосексуалността и родителите
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Хомосексуалността и родителите
Докато си седях и разглеждах разни неща в нета попаднах на тази история - http://spodeli.net/1/story-4305.html ..
Мисля,че малко съм шокирана от някой коментари ,особено от този :
" 8. До номер 4: Не съм съгласна еднополови ''семейства'' да имат право да отглеждат деца-родни или осиновени, без значение...Не мисля, че заради извратната им психика трябва да страдат деца, на които те да увреждат представата за света още от детска възраст.Категорично съм против това и силно се надявам,че обществото ни, достатъчно консервативно, няма да позволи това.
А иначе на авторката й съчувствам искрено. Тъжно ми е за нея. Аз също имам дъщеря, макар и доста по-малка и животът ми би се сринал,ако попадна в подобна ситуация.
Но дори и тогава бих била ПРОТИВ дъщеря ми да гледа свое дете.
Мисля, че след като си избрал пътя (модата) да си хомосексуален, трябва да приемеш и мисълта, че нямаш право да отглеждаш деца.
Оттам нататък нека всеки си търси пътя към щастието както намери за добре. Но не за чужда сметка. "
Мисля,че малко съм шокирана от някой коментари ,особено от този :
" 8. До номер 4: Не съм съгласна еднополови ''семейства'' да имат право да отглеждат деца-родни или осиновени, без значение...Не мисля, че заради извратната им психика трябва да страдат деца, на които те да увреждат представата за света още от детска възраст.Категорично съм против това и силно се надявам,че обществото ни, достатъчно консервативно, няма да позволи това.
А иначе на авторката й съчувствам искрено. Тъжно ми е за нея. Аз също имам дъщеря, макар и доста по-малка и животът ми би се сринал,ако попадна в подобна ситуация.
Но дори и тогава бих била ПРОТИВ дъщеря ми да гледа свое дете.
Мисля, че след като си избрал пътя (модата) да си хомосексуален, трябва да приемеш и мисълта, че нямаш право да отглеждаш деца.
Оттам нататък нека всеки си търси пътя към щастието както намери за добре. Но не за чужда сметка. "

Helen- Брой мнения: 85
Местожителство: София
Re: Хомосексуалността и родителите
Малко ужасена е меко казано!!! Все пак да не забравяме, че всеки си има мнение и то трябва да се уважава, но тази "коментаторка" доста е попрекалила с изказването си!!!
1.Не смятам, че лесбииките сме с извратена психика! Ние може да отгледаме нормални, щастливи и обичани деца! Какво иска да каже тази жена? Нима няма бащи, които бият децата си, бият съпругите си, постоянно са пияни. Нима това не нанася травми?
2.Силно се надявам,че мисленето на обществото ни един ден ще бъде достатъчно развито, за да разбере, че отглеждането на дете от еднополово семейство не е страшно и опасно за никой!
3.На такива "майки-егоистки" просто не им пожелавам да разберат какво наистина може да срине живота им, а не да си мислят, че най-страшното е да имат хомосексуално дете!
4.Как може да наречеш чувствата, желанията на душата и на сърцето МОДА??? Това даже не искам да го коментирам, че ...
1.Не смятам, че лесбииките сме с извратена психика! Ние може да отгледаме нормални, щастливи и обичани деца! Какво иска да каже тази жена? Нима няма бащи, които бият децата си, бият съпругите си, постоянно са пияни. Нима това не нанася травми?
2.Силно се надявам,че мисленето на обществото ни един ден ще бъде достатъчно развито, за да разбере, че отглеждането на дете от еднополово семейство не е страшно и опасно за никой!
3.На такива "майки-егоистки" просто не им пожелавам да разберат какво наистина може да срине живота им, а не да си мислят, че най-страшното е да имат хомосексуално дете!
4.Как може да наречеш чувствата, желанията на душата и на сърцето МОДА??? Това даже не искам да го коментирам, че ...

Scared Of Lonely- Брой мнения: 51
Местожителство: Благоевград
Хора не се палете толкова - нищо няма да се оправи. И да се ядосваме и да не се тва е.
Scared of lonely евалата за оптимизма обаче тва общество, особено нашето скоро няма да се оправи. Та ние трябва да се развием в толкова много други сфери, за да стигнем до хомосексуалността!
Scared of lonely евалата за оптимизма обаче тва общество, особено нашето скоро няма да се оправи. Та ние трябва да се развием в толкова много други сфери, за да стигнем до хомосексуалността!

pennyroyal.tea- Брой мнения: 123
Много си права! Просто ми е безкрайно тъжно и болезнено. Не искам да ни мислят за изроди и здравословно нестабилни!!!

май си в началото, щото и аз се дразних много преди, но щом те не могат да ме приемат, аз ще се опитам да приема тях. Но някой навлезе ли в моя сакрален кръг,(както му казвам) тогава реагирам!

Прозрачна съм все още.

Не се притеснявай има време

"5. Представи си, че дъщеря ти е истинско живо човешко същество, а не средство за осъществяване на твоя житейски проект да имаш зет и внуци." само това ще кажа...всеки има право на избор,всеки е самостоятелен човек,всеки си има глава на раменете и я използва както намери за добре.

Гуфи- Брой мнения: 24
боже тая номер 8 ее направо ужас то заради такива като нея ни е срам дори да си кажем обичам те пък какво остава да се целунем нямам думи просто ужас ....
Пак съм изненадана, че само въпросната "8" се е изказала толкова остро. Очаквах, че половината ще я посъветват да води дъщеря си на лекар.

impure7- Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia
impure7 много си права
почти всички родители казват,че ако детето им е хомосексуално-ще го водят по психиатри и разни такива глупости ...
За съжаление България няма да се промени,следователно и хората в нея .. !
почти всички родители казват,че ако детето им е хомосексуално-ще го водят по психиатри и разни такива глупости ... За съжаление България няма да се промени,следователно и хората в нея .. !

Helen- Брой мнения: 85
.../ грешка/
Последната промяна е направена от EVI на Съб Окт 23, 2010 3:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път

EVI- Брой мнения: 942
Местожителство: Северния полюс
хахах, EVI, как си отрязала цитата само, момичето е казало ПОЧТИ всички, а ти направо си резнала почтито

lira- Брой мнения: 872
Нищо няма да се промени, но това не ни дава правото да се отказваме от мечтите си и да се стремим да имаме нормално семейство. За мен това означава двама човека, независимо от пол и сексуална ориентация, които се обичат и ако искат и имат възможност отглеждат дете/деца. Та така, животът е борба и ние трябва д се борим, каквото и да се случва.

freedom- Брой мнения: 142
И аз като impure7 съм силно изненадана, че има само едно силно негативно мнение. Очаквах поне още десетина номер 8-вци и едно-две предложения да изч**** девойката, за да й "мине".
Честно казано значително повече ме плаши отговор 20. "Ще й мине, аз съм щасливо омъжена...." И всичите подобни отговори. Направо побеснявам, когато моите родители ме питат "Няма ли да ти мине вече?" Все се чудех от къде тази гениална идея? А то от къде било... Няма страшно момичета, ще се "опомним" и след "месеци ще изпитаме отново желание да сме с мъже". И после - хепи енд.

Честно казано значително повече ме плаши отговор 20. "Ще й мине, аз съм щасливо омъжена...." И всичите подобни отговори. Направо побеснявам, когато моите родители ме питат "Няма ли да ти мине вече?" Все се чудех от къде тази гениална идея? А то от къде било... Няма страшно момичета, ще се "опомним" и след "месеци ще изпитаме отново желание да сме с мъже". И после - хепи енд.

semper_fi- Брой мнения: 993
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Бихте ли изпратили родителите си в Старчески дом?
» Избор на облекло- сами или с родителите по магазините?
» Отрицателен резус фактор
» А как се отразява пубертета на майките?
» Мъжката гледна точка за обвързването
» Избор на облекло- сами или с родителите по магазините?
» Отрицателен резус фактор
» А как се отразява пубертета на майките?
» Мъжката гледна точка за обвързването
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2