Какво да правя ????
Страница 1 от 1 • Share •
Какво да правя ????
Хора имам нужда от вашия съвет . Ситуацията , в която се намирам е доста странна и не знам какво да правя .
Влюбена съм във 32 г. жена , а аз съм на 15 . Преди 1 месец и казах , че имам чувства към нея и тя каза , че знае и ,че няма проблеми защото щяло да ми мине . Сега сме страшно добри приятелки , по цял ден сме заедно . Ходим на кафе , на кино , разхождаме се по грацката и тя се държи с мен като с възрастен човек . Чувствата ми обаче не са се променили . Та не знам какво да правя . . . Мислите ли ,че имам някакъв шанс с нея ? :cry:
Влюбена съм във 32 г. жена , а аз съм на 15 . Преди 1 месец и казах , че имам чувства към нея и тя каза , че знае и ,че няма проблеми защото щяло да ми мине . Сега сме страшно добри приятелки , по цял ден сме заедно . Ходим на кафе , на кино , разхождаме се по грацката и тя се държи с мен като с възрастен човек . Чувствата ми обаче не са се променили . Та не знам какво да правя . . . Мислите ли ,че имам някакъв шанс с нея ? :cry:

nesaa- Брой мнения: 2
Re: Какво да правя ????
Здравей!
Имаш шанс с нея само за секс,
нищо пове4е по обясними при4ини,
които знаеш какви са.
А тя....лесбийка ли е?
Какво толкова те привли4а в нея,
което не можеш да откриеш в
моми4е на твоята възраст?
Имаш шанс с нея само за секс,
нищо пове4е по обясними при4ини,
които знаеш какви са.
А тя....лесбийка ли е?
Какво толкова те привли4а в нея,
което не можеш да откриеш в
моми4е на твоята възраст?
Гост- Гост
Аз мисля че нямаш никакви шансове.Сори,ама обичам да казвам истината.Горчивата истина,вместо сладката лъжа.Нали се сещаш.И ще ти обясна защо мисля така.Причината са годините.Тя е вече зряла,а ти сега започваш да навлизаш в живота.Съдя по себе си.Какво би ми дало едно 15 годишно момиче.Нали все пак трябва да има за какво да си говорите.Да имате общи теми,да споделяте мнения и преживявания.Може би тя те привлича точно заради това,защото е по-зряла от теб.Но за нея ти може би си още едно дете.Моя съвет е да насочиш вниманието си към твоя връсничка.Успех 

Хм...
виждам защо те съветват това, но не съм много съгласна. Зрелостта идва с преживявания и опитност освен с възрастта. Аз на 15...
бе няма значение. Явно имате какво да си говорите щом сте заедно по цял ден... и двете можете да изберете да правите друго. Дали е лесбийка ?
хаха, и ние не сме били цял живот , а и сексуалността е флуидна (има много хубава статия във форума за това, ако ти се чете)
.
Искам да уточня, че аз също не разбирам връзките с голяма възрастова разлика, но това е също толкова грешно, колкото и че не е редно да е между две жени. С други думи... няма значение, щом работи при някои хора и ги прави щастливи. Празнотата се запълва само с любов, а хората имат различни нужди в тази връзка. Ако тя наистина е права, може пък да ти мине, даже да е след леко драматичен период, но какво пък... опит (
)
Бе просто исках да ти кажа, че аз имам по-възрастни приятелки и въпреки че никога не съм имала такова влечение към тях, общужането с тях винаги ми е било приятно и различно от това с връстниците, без да ги изключва ни най-малко от ежедневието ми... уж хора бол, а тези които си заслужават са толкова малко
. Според мен... не губи общуването и не се измъчвай... с времето ще се изясни.
PS: като модератор се чудех дали да не преместя темата ти в тийн зоната, но тук вече получаваш съобщения. Все пак, можеш да постнеш нещо и там, за да ти отговорят и връстници, ако това има значение.
виждам защо те съветват това, но не съм много съгласна. Зрелостта идва с преживявания и опитност освен с възрастта. Аз на 15...
бе няма значение. Явно имате какво да си говорите щом сте заедно по цял ден... и двете можете да изберете да правите друго. Дали е лесбийка ?
хаха, и ние не сме били цял живот , а и сексуалността е флуидна (има много хубава статия във форума за това, ако ти се чете)
. Искам да уточня, че аз също не разбирам връзките с голяма възрастова разлика, но това е също толкова грешно, колкото и че не е редно да е между две жени. С други думи... няма значение, щом работи при някои хора и ги прави щастливи. Празнотата се запълва само с любов, а хората имат различни нужди в тази връзка. Ако тя наистина е права, може пък да ти мине, даже да е след леко драматичен период, но какво пък... опит (
)Бе просто исках да ти кажа, че аз имам по-възрастни приятелки и въпреки че никога не съм имала такова влечение към тях, общужането с тях винаги ми е било приятно и различно от това с връстниците, без да ги изключва ни най-малко от ежедневието ми... уж хора бол, а тези които си заслужават са толкова малко
. Според мен... не губи общуването и не се измъчвай... с времето ще се изясни.PS: като модератор се чудех дали да не преместя темата ти в тийн зоната, но тук вече получаваш съобщения. Все пак, можеш да постнеш нещо и там, за да ти отговорят и връстници, ако това има значение.
Последната промяна е направена от aX Tuuu... на Чет Авг 13, 2009 2:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път

aX Tuuu...- Брой мнения: 444
Благодаря на всички . Не знам какво ще правя . Може би наистина не си заслужава , а може би си . Не знам и аз времето ще покаже

nesaa- Брой мнения: 2
според мен е нереално да бъдете повече от приятелки единственото за което може да бъде с теб е за да правите секс или за да се забавлява с теб
Оф,същия филм. И аз като теб не знам как да реагирам... Не знам,аз се боря с всички сили да и покажа и че искам да бъда с нея...
Не знам сложно е...
Аз за себе си знам,че сте се боря докато падна повалена от пескрайните си опити. Не се давам лесно,когато обичам някой.
Чудя се за какво ли пиша,не съм компетентна по тая тема. И аз не мога да си помогна. Просто понякога сама трябва да се събеседваш и сама да намериш отговорите.
Шанс,манш... Нищо не се знае... Може и да ти мине може и да не ти мине... Може би времето ще покаже намери сама отговорите.
Не знам сложно е...
Аз за себе си знам,че сте се боря докато падна повалена от пескрайните си опити. Не се давам лесно,когато обичам някой.
Чудя се за какво ли пиша,не съм компетентна по тая тема. И аз не мога да си помогна. Просто понякога сама трябва да се събеседваш и сама да намериш отговорите.
Шанс,манш... Нищо не се знае... Може и да ти мине може и да не ти мине... Може би времето ще покаже намери сама отговорите.

sleepy_bunny- Брой мнения: 89
Преведено на български:
Някои хора имат нужда от постоянна връзка. Други - не.
Ако жената, с която искаш да си, търси (или би търсила) връзка - математиката е елементарна: 15+10 срещу 32+10... т.е. - когато ти завършиш, тя ще е на 42.
Разликата между 15 и 30 е по-голяма от между 40 и 60... повярвай ми.
Хлапетата сте сладки... но ти искаш от нея (при положение че приемем, че е отговорен човек) да се превърне в твой настойник и ментор.
Това не е много честно... нали?! Да не говорим, че на тази възраст е и подсъдно.
Дай си малко време... дай и на нея.
Ако жената, с която искаш да си, търси (или би търсила) връзка - математиката е елементарна: 15+10 срещу 32+10... т.е. - когато ти завършиш, тя ще е на 42.
Разликата между 15 и 30 е по-голяма от между 40 и 60... повярвай ми.
Хлапетата сте сладки... но ти искаш от нея (при положение че приемем, че е отговорен човек) да се превърне в твой настойник и ментор.
Това не е много честно... нали?! Да не говорим, че на тази възраст е и подсъдно.
Дай си малко време... дай и на нея.

DAEMON- Брой мнения: 101
Местожителство: Sofia
Искам да попитам бившата ми приятелка ( в която още съм влюбена ) се скара с нейната приятелка настояща, защото и е изневерила какво да правя аз минала е 1 год. от както не сме заедно и 1 сед. от както не сме си писали или чували подходящ ли е момента да се набутам се когато са им оптегнати отношенията, ако може някой да ме посъветва какво да направя .

sun_rise- Брой мнения: 52
sun_rise написа: Искам да попитам бившата ми приятелка ( в която още съм влюбена ) се скара с нейната приятелка настояща, защото и е изневерила какво да правя аз минала е 1 год. от както не сме заедно и 1 сед. от както не сме си писали или чували подходящ ли е момента да се набутам се когато са им оптегнати отношенията, ако може някой да ме посъветва какво да направя .![]()
Освен пунктуацията, идеята ти е много мазохистична. Колкото и да са се скарали, липсва ми вътрешната убеденост, че това е правилният начин...
Но от друга страна - старата любов - ръжда не хваща.
Опитай се да си припомниш какво ви е разделило, и дали нещо е променено в този му аспект... а после - прави каквото решиш
Така бих действал аз

DAEMON- Брой мнения: 101
Местожителство: Sofia
Т.е и аз не знам какво да правя вече. .... Да не се мешам и след като тя не ме е потърсила и не иска да говори с мен ... Аз да направя същото . Ако тя ме потърси ок, ако не ... пак ок ..... офффф ;[;[;[;[

sun_rise- Брой мнения: 52
@Неса,
ако повторя "Неса, Несаа.." ще се получи ли ефекта на иронията
Един съвет от мен, верно малка си, но ако каката е Ел и имаш чувства към нея - ДЕЙСТВАЙ! Не виждам никаква възрастова граница в любовта, това с "подсъдимото" да не ти пука, то да теглим песни от дата.бг е незаконно, ама защо никой не ни съди?! Това със житейски опити и т.н. са мадафакингбулшитс. Човек е на толкова, на колкото усеща любовта - ти си на 15, нямаше ли да я харесваш, ако беше на 20, примерно?! - човек не се променя, харесва едно и също в различни аспекти от живота си. Пробвайте се пък връзката ви няма да продължи много, уверявам те... но ще си пробвала.
Ако 32 годишната дама, беше мъж...щеше да ти е по-лесно. Там нещата са много по-елементарни - СЕКС. Обичта си я има, но е задоволена от секса. А при жените има нещо по-голямо от секс и обич...
Аз няма откъде да го знам, защото като бях на твоята възраст вече бях с повече от няколко момичета. Сега съм на 23 и не мога да имам сериозна връзка, а се държа като развратено момче от гимназият. Сега, ако можех да бъда колкото тебе и изпитвах това - НЯМАШЕ ДА БЯГАМ ОТ НЕГО! :Р
ако повторя "Неса, Несаа.." ще се получи ли ефекта на иронията
Един съвет от мен, верно малка си, но ако каката е Ел и имаш чувства към нея - ДЕЙСТВАЙ! Не виждам никаква възрастова граница в любовта, това с "подсъдимото" да не ти пука, то да теглим песни от дата.бг е незаконно, ама защо никой не ни съди?! Това със житейски опити и т.н. са мадафакингбулшитс. Човек е на толкова, на колкото усеща любовта - ти си на 15, нямаше ли да я харесваш, ако беше на 20, примерно?! - човек не се променя, харесва едно и също в различни аспекти от живота си. Пробвайте се пък връзката ви няма да продължи много, уверявам те... но ще си пробвала.
Ако 32 годишната дама, беше мъж...щеше да ти е по-лесно. Там нещата са много по-елементарни - СЕКС. Обичта си я има, но е задоволена от секса. А при жените има нещо по-голямо от секс и обич...
Аз няма откъде да го знам, защото като бях на твоята възраст вече бях с повече от няколко момичета. Сега съм на 23 и не мога да имам сериозна връзка, а се държа като развратено момче от гимназият. Сега, ако можех да бъда колкото тебе и изпитвах това - НЯМАШЕ ДА БЯГАМ ОТ НЕГО! :Р

emms- Брой мнения: 10
Similar topics» Всичко от всичко за празниците.
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
» Какво да правим, когато детето има запек .
» Кой файл с какво се отваря
» Какво говорят частите на тялото за характера ни?
» Какво "говори" ПОЧЕРКЪТ за нас?
Страница 1 от 1