Пълна лудница
:: Административни :: Кошче :: Метал
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Пълна лудница
Tin^Tin, права си разбира се... Но все имам усещането, че съм един от малкото трезвомислещи хора в тази лудница, приемам за свое задължение поне да поставя основи, върху които да се гради нещо... колкото и странно да изглежда.
Ihina, ако някой преди 6 месеца ми беше казал, че ще пиша подобни красоти... хмм... добре де... можеше и да повярвам, но не много
Когато обясних на майка си какво точно правим (груба грешка, но още ще се боря, защото смятам, че това момиче до мен не трябва да бъде крито и оставяно само на празниците), тя специално ни нарече комуна
Ще и редложа "триадно семейство", звучи по-добре
Не се страхувам от решения, страхувам се, че някой друг няма да може да вземе достатъчно добро за себе си, а аз съм го отчела като опасност, но не съм реагирала... Моята работа е да предвиждам неприятности (най-общо казано) и съм добра...
И Ihina...понякога куража и дистанционната морална подкрепа вършат чудеса
Ihina, ако някой преди 6 месеца ми беше казал, че ще пиша подобни красоти... хмм... добре де... можеше и да повярвам, но не много
Когато обясних на майка си какво точно правим (груба грешка, но още ще се боря, защото смятам, че това момиче до мен не трябва да бъде крито и оставяно само на празниците), тя специално ни нарече комуна
Ще и редложа "триадно семейство", звучи по-добре
Не се страхувам от решения, страхувам се, че някой друг няма да може да вземе достатъчно добро за себе си, а аз съм го отчела като опасност, но не съм реагирала... Моята работа е да предвиждам неприятности (най-общо казано) и съм добра... И Ihina...понякога куража и дистанционната морална подкрепа вършат чудеса
Последната промяна е направена от Noella на Сря Дек 01, 2010 2:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Изпитвам уважение към теб, Noella, защото ценностната ти система ти е дала възможността да осъзнаеш отговорността да бъдеш обичан. И от двете страни на барикадата има много болка, и мога да разбера поведението на хората, които те обичат - как да оставиш такова "съкровище" да напусне живота ти? Ако бях в същата ситуация като тях, вероятно и аз бих направила подобни компромиси със себе си за да те задържа при мен...Но тук не става въпрос за моето мнение, нея и него дори, а за теб и за решението, което ще трябва да вземеш за себе си ( а донякъде и детето, нали)? Защото днес ти ги имаш и двамата, но никой от тях те няма напълно, и според мен е въпрос на време да ти наложат да избираш...Просто помисли по-добре върху последствията, защото когото и да избереш - пак ще ви боли и тримата. И то тези предимно върху теб, защото един живот живееш, нали?

nebb- Брой мнения: 255
Местожителство: София
Охоо, и с чувство за хумор! Сигурна ли си, че само двама са се наредили за сърцето ти?
Истинско съкровище си ти, Noella! ( връщам си кавичките назад, никакви кавички повече)
Набутах се в този форум по друг повод, но твоята ситуация, решенията ти, гледните точки на другите по този проблем са ми интересни, и засега са основната причина да се задържа в това пространство. Има някакви репутации тук, не ми е ясно по какви критерии точно на някой му се качва репутацията, но ако трябва да те точкувам (разбрахме се - без кавички
) ти давам максимума, който мога за :
- смелост
- отговорност
- ценностна система
- добър изказ
- спокойствие
- трезвомислие
- мълчаливо несъгласие
- оптимизъм
- чувство за хумор
Истинско съкровище си ти, Noella, пожелавам ти каквито и избори да направите ( ти и останалите) да ти донесат спокойствие и много щастие! Най-сърдечно от мен!
-
Истинско съкровище си ти, Noella! ( връщам си кавичките назад, никакви кавички повече)
Набутах се в този форум по друг повод, но твоята ситуация, решенията ти, гледните точки на другите по този проблем са ми интересни, и засега са основната причина да се задържа в това пространство. Има някакви репутации тук, не ми е ясно по какви критерии точно на някой му се качва репутацията, но ако трябва да те точкувам (разбрахме се - без кавички
) ти давам максимума, който мога за :- смелост
- отговорност
- ценностна система
- добър изказ
- спокойствие
- трезвомислие
- мълчаливо несъгласие
- оптимизъм
- чувство за хумор
Истинско съкровище си ти, Noella, пожелавам ти каквито и избори да направите ( ти и останалите) да ти донесат спокойствие и много щастие! Най-сърдечно от мен!
-

Благодаря още веднъж на всички. Едва ли края на историята е непредвидим, но все пак, за да изглежда темата спретната, да кажа... Опитахме, не се получи... Няма драми, няма виновни... просто всеки от нас иска нещо, което е трудно да се случи в конкретната конфигурация. Сега ще трябва да се надяваме да мине по-бързо.
Вие бяхте страхотни и аз наистина съм щастлива, че бях тук.
Моля, администраторите да преместят темата за рециклиране
Бъдете щастливи
Вие бяхте страхотни и аз наистина съм щастлива, че бях тук.
Моля, администраторите да преместят темата за рециклиране
Бъдете щастливи
Гост- Гост
Съжалявам да чуя това, Noella...Оптимизмът и желанието ти да отстояваш любовта си ще ми липсват...
Пожелавам ти много спокойствие и щастие, съкровище.
Пожелавам ти много спокойствие и щастие, съкровище.

Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Административни :: Кошче :: Метал
Страница 2 от 2