Да се опознаем
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 9 от 9 • Share •
Страница 9 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Да се опознаем
Богиньоооо ....точно поради тая причина че мъжете са на всякъде...би следвало ...би трябвало....и ....би биломного добре ,ако си имаме еднонаше си кътче,еднонаше си местенце.
където да не влизат мъже ,които да разказват приказки от хиляда и една нощ с цел съжаление.
неможем ли да си имаме един наш си личен змиярник
където да не влизат мъже ,които да разказват приказки от хиляда и една нощ с цел съжаление.
неможем ли да си имаме един наш си личен змиярник

chernata_perla999- Брой мнения: 297
Всъщност, мъжете в този змиярник така или иначе малко биха издържали
Не съм забелязала змии, но и не съм много редовна, та може да съм пропуснала нещо...
И мен никой не ме пита, но и според мен това е несериозно, невъзможно за реализация, но по-неприятното е, че си е чиста форма на дискриминация. Така де, сега са мъжете... после идва реда на бисексуалните...
Не съм забелязала змии, но и не съм много редовна, та може да съм пропуснала нещо...
И мен никой не ме пита, но и според мен това е несериозно, невъзможно за реализация, но по-неприятното е, че си е чиста форма на дискриминация. Така де, сега са мъжете... после идва реда на бисексуалните...

Tequila Sunrise- Брой мнения: 63
змиярник хах
еми ако това желаеш, пожелавам ти го ...
мисля че интимното не се нарушава чак толкова много от факта че и мъже го четат, щом форумът е публичен.
ако не дай да го крием и да правим анкети и обаждания...да проверяваме дали са жени!!! че и тва го имаше едно време. пак ли назад се връщате ? кво да споря ... истина е, че за да не се оплакваме , че сме дискриминирани, не бива и ние да го правим.
еми ако това желаеш, пожелавам ти го ... мисля че интимното не се нарушава чак толкова много от факта че и мъже го четат, щом форумът е публичен.
ако не дай да го крием и да правим анкети и обаждания...да проверяваме дали са жени!!! че и тва го имаше едно време. пак ли назад се връщате ? кво да споря ... истина е, че за да не се оплакваме , че сме дискриминирани, не бива и ние да го правим.
Абе моля ви се....Защо на всякъде трябва да бъде опорочено.Не мога да разбера ,ок дискриминираме ги !Ок! Нека си седят.Те и без това очакват да прочетата мнениятана лесбийки като тези от категорията ХХХ в замунда......
Те мислят ,че тук ще намерят интимни истории за това как едната гони другата в банята + стабилна фотосесия.
Е да но всички знаем ,че те няма да намерят това....Нека все пак по между другото да пишат по форума врели некипели...а ние щото не обичаме дикриминацията....да се правим че им вярваме.
Нека ни е тихо и спокойно като в църква!
Но не забравяйте както казва една моя позната "В скандала се разжда истината" ....не че държа на което !
Все пакмомичета ,като отворите темичката "Правила на форума "...ви огрява слветлия лъч на първото изречение .....което гласи :
Мили дами,
За да оставаме с положителни емоции при използване на форума, моля, спазвайте правилата на FORUM.BGLES.COM:
Наблягам на мили дами.Ако този форум когато е бил създаван ,той е бил за жени....Нека си остане такъв!
Те мислят ,че тук ще намерят интимни истории за това как едната гони другата в банята + стабилна фотосесия.
Е да но всички знаем ,че те няма да намерят това....Нека все пак по между другото да пишат по форума врели некипели...а ние щото не обичаме дикриминацията....да се правим че им вярваме.
Нека ни е тихо и спокойно като в църква!
Но не забравяйте както казва една моя позната "В скандала се разжда истината" ....не че държа на което !
Все пакмомичета ,като отворите темичката "Правила на форума "...ви огрява слветлия лъч на първото изречение .....което гласи :
Мили дами,
За да оставаме с положителни емоции при използване на форума, моля, спазвайте правилата на FORUM.BGLES.COM:
Наблягам на мили дами.Ако този форум когато е бил създаван ,той е бил за жени....Нека си остане такъв!

chernata_perla999- Брой мнения: 297
Punk/Rac_Pride написа:Очаквах тази реакция в интерес на истината и знаех че няма да бъда приет, но колкото и да мислите че ви баламосвам и лъжа аз съм си спокоен пред себе си поради две причини. Първата е че изобщо не лъжа и съм нямал никакво намерение да го правя, така че колкото и да хвърляте критики по мен не ми прави впечатление. Втората е че се регнах тук не за да лъжа и за да се правя на интересен, а с цел да ви опозная като хора, но ако съм ви толкова отвратителен някоя админка може да ме изтрие. Вие си решете, на никой нямам намере
ние да се натрапвам, така че действайте.
Виж сега нямам нищо против теб, но да ни опознаваш и т. н .Мааалко ме обижда, да не би да сме някакъв извън земен вид .Какво има да опознаваш хора като хора, да не би да пишеш дисертация .Я стига моля те защо всичко това ми бие леееко на ехсибисионизъм?????

silver1980.1980- Брой мнения: 303
Местожителство: софия
boginqta_
Всяко правило със своите изключения, не мразя никого още повече ако трябва да съдя човек по зодията му, просто исках да кажа че впечатленията направила ми тази зодия са негативни до момента : )
Всяко правило със своите изключения, не мразя никого още повече ако трябва да съдя човек по зодията му, просто исках да кажа че впечатленията направила ми тази зодия са негативни до момента : )

NoMore,,,- Брой мнения: 11
Местожителство: Sofia, Bulgaria
Умишлено не споменах.
Ха-ха. На почти 19.
Ха-ха. На почти 19.
NoMore,,,- Брой мнения: 11
Местожителство: Sofia, Bulgaria
Аз не харесвам мъже физически, никога не съм била влюбена или привлечена в/от мъж.Но понякога е много освежаващо да чуеш тяхната гледна точка за "женските неща". Не знам доколко имам право да давам мнение, но според мен е забавна тяхната преценка
. А какво могат да правят в тоя форум... да четат неща, които никога няма да могат да разберат...
. А какво могат да правят в тоя форум... да четат неща, които никога няма да могат да разберат...

Gravity- Брой мнения: 45
Здравейте,това ми е първият пост и реших да ви се представя...
Аз съм тийн.Обожавам спорта(плуване,тенис,джогинг),разходките ме ободряват,обичам да чета и да пиша.Леко шантава съм и с приятелите ми като се съберем става голямо шоу.Снимането ме разтоварва.Обожавам научната фантастика . Философията ми се отдава(не дървената
).Ученичка съм .Би съм(все още неориентирана,в коя посока да поема.., don't judge !!) Харесвам женския пол откакто се помня.Лятото е перфектното време за мен,не издържам на студ ,обожавам даже да ми е жега.Не пуша,пия алкохол много рядко (бирата не се брои,лятото често се освежавам с нея ;р ,.Изобретателна и любопитна личност съм-обожавам изкуството и не изпускам свободен момент,в който да му се отдам.
А ако разбера ,че не знам много за определена материя,награбвам няколко и почвам да се образовам!
Харесвам всякакви филми,наблягам на комедии,драми ,екшън.Ходя много често на кино ,обичам тръпката..облягам се на седалката ,качвам си (невъзпитано) краката на седалката пред мен ,ако няма човек разбира се и се наслаждавам на големия екран.На кино гледам каквото ми падне. Понякога дори не знам за кой филм съм се уговорила със приятелите си,те избират някакъв и аз веднага се съгласявам.
Не понасям крайностите в музиката: метъл и чалга.. Харесвам почти всичко: поп,рок,хард рок,хаус,техно,денс хаус,алтернативен рок и т.н.
Често се случва да попадна на абсолютно нов стил в музиката и да ми харесат няколко песнички,но не и всичко песнички произхождащо от този жанр.
Владея немски,английски и малко италиански.
Обожавам театъра!
Имам безкрайно много интереси и не мога всичките да ги опиша тук!
Ако има въпросчета ,питайте.
Приятно ми е да се запозная с вас !!!
Аз съм тийн.Обожавам спорта(плуване,тенис,джогинг),разходките ме ободряват,обичам да чета и да пиша.Леко шантава съм и с приятелите ми като се съберем става голямо шоу.Снимането ме разтоварва.Обожавам научната фантастика . Философията ми се отдава(не дървената
).Ученичка съм .Би съм(все още неориентирана,в коя посока да поема.., don't judge !!) Харесвам женския пол откакто се помня.Лятото е перфектното време за мен,не издържам на студ ,обожавам даже да ми е жега.Не пуша,пия алкохол много рядко (бирата не се брои,лятото често се освежавам с нея ;р ,.Изобретателна и любопитна личност съм-обожавам изкуството и не изпускам свободен момент,в който да му се отдам.
А ако разбера ,че не знам много за определена материя,награбвам няколко и почвам да се образовам!
Харесвам всякакви филми,наблягам на комедии,драми ,екшън.Ходя много често на кино ,обичам тръпката..облягам се на седалката ,качвам си (невъзпитано) краката на седалката пред мен ,ако няма човек разбира се и се наслаждавам на големия екран.На кино гледам каквото ми падне. Понякога дори не знам за кой филм съм се уговорила със приятелите си,те избират някакъв и аз веднага се съгласявам.Не понасям крайностите в музиката: метъл и чалга.. Харесвам почти всичко: поп,рок,хард рок,хаус,техно,денс хаус,алтернативен рок и т.н.
Често се случва да попадна на абсолютно нов стил в музиката и да ми харесат няколко песнички,но не и всичко песнички произхождащо от този жанр.
Владея немски,английски и малко италиански.
Обожавам театъра!
Имам безкрайно много интереси и не мога всичките да ги опиша тук!
Ако има въпросчета ,питайте. Приятно ми е да се запозная с вас !!!

Mischie- Брой мнения: 27
Mischie написа: Ако има въпросчета ,питайте.
Здравей! Ако ти се отговаря на въпросчета, влез в клуб Игри в темата "Въпросчета за два дена..." и отговаряй, ок?
Последната промяна е направена от EVI на Вто Фев 14, 2012 5:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път

EVI- Брой мнения: 922
Местожителство: Северния полюс
Ами здравейте първо! Току що се регистрирах и не се сдържах да представя моя светлост ;д ! Аз съм от малките тука ;д ! Какво да кажа за себе си, още уча, от мързеливите личности съм ;д. Обичам да си стоя пред компа и да не правя нищо или да зяпам някой "високо интелектуален филм" ;д .. Не знам какво друго да кажа, ако се сетя нещо, ще ви кажа ;дд !!

gaden_egoist- Брой мнения: 5
Страница 9 от 9 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 9 от 9