Да се опознаем
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 8 от 11 • Share •
Страница 8 от 11 •
1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11 
Re: Да се опознаем
Да а аз диктувам на малка алпийска катеричка ,която с помоща на подскоци пише на клавиатурата ...всеки път щом отговарям във форума...иначе за други сайтове,ползвам кварталния плъх

chernata_perla999- Брой мнения: 303
cool mama написа:@Punk/Rac_Pride-wow!![]()
хора с хъс, като теб Иване, ме изпълват с радост и надежда! Ти си силен човек, пожелавам дори частица от силата ти на всички , абсолютно всички!
Благодаря за думите Cool Mama! Незнам дали съм силен човек, но съм ужасно борбено говедо дето и танк през мен да мине ако си поставя нещо за цел го постигам.

Punk/Rac_Pride- Брой мнения: 34
Местожителство: Село несебър
Не знам защо? Сърказъмът на Перлата ми хареса. Защо ми си струва, че 'Иван' нещо ни послъгва

silver1980.1980- Брой мнения: 304
Местожителство: софия
Ако Иван ни послъгва, браво на него!Интересна тактика да събуди у нас мръсните оргиообичащи лесбота малко съчувствие, за да не бъде убит с камъни.Но ако казва истината, наистина му стискам ръка!

cool mama- Брой мнения: 380
silver1980.1980 написа:Не знам защо? Сърказъмът на Перлата ми хареса. Защо ми си струва, че 'Иван' нещо ни послъгва![]()
Направо си ни лъже

chernata_perla999- Брой мнения: 303
Очаквах тази реакция в интерес на истината и знаех че няма да бъда приет, но колкото и да мислите че ви баламосвам и лъжа аз съм си спокоен пред себе си поради две причини. Първата е че изобщо не лъжа и съм нямал никакво намерение да го правя, така че колкото и да хвърляте критики по мен не ми прави впечатление. Втората е че се регнах тук не за да лъжа и за да се правя на интересен, а с цел да ви опозная като хора, но ако съм ви толкова отвратителен някоя админка може да ме изтрие. Вие си решете, на никой нямам намерение да се натрапвам, така че действайте.

момичета, не мога да разбера-какво ако ни лъже?!? според мен докато един човек се държи културно и не става прекалено вулгарен (което за някои от нас не е факт), няма никакъв проблем. факт е, че форумът се оживи.

lira- Брой мнения: 872
не искам да дискриминирам никогo по никакъв начин, ама точно лесбо-форума ли е най-привлекателен, най-атрактивен и най-удовлетворяващ за хора като Иван, или какъвто е там?! и от къде да знаем кой какво вижда, чува и иска?! и аджаба как точно да разберем къде е граница м/у приятелството, нахълтването в личното пространство, недоброжелателите, крадците на лични данни, болните от шизофрения и педофилите?!
Хайде, ако обичат модераторите да ваземат някакво отношения някак си! I know it's a tough decision...BUT u gotta do it!
Хайде, ако обичат модераторите да ваземат някакво отношения някак си! I know it's a tough decision...BUT u gotta do it!

earl_grey- Брой мнения: 943
Добре, аз като модератор, с нищо необвързващ останалите такива в този форум с мнението си, а най-малко пък админа, смятам, че няма нищо лошо някой неотженски пол да пише и комуникира тук, независимо какво прави преди, след, или по време на четене/писането, стига да спазва рамките на добрия тон. Мисля, че всяка от нас си дава реална сметка за защитата на собствените си данни и колко е крехка тя в днешното онлайн комуникиране. По-интересно ми е какъв според вас е проблемът и какво смятате, че трябва да се направи?

Аз проблем нямам, нито с добрия тон, нито с личните данни; не съм си дала ни адрес, ни телефон, ни снимка и т.н. Призивът ми е по-скоро към по-младите съфорумки, просто да внимават и да не споделят наляво-надясно горепосочените "лични маатриали", тъй като ПОДЧЕРТАВАМ дебело :
ФОРУМЪТ Е ОТВОРЕН И МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧЕТЕН КАКТО ОТ РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ (В Т.Ч. И МЪЖЕ), ТАКА И ОТ ГОСТИ (В Т.Ч.- МАМА И ТАТИ)
ХУБАВ ДЕН!
ФОРУМЪТ Е ОТВОРЕН И МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧЕТЕН КАКТО ОТ РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ (В Т.Ч. И МЪЖЕ), ТАКА И ОТ ГОСТИ (В Т.Ч.- МАМА И ТАТИ)
ХУБАВ ДЕН!

earl_grey- Брой мнения: 943
Нека се представя и аз на кратко, тъй като не съм по дългите описания. От 10 дни имам регистрация тук, направих си я с цел да се запозная с нови хора, имам нужда от промяна в живота си. Казвам се Мони. Обичам истинските хора, а странното е че обичам нещо, което много рядко може да се срещне вече. Живея за чувствата и емоциите си, това е което ме кара да се възприемам като човек, затова и не разбирам непукисти и егоисти. Предпочитам да мисля за другите в много случаи, отколкото за себе си ( но само когато другите си заслужават ). Естествено в много отношения аз също съм егоист, но не мога да изтъкна нещо конкретно. Зодия Водолей съм и единствената зодия която не понасям са Близнаци (иначе от зодии не се интересувам). Хоби трудно мога да си определя. Правя това, което ми е кеф в свободното време, макар да нямам много такова напоследък. Обичам шумните компании, забавлението и мразя интригите, драмите и двуличието. Приятно ми е да се запознаем. : )

NoMore,,,- Брой мнения: 11
Местожителство: Sofia, Bulgaria
Добре, трийте ме. Щом моята регистрация такива бурни изблици предизвика все едно някой ви е обевил война аз изчезвам оттук. Приятно комуникиране и запознанства на всички в този форум. И хора, само един съвет от мен. За да не ви дискриминират вас и вие не дискриминирайте другите. Със здраве!

Взимам отношение веднага.
Днес на няколко пъти пръстчето ми потреперваше към бутона "деактивиране на Иван" и после се отдръпваше предпазливо. Разбрах, че имам нужда от помощ. И както съветвам всички потребители във форума, които не знаят точно какво да правят в него, се обърнах към ПРАВИЛАТА! Пишело, че не може да дискриминираме нито по пол, нито по религия, нито по сексуална ориентация. Олекна ми.
Наистна е опасно по форумите, деца, момичета, жени. Но някакси и тук не мога да си позволя да соча обвинително само единия пол. Много се надявам да сте внимателни и да може да се грижите за себе си. Психотестът при регистрация ще е голям играчка.
Днес на няколко пъти пръстчето ми потреперваше към бутона "деактивиране на Иван" и после се отдръпваше предпазливо. Разбрах, че имам нужда от помощ. И както съветвам всички потребители във форума, които не знаят точно какво да правят в него, се обърнах към ПРАВИЛАТА! Пишело, че не може да дискриминираме нито по пол, нито по религия, нито по сексуална ориентация. Олекна ми.
Наистна е опасно по форумите, деца, момичета, жени. Но някакси и тук не мога да си позволя да соча обвинително само единия пол. Много се надявам да сте внимателни и да може да се грижите за себе си. Психотестът при регистрация ще е голям играчка.
Поемам три пъти дълбоко въздух и пея 4 паузи и искам да споделя, че съм крайно огорчена от реакцията от регистрирането на мъж във форума. Ако това, че е мъж според някои от вас е причина този човек да бъде изтрит, моля да смята, че най-официално аз също искам да бъда изтрита и то само заради непоносимост към дискриминацията (освен обусловената от мен). Какво би казал/написал/направил никой не знае, но до момента няма индикация за нищо нередно. Искам също да попитам, какво е отношението ви към женската педофилия, защото има и доста възрастни участнички във форума, искате ли да изтрием и всички жени над 50, щот нали има и 13-годишни, а някак не ви ли се струва педофилска идеята за такава интимност?

да се обадя, не че някой ме пита, ама съм напълно съгласна с Лира.
Ама ей ти пусто общество, лесбийско , все иска да се крие и да е настрана . Ами в работата ви само с жени ли работите ? На улицата само с жени ли си говорите ?
Щом правилата се спазват , няма причина да го триете мисля. А дали лъже или не...да наемем детектив ? те повечето лесбийки обичат такива интриги
и още нещо ....
NoMore,,,
аз съм зодия близнаци. няма да ми отговориш ли? мразиш ли ни ? !
Ама ей ти пусто общество, лесбийско , все иска да се крие и да е настрана . Ами в работата ви само с жени ли работите ? На улицата само с жени ли си говорите ?
Щом правилата се спазват , няма причина да го триете мисля. А дали лъже или не...да наемем детектив ? те повечето лесбийки обичат такива интриги
и още нещо ....
NoMore,,,
аз съм зодия близнаци. няма да ми отговориш ли? мразиш ли ни ? !
Страница 8 от 11 •
1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11 
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 8 от 11