Една "женска" тема в един "мъжки" сайт
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 1 от 2 • Share •
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Една "женска" тема в един "мъжки" сайт
http://men.hotnews.bg/n/safo.9002.html
Момичета, колко често сте срещали подобни теми? Аз много. Може би защото прекалено често се ровя в интернет
Темата е до болка позната, но ме изненада отговора на списанието. И то много приятно ме изненада.
Момичета, колко често сте срещали подобни теми? Аз много. Може би защото прекалено често се ровя в интернет
Темата е до болка позната, но ме изненада отговора на списанието. И то много приятно ме изненада.

semper_fi- Брой мнения: 993
Местожителство: София
Re: Една "женска" тема в един "мъжки" сайт
Хах, а коментарите под темата са баналано предсказуеми

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
Да, това е ясно. Подобно нещо и очаквах. Нооооо мнението на редакцията направо ме изуми.

Е, и аз се зарадвах отначало, но после като заговорят за "освестяване" и пак...
Иначе ме кефи, как мъжете казват, че биха се радвали даже, ако приятелката им изневери с жена и че изневярата с жена не се брояла... много знаят те, с кого им е изневерявала и дали се брои
Иначе ме кефи, как мъжете казват, че биха се радвали даже, ако приятелката им изневери с жена и че изневярата с жена не се брояла... много знаят те, с кого им е изневерявала и дали се брои

Oooo, това с броенето ми е любимо
И несъмнено има един тон идиоти, които смятат, че всевишния член оправя всичко (включително и "неправилите" сексуални желания).
Но самия факт, че МЪЖКО издание, където повечето статии традиционно са насочени към унижаване, принизяяване и използване на жената дава подобен отговор ми подейства като приятен топъл полъх.
И несъмнено има един тон идиоти, които смятат, че всевишния член оправя всичко (включително и "неправилите" сексуални желания).Но самия факт, че МЪЖКО издание, където повечето статии традиционно са насочени към унижаване, принизяяване и използване на жената дава подобен отговор ми подейства като приятен топъл полъх.

За незнам кой си път се уверявам,че мъжете са доста тъпи и комплексирани хора..! На мен ми е доста интересно,че се заблуждават с това,че сексът с жена-не било изневяра.. Ле ле .. май те изобщо си нямат и представа,че една жена може да те завладее и обладае до полуда.. !!!!

Helen- Брой мнения: 85
Helen написа:...май те изобщо си нямат и представа,че една жена може да те завладее и обладае до полуда.. !!!!
Съгласна. Не знам за комплексирани. Често самовлюбени и донякъде ограничени... не всички, разбира се, но достатъчно да заформят мнозинство.
@semper_fi От отговора все пак лъха онзи егоцентризъм, който дразни.
хмхм, ако въпросната питаща принципно си говори така и приемем, че е представителна извадка на някакво мнозинство обвързани хетеро жени, излиза, че и жените не са цвете за мирисане. лошото е, че някак естествено съм приела, че мъжете са просто по-ограничени и мога да приемам егогалещите им изказвания с усмивка, но все още наивно очаквам малко повече от жените. много ми е любопитно дали една жена в хетеро връзка приема за изневяра ако гаджето й се е заиграло с друг мъж, както и дали ако гаджето й й изневерява с друга жена от семейството се брои за изневяра, все пак нали всичко си е в семейството, но тези въпроси сигурно трябва да бъдат зададени към вездесъщото космо. основното правило за мен е, че ако не помниш не се брои, хахаха

lira- Брой мнения: 872
Според мен мъжете не го броят за изневяра, защото не приемат сериозно сексуалните взаимотношения между две жени. Липсата на култура е основен момент. Влечението към един или друг пол няма общо с начина на правене на секс, полови органи и тем подобни неща.

freedom- Брой мнения: 142
Моят бивш приятел си ги приемаше за изневери моите любовници няколко години, след което ми заяви : "Ти очевидно си гей, отивай и им разкажи играта на тея жени" Сега ми е най-добрият приятел и заради него и заради още една голяма част от приятелите ми мъже не смятам че "са доста тъпи и комплексирани хора"

morgane- Брой мнения: 102
Е, то не би било правило, ако нямаше изключения... 
хахаха, semper_fi, извинявай, че така се намесвам в темата ти, но явно този мъжки сайт е доста популярен. вчера попаднах на това: http://men.hotnews.bg/n/kak-da-naviesh-lesbijka-za-seks.9342.html във фейсбук, неее, ще ми е интересно да покоментираме кой е най-вървежния начин. в условия на финансова криза, мисля, че плащането е с най-голям шанс, хахахаха

lira- Брой мнения: 872
Четейки статията леко ми се доповръща. Изискан стил на писане, определено

Егаси просташкия език, но сигурно печели почиталели сред мъжете. На мен също ми се додрайфа, schizopfrenic.

freedom- Брой мнения: 142
lira, като имам в предвид афинитета ти към платената любов, разбирам защо смяташ, че това е с най голям шанс, обаче според мен и това да обещаеш номера на яка би-кака също е доста вървежно.

jessy- Брой мнения: 395
Страница 1 от 2 • 1, 2 
Similar topics» Обсъждане на епизоди -Тема 1
» За линийки друг сайт
» Мъжки летни обувки – за и против
» Как преминава един ден с вашето дете?
» Мъжката прическа.
» За линийки друг сайт
» Мъжки летни обувки – за и против
» Как преминава един ден с вашето дете?
» Мъжката прическа.