BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Въведение в Доктор Психо 5 5 3

Въведение в Доктор Психо

Предишната тема Следващата тема Go down

Въведение в Доктор Психо

Писане by Doña Dyke on Сря Авг 12, 2009 3:47 pm

...За академичната подготовка на Доктор Психо се знае малко. Носят се слухове, че в периода след 89-та е изучавала психология в университета в Барселона, но няма документи, които да потвърждават или отхвърлят това. Самата Доктор не обича да говори много за дипломите и специализациите, които има. Все пак важното е, че тя наистина е практически силно подготвена, както от гледната точка на лекуващ, така и на лекуван. Затова сега може да помогне на много млади и немлади, но нуждаещи се от съвети лесбийки. Съветите на Доктор Психо са вдъхновяваща лесбо подкрепа в този потискащ хетеро свят!

Прочетете пълната статия за Докрот Психо в BGLES.COM

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Върнете се в началото Go down

Re: Въведение в Доктор Психо

Писане by Гост on Пон Окт 12, 2009 6:56 pm

Здравей,Доктор Психо!
Я,кажи,защо си ходила да се лекуваш?
Смяташ ли,4е хомосексуализмът хомосексуалността е болест?
Какво нау4и от вси4ки тези терапии?
Как се "развива" хомосексуализмът хомосексуалността в глобален мащаб?

Гост
Гост

Re: Въведение в Доктор Психо

Писане by Doktor Psiho on Сря Окт 14, 2009 8:15 am

Здравей, мило момиче Анджелина ( ако се чете Ангелина, не се срамувай да ме поправиш). След проявения от теб инетерес към моята личност, потърсих и прочетох твоите текстове в интернет пространството. Като начало, за да не останат въпросите ти висящи във въздуха, неполучили отговор, бих ти препоръчала да се задълбочаваш малко повече в текстовете, които четеш. Това от една страна ще улесни теб, защото ще разбираш какво съдържание крият, а от друга, ще улесни и нас, опитващите се да изкажат нещо, защото няма да трябва да го обясняваме по няколко пъти. Това автоматично ни препраща към отговора на първите ти два въпроса, който се крие в самия текст за началото на моята история. Относно наученото, мисля, че то тепърва ще се разкрива в работата ми по въпросите на лесбийството и ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА.
Но стига за мен! След прочетеното в няколко форума и сайтове за запознанства, силно любопитство загложди моята изстрадала лесбийска душа. Твоята личност е така многостранна, че дори и експерт в психологическата сфера има нужда от малко разяснение, за да не голослови. Това, което разбрах за теб е, че не си лесбийка, но много искаш да правиш секс с жена (ако бъркам, очаквам да ме поправиш). Не разбрах дали това е любопитство или имаш някакви съмнения, че може и да си "хомо". Не разбрах също така дали харесваш мъже и дали се отдаваш на интимни забавления с тях. Изобщо много бих се радвала, както лично така и професионално, ако ни запознаеш малко по- задълбочено с личността си! Ако се притесняваш, можеш да разчиташ на моята морална подкрепа и полупрофесионални съвети!

Doktor Psiho

Брой мнения: 55

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics