BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Историйка+въпросче 5 5 4

Историйка+въпросче

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Историйка+въпросче

Писане by aliena82 on Пон Окт 11, 2010 3:07 pm

Здравейте,
Така....значи имала съм 3 сериозни връзки (в смисъл да съм "болна от любов") с жени.Идеята е ,че се движа в хетеро среда и винаги връзките са били прикрити(по 3-4 г всяка) не ме питайте как е станало ,незнам, просто така се получаваха нещата.В промеждутака съм била и с мъже ,но явно всичко е било да се осъзная какво точно искам(просто с тях никога не се получаваше повече от месец-липсва тръпка всякаква!!!!Най-накрая се свърза с мен едно момиче и ме покани на среща.Излязахме ,говорихме си и най-накрая ме попита с колко жени съм била - отговор 3!След което тя се изсмя в смисъл каква лез. съм тогава и нещата приключиха.
Нпълно съзнавам какво търся и искам,просто ,ако съм била с някоя винаги след това имам чувства към нея.
Явно имам нужда от съвет как да реагирам ,егати толкова ли смотано звучи да си паднеш по хората ,с които спиш и да искаш нещо повече от еднократен секс.Толкова ли е смешно,че съм била с толкова малко жени.Незнам,тя направо ми разби детските фантазии,чувството да се разкриеш и да ти се изсмеят е мн. неприятно.Е , не че толкова ме е засегнала ,но имам нужда и от други мнения ,защото чесно нямам към кой да се обърна за съвет...

aliena82

Брой мнения: 38
Местожителство: Бургас

Върнете се в началото Go down

Re: Историйка+въпросче

Писане by schizophrenic on Пон Окт 11, 2010 4:01 pm

Има си хора и хора. Там, където една ти се е изсмяла на малкото връзки, друга ще оцени, че държиш на чувствата, а не само на секса.

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by semper_fi on Пон Окт 11, 2010 4:17 pm

Здравей aliena82 Smile
Реакцията на въпросната "девойка" звучи доста ... грубо и простовато (да не използвам други, по-описателни думи). Разбира се, че няма никакво значение с колко жени си била, това не е белег за сигурност в собствените си желания. По тази логика всеки курвар/ка знае какво търси... Освен това, ти си имала връзки с тези жени. Ако правилно смятам, ти си имала 3 връзки по 3-4 години, което означава, че 10 години най-малко, си имала отношения само с жени. Не знам на колко години си, но това си е много сериозен срок. Темата за количеството и качетвото на секса е съвсем отделна и там пък въобще не искам да се впускам.
За мен въпроса на познатата ти е глупав, а реакцията е меко казано неадекватна. Малко то хората тук могат да се похвалят, че са имали сериозни взаимоотношения и са обичали истински всяка жена, милала през леглото им. Според мен значително по-неориентирани са девойките, преспали с каквото може, с най-дълга връзка с жена 2 месеца, деклариращи, че бъркането в съответното количество дупки е единствен и достатъчне белег за сексуална зрялост.

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Писане by impure7 on Пон Окт 11, 2010 4:19 pm

По-скоро това момиче е заслужавало да му се изсмееш. Тя ако не може да има и една нормална връзка и сменя жените всяка седмица това си е нейна работа. Три сериозни връзки не са малко и даже според мен са достойни за уважение независимо дали са с жена или мъж. Ти в момента сигурно знае много повече за това какво е да бъдеш с жена от онова момиче, което явно не разбира какво значи сериозна връзка иначе нямаше да реагира така.
Така че, моето мнение е, че нищо лошо или смешно не си и казала.

impure7

Брой мнения: 56
Местожителство: Sofia

Писане by aliena82 on Пон Окт 11, 2010 4:38 pm

Момичета много Ви Благодаря за подкрепата ,защото чесно казана въпросната малко ме подтисна и наистина се почувствах несигурна ,точно защото тя е по-голяма от мен с няколко годинки и си мисля ,че е малко по-напред с тези неща от мен...А и както споменах ,просто няма с кого да говоря по тези въпроси.Единствения човек ,с когото мога да кажа нещо и то премерено е една приятелка на която преди няколко месеца споделих ,че харесвам жени и от тогава имам чувството ,че повече я интересува това ,че ме познава (като нещо различно),а не като приятелка и едва ли не се фука с мен.Какво да ви кажа средата ми е ...недей си игра....

aliena82

Писане by semper_fi on Пон Окт 11, 2010 4:48 pm

Дам, това със средата винаги е кофти. Или почти винаги. Една тибетска мъдрост гласи, че когато средата ти те подтиска - сменяш вредата Smile Поне ако е възможно и доколкото е възможно.

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Писане by aliena82 on Пон Окт 11, 2010 5:05 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Хванах се на хорото,пък и се надявам вече да съм малко по-умна от преди ,човешко било да се греши,но да се повтарят едни и същи грешки си е чиста тъпота...

aliena82

Писане by lira on Пон Окт 11, 2010 5:14 pm

ооо, даже малко се ядосах на тази ел девойка, която наистина се е изказала доста незряло, независимо на колко години е и с колко жени е спала. изобщо не разбирам защо бройката трябва да е определяща за каквито и да било наклонности. много се дразня от факта, че има хора, които уж би трябвало да са по-разкрепостени, а всъщност са супер консерви и то в чисто човешки аспект. честно казано, има моменти, в които си мечтая да съм била само с една жена, хаха, каква мечта! бъди щастлива с това което имаш и си имала. а относно средата, голяма част от приятелите ми са хетеро, но май направих добре като изобщо не го крих от никого и някак много плавно и безболезнено просто приемат приятелките ми, дори харесват някои от тях, дори и аз харесвам някои от тях, хахаха Wink

lira

Брой мнения: 872

Писане by Гост on Пон Окт 11, 2010 6:55 pm

Да споделя и аз нещо по въпроса Smile
Това момиче чисто и просто има различни виждания за живота от теб и различни ценности в живота.
Чисто и просто тя вижда нещата по един начин,а ти по друг.
Но това не й дава право да заявява подобни неща и да твърди, че е права, защото просто се губи смисъла.
Най-малкото няма логика в думите й. Количеството няма значение, важно е качеството.
Пример ще ти дам.
Хората, които разсъждават по този начин са като хората, които са пристрастени към fast food и то без да го осъзнават се тъпчат с напълно нездравословна храна, пълна с нитрати и химични вещества, които сериозно увреждат както тялото,така и духа си и начина на мислене и поведение.
Малко по-малко сами се забулват под тази илюзия,че водят "хубав" и "задоволителен" живот, че са щастливи и т.н. Но реално страдат много по-често от всякакви заболявания и иса по-склонни да изпадат в депресии и т.н. по простата причина,че храната която приемат е изключително ниска на веществата, които ни ДВИЖАТ и енергизират и активират.
А от другата страна са хората, които ЦЕНЯТ храната и не живеят, за да ядат.. За тях храната е като енергия, която ги зарежда като батерии и това личи. Най-малко по външния вид и по поведението,сякаш си привлечен към тях като магнит..лъщи от положителна енергия и т.н.

Та исках да кажа,че за тях е достатъчна една плодова салатка за десерт, отколкото няколко еклера, колкото се може по-големи и с повечко пълнеж, че да заситят глада си,по -скоро пристрастеността си от химическите вещества вътре,които усилват вкусовите качества и за това е толкова сладко и някак неустоимо,но това е илюзия.. Само и само да се правят пари.. без значение по какъв начин и на каква цена.

Малко се отнесох Smile
Ще ме извините.
От цялото това писане исках да кажа,че тя просто е заблудена "овчица", която се води по "стадото" и е в постоянно търсене на нещо,но.. е за предпочитане да си смени параметрите на търсене, защото няма да стигне до никъде..Ще се лута като муха без глава в "кофите" за "боклук", пълни с "използвана мазнина за пържени картофи"..
Ако имам чиния с ягоди, които над 85% са започнали да загниват,съвсем леко, бих предпочела да изям само останалите 15%, колкото и да съм гладна, ще се заситя с тях и ще съм здрава, отколкото да се натъпча като свиня с всичко,което има в чинията,без да ги огледам дори.Може да усетя ситост и задоволство за определен период от време,но.. рано или късно ще ме заболи стомаха и ще ми е гадно много повече, отколкото няколкото минути на ситост.

Ти сама си прецени кое да избереш.

Гост
Гост

Писане by aliena82 on Пон Окт 11, 2010 8:02 pm

"lira" - да наистина съм мега щастлива с хората ,с които съм била ,защото знам ,че е било истинско и сме се наслаждавали на всеки момент с тях,а относно девойката - просто не съм свикнала на подобно отношение и то при положение ,че в нашата страна ситуацията е плачевна в това отношение...Останах, незнам "разочарована",защото тук не е да речем Варна или София ,където си има заведения и се правят срещи,просто е трудно да срещнеш някои , а що се отнася до хетеро-жените Very Happy да и аз си падам по няколко приятелки ,но знам ,че евентуално ще е само проба от тяхна страна-не съм сигурна де-малко е сложничко Neutral
"Isy_passion"- много добре те разбрах какво искаш да ми кажеш и дори мога да ти Благодаря ,че ми даде един нов поглед над нещата и то доста свеж.А за избирането - няма смисъл ,просто съм такава...незнам дали някога ще се променя ,може би съм просто някаква "смотана" идеалистка ,която вярва в любовта и търси истинското във всеки човек и продължава да упорства ,че всичко ще се оправи,колкото и да са зле нещата(но искрено вярвам ,че ако двама души се обичат могат да се справят с всичко).
Благодаря ви момичета Kiss

aliena82

Писане by Ins@ane on Сря Окт 13, 2010 7:36 pm

Аз съм твърдо за дълготрайните връзки и те подкрепям. Не я слушай тази какво е казвала и не се отчайвай - тя като е развратница, не значи, че и ти трябва да се принизяваш на нивото й!

Ins@ane

Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...

Писане by Гост on Сря Окт 13, 2010 8:05 pm

Здравей, aliena82 Smile Дами Smile
Получила си прекрасни съвети и мнения от момичетата и аз няма много какво да добавя... и все пак ми се иска да ти се усмихна с думи Smile
Опитът ми показва, че в една дълготрайна връзка се учат много повече уроци, за които в еднодневните... просто нямаш време. Ако мога да избирам за себе си, определено бих дала сърцето си на някой, който има опит в пазенето, а не на някой, който тепърва ще прави експерименти дали може Wink Впечатли ме прекрасния начин, по който описваш жените, с които си била, и за мен няма съмнение, че скоро ще се появи някоя, която ще оцени "скромния" ти опит Smile А тази твоя позната... тя няма значение... просто това не е било твоето момиче. Късмет!

Гост
Гост

Писане by dany23 on Сря Окт 13, 2010 8:19 pm

Не количеството, качеството е важно според мен.По добре една връзка да си имала, но всичко в нея да е било пълноценно и истинско отколкото да се трупат ''бройки''. Такива изказвания винаги са ми звучали нещо от рода на - виждаш ли сега колко съм велика като съм минала през N брой кревати Smile Дребни душици колкото искаш.
Aliena 82 Горе главата и не се впечатлявай от такива изказвания.

dany23

Брой мнения: 59

Писане by freedom on Сря Окт 13, 2010 10:35 pm

Според Пилатес качеството, а не количеството е важно. Според мен също.

freedom

Брой мнения: 142

Писане by Kris on Чет Окт 14, 2010 7:19 am

Достатъчно дълго съм в тези среди, за да познавам поне малко мисленето на подобен тип момичета. Логиката е следната: малък опит= изневяра. Преди да ме анатемосате ще се опитам да обясня. Имах 5 годишна връзка с жена,с която се разделихме, защото искаше да опита и връзка с други жени... Какво повече да кажа? Лично за мен, броят на връзките не е от значение, а сериозното отношение.

Kris

Брой мнения: 113

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото