Днес се заплеснах по...
Страница 15 от 15 •
1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Днес се заплеснах по...
Лиляна Дворянова и произведенията й.

Hoops&Yoyo- Брой мнения: 133
Местожителство: Sofia
Празнувах с братовчедка ми и нейни близки и се запознах с една нейна приятелка, просто най-красивата жена, която съм виждала. Много интелигентна, много общи интереси имамее..Само дето се оказа сгодена, и на всичкото отгоре бременна. Жесток живот..

Bubblegum- Брой мнения: 6
Неленка е много сладка като чиби, обарвах й циците и на нея й хареса. Дано сенпай не ме бие. *ангелски поглед*

Ins@ane- Брой мнения: 117
Местожителство: Искаше ми се докосването ти да не беше просто сън...
По една русокоска на спирката.

Mischie- Брой мнения: 36
Касиерка в Кауфланд.... къса коса, светли очи, ммммм. Момичета, някоя от вас да работи в някой от Кауфландите в Пловдив? Не съм от късметлийките, но не пречи човек да попита

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
кажи по точно кой Кауфланд те интересува.... :P а иначе аз днес се заплеснах по....момичето което си кара практиката от университета при мен.....

see you- Брой мнения: 79
Местожителство: пловдив
По фризьорката. По принцип не зяпам, но тоя път просто не се усетих, ама тя- да. Ужасно. ;D

Magnolia- Брой мнения: 235
Местожителство: Utopia
see you написа:кажи по точно кой Кауфланд те интересува.... :P а иначе аз днес се заплеснах по....момичето което си кара практиката от университета при мен.....
Кауфланд в Тракия

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
в Кауфланд 1 (Тракия) не ги познавам толкова,но в Кауфланд 2 (на Брезовкса) иди и си харесай....познавам ги всичките
:P
:P
see you- Брой мнения: 79
Местожителство: пловдив
По момичето от касата на И-нета - абсолютна сладурана! Отцепихме 10 минути в хихи-михи и чиста проба флирт
после тя ми звънна, за да ми даде дата за включването, ама... вече бях намерила нов доставчик. И сега :( така де, нямам за какво да ходя в касата на стария или поне не съм го измислила още
после тя ми звънна, за да ми даде дата за включването, ама... вече бях намерила нов доставчик. И сега :( така де, нямам за какво да ходя в касата на стария или поне не съм го измислила още

Амаранта Буендия- Брой мнения: 8
Местожителство: София
Здравейте и от мен,нова новеничка съм и ми е малко странно ,но се надявам с ваша помощ бързо да се приобщя
Заплесвам се постоянно,няма днес ,няма вчера,няма онзи ден
На работното ми място има доста жени,които ми грабват окото.Имала съм връзка с жена,но беше много отдавна ... Бих искала да се повтори (много е правилно това,че само жена знае как да те накара да са насладиш максимално...)
Имам влечение и към една от приятелките ми,но нея изобщо не я вълнува тези тема ... или поне аз нямам такива наблюдения-Но това не пречи да си се надявам,нали?!
Заплесвам се постоянно,няма днес ,няма вчера,няма онзи ден
На работното ми място има доста жени,които ми грабват окото.Имала съм връзка с жена,но беше много отдавна ... Бих искала да се повтори (много е правилно това,че само жена знае как да те накара да са насладиш максимално...)
Имам влечение и към една от приятелките ми,но нея изобщо не я вълнува тези тема ... или поне аз нямам такива наблюдения-Но това не пречи да си се надявам,нали?!

Магдал3на- Брой мнения: 12
Местожителство: Плевен
Днес се заплеснах по една приказна мадама, може би имаше малко повече самочувствие, но противно на всички други пъти, в тази взе, че ми хареса. Май се мисли за хетеро, но двете знаем, че не е.

insignia- Брой мнения: 25
писна ми да се заплесвам по устните/усмивките/ на разни жени....говорим си най-нормално и аз гледайки Ги в устата просто бъгвам...

cool mama- Брой мнения: 380
Сервитьорките в Happy.... всичките до една... направо не знам как ги избират тези момичета, с конкурси ли, какво..
А и винаги са толкова мили и усмихнати и те карат да се чувстваш сякаш си най-специалният човек в заведението. А пък честно казано и доста върви и малко флиртче понякога...
Ех, доста скъпо ми излиза това Happy... особено като дойде ред за бакшишите...
Ама слабост, какво да го правиш...
А и винаги са толкова мили и усмихнати и те карат да се чувстваш сякаш си най-специалният човек в заведението. А пък честно казано и доста върви и малко флиртче понякога...
Ех, доста скъпо ми излиза това Happy... особено като дойде ред за бакшишите...
Ама слабост, какво да го правиш...

a_bit_closer_to_heaven- Брой мнения: 5
Една приятелка на най-добрия ми приятел.Много ми харесва това момиче
.И си мисля,че и и тя не е безразлична, защото поводът на запознанството ни беше, че харесала цитирам "пищните" ми форми докато съм се разхождала с него ги забелязала, но уви си останахме само със запознанството, изглежда мацката е по-срамежлива и от мен, но вчера по някакъв повод я сънувах
и реших просто да и го споделя във фейса :Д и от дума на дума ме поканиха на среща след матурите.
.И си мисля,че и и тя не е безразлична, защото поводът на запознанството ни беше, че харесала цитирам "пищните" ми форми докато съм се разхождала с него ги забелязала, но уви си останахме само със запознанството, изглежда мацката е по-срамежлива и от мен, но вчера по някакъв повод я сънувах
и реших просто да и го споделя във фейса :Д и от дума на дума ме поканиха на среща след матурите.

Letmeloveyou- Брой мнения: 32
Страница 15 от 15 •
1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics» Моралните ценности на тинейджърите днес
» Днес е Трифоновден!
» Днес е Цветница!
» Маникюрът си ни покажи, с нас го сподели!
» Колко джобни за един тийн днес?
» Днес е Трифоновден!
» Днес е Цветница!
» Маникюрът си ни покажи, с нас го сподели!
» Колко джобни за един тийн днес?