BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

Днес се заплеснах по... 5 5 3

Днес се заплеснах по...

Страница 1 от 15 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

Днес се заплеснах по...

Писане by schizophrenic on Вто Окт 05, 2010 10:31 am

Напоследък ми се случва доста често да се заблея по сервитьорката в кафенето, магазинерката в магазина за дрехи; жената, шофираща съседната кола на светофара и т.н. и т.н.
Вие имате ли такива случки, в които някоя случайна жена грабва вниманието ви до такава степен, че да се зазяпате? Че имате - имате, но искате ли да споделите?

Например, аз миналия ден стоях с най-добрата си приятелка в едно заведение, а сервитьорката толкова приличаше на Шейн, че направо си се заплеснах... и забравих, за какво говорим. Не просто ми задейства гейдара, направо го разби. Дори приятелката, с която бях, каза че сервитьорката й е заприличала на... една от "моите" хах.
А и си имам едно заведение, в което ходя основно заради една сервитьорка /която си е хетеро, според мен. Жалко, но не пречи да плакна очи от време на време/

Ваш ред е

Последната промяна е направена от schizophrenic на Съб Яну 08, 2011 11:11 am; мнението е било променяно общо 1 път

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Върнете се в началото Go down

Re: Днес се заплеснах по...

Писане by lira on Вто Окт 05, 2010 12:03 pm

хохо, тази сутрин си мислех да направя подобна тема. честно казано, имам особена слабост към барманки и сервитьорки, може би, защото ми сипват пиенето, хаха, а сега, с тва гадно застудяване, се налага да се посещават отново баровете. и си признавам, че с доста голям интерес се загледах по барманката на хамбара, без да твърдя от наште ли е, от ваште ли /къща\ просто някакси така приятно налива бушмилсчето, фиу фиу

lira

Брой мнения: 872

Писане by egoistka on Вто Окт 05, 2010 2:50 pm

schizophrenic,къде е тази сервитьорка приличаща на шейн?

egoistka

Брой мнения: 27

Писане by Mariya on Вто Окт 05, 2010 3:48 pm

ужасно е ...
Заглеждам се много често.
Вчера докато бях на работа се загледах в гърдата на една майка, която се полусъблече пред пълното с хора заведение (за хранене), за да накърми бебето си , което очевидно беше на повече от 1 годинка Smile

И защо подяволите в мен не се заглеждат така както вие се заглеждате ?! Rolling Eyes

Mariya

Брой мнения: 61

http://www.facebook.com/sshhuusshhii

Писане by lira on Вто Окт 05, 2010 3:59 pm

ами ако заведението е за хранене, сигурно по теб се заглеждат разни мъже, нали любовта на мъжа минава през стомаха, а на жената май през чашата, затова ние се заглеждаме по барманки (поне аз)

lira

Брой мнения: 872

Писане by schizophrenic on Вто Окт 05, 2010 4:06 pm

@egoistka - в едно заведение в Пловдив. И не че толкова приличаше в лице, но цялостно ми напомни за нея

@Mariya - сигурно те заглеждат, без да го знаеш

@lira - наистина има нещо много секси в жена, която ми налива пиенето. Винаги съм се чудила на този факт

schizophrenic

Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив

Писане by semper_fi on Вто Окт 05, 2010 4:13 pm

наистина има нещо много секси в жена, която ми налива пиенето. Винаги съм се чудила на този факт

Не просто секси, а направо неустоимо привлекателно Very Happy
Аз пък днес се загледах в една данъчна ... Това да се ходи до НАП напоследък става все по-забавно и по-забавно. Като са взели едни готини 23 годишни, току що завършили какички да приемат ДДС-то... Направо ми осмислиха мрачния следобед Smile

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Писане by cashmere on Пет Дек 10, 2010 10:50 pm

schizophrenic написа:наистина има нещо много секси в жена, която ми налива пиенето. Винаги съм се чудила на този факт

Защото реагирате на излагането на китките на показ, чиято област от край време се счита за една от силно еротичните зони на женското тяло.

cashmere

Брой мнения: 9
Местожителство: sofia

Писане by Гост on Нед Дек 12, 2010 7:44 pm

cashmere написа:
schizophrenic написа:наистина има нещо много секси в жена, която ми налива пиенето. Винаги съм се чудила на този факт

Защото реагирате на излагането на китките на показ, чиято област от край време се счита за една от силно еротичните зони на женското тяло.

Позволи ми да не се съглася с което ....
Извинявам се ама ако въпросната барманка е като ударена с тиган във фейса ...колкото и хубави китки да имааа....
ц ,не става....

Гост
Гост

Писане by sonnyL on Пон Дек 13, 2010 9:24 pm

заплеснах, добре звучи и аз се заплесвам, даже се улавям , че гледам предизвикателно.

sonnyL

Брой мнения: 49
Местожителство: sofiq

Писане by earl_grey on Сря Дек 15, 2010 7:03 pm

Днес се заплеснах по един мъж...всъщност ми светна гей-радарът, а по-скоро се заплеснах по дрехите му! Мамка му, гейовете се обличат добре!!! А на този тип стилът и съчетанието от цветове бяха просто перфектни! Cool

earl_grey

Брой мнения: 943

Писане by rainbow_eyes on Нед Дек 19, 2010 11:03 pm

Embarassed аз пък тези дни се заплеснах по една даскалка Very Happy Беше ми за пръв път при нея,понеже в началото не бях ходила.. ии с влизането,от пръв поглед някак си ме грабна и по-интересното е,че ми изглежда да има хомосексуални наклонности. и още..мн е сладкодумна и така обяснява,че направо се бях захласнала Таа занапред ще съм си редовна при нея току виж изникне нещо ,откъде да знае човек..може пък да връзва на студентки Twisted Evil Very Happy

rainbow_eyes

Брой мнения: 469
Местожителство: Sofia

Писане by Bette on Чет Яну 06, 2011 12:12 am

касирката в магазина...

Bette

Брой мнения: 93
Местожителство: София

Писане by Despicable Me on Чет Яну 06, 2011 5:08 pm

Вчера се разминах с едно момиче, толкова много ми грабна окото, че я сънувах Very Happy

Despicable Me

Брой мнения: 36
Местожителство: Sofia

Писане by Гост on Чет Яну 06, 2011 5:11 pm

днес се заплеснах по едно момиче в рейс 280..
Толкова беше претъпкано,че бяхме една срещу друга, на около 30см. растояние.. Беше си доста вълнуващо.. Smile Защото мисля, че и тя проявяваше интерес към мен погледи, но.. нищо интересно не стана..

Гост
Гост

Страница 1 от 15 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics