BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

С приятелка 5 5 2

С приятелка

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Go down

С приятелка

Писане by Bette on Пет Сеп 24, 2010 6:36 pm

Та, какво мислите по въпроса? Познати и приятелки от години, но напоследък променени и ..по- близки. Тя не е Отношенията ни са нещо, което не съм изпитвала до сега, развиват се не с дни, а часове.. преоткриваме се, много е странно. Скоро и 2те приключихме дълги...доста връзки.
Не искам нещо сериозно в момента, просто мисля, че би било.. не знам коя е точната дума- приятно, може би. Тя също. Но ако нещата станат по- сериозни от моя страна няма да е приятно. Все пак мисля, че няма да се случи, а ако се случи, ще го преживея Neutral
Имали ли сте подобни изживявания и трепети? какво действие сте предприемали? Мислите ли, че приятелската връзка може да се запази въпреки по- специалните отношения? И като цяло- какво мислите Smile

P.S.:Ако модераторите преценят, моля, местете темата в Приятелски съвети, май е по- добре

Bette

Брой мнения: 93
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Re: С приятелка

Писане by JoJo on Пет Сеп 24, 2010 10:19 pm

Зависи за какви по-специални отношения става въпрос... От типа "приятелки с привилегии" според мен може да се запази приятелството. Даже не намирам нищо лошо в това да се "разнообразявате" от време на време Smile Но след любовта приятелство НЯМА! Не вярвах в това до скоро... а и все още не ми се иска да вярвам, но след многократни примери и убеждения ми се наложи да се съглася с теоритя... :(

JoJo

Брой мнения: 27

Писане by Bette on Пет Сеп 24, 2010 10:34 pm

А възможен ли е варианта без любов? Иначе това ме интересува да.

Bette

Писане by JoJo on Съб Сеп 25, 2010 2:01 am

Варианти всякакви! Smile Както казах горе "приятелките с привилегии" са един доста интересен вариант. Както се казва... денем приятелки, нощем... хммм... не точно. Без връзка. Но в този случай трябва да си сигурна, че и двете очаквате едно и също от отношенията ви, за да няма разочаровани и наранени. Smile

JoJo

Писане by Bette on Съб Сеп 25, 2010 9:24 am

Aбе в крайна сметка, с много мислене няма да се измисли, трябва действие Very Happy

Bette

Писане by JoJo on Нед Сеп 26, 2010 10:25 pm

АБСОЛЮТНО!!! Smile

JoJo

Писане by Гост on Пон Сеп 27, 2010 1:06 pm

Точно така действай докато е време,че после ще е късно и ще си пропилял възможноста си за щастие и любов.

Гост
Гост

Писане by Bette on Пон Сеп 27, 2010 11:02 pm

доста съм емоционална и май ще се привържа, което е крайно нежелателно.
Е в случая няма шанс за "щастие и любов"

Bette

Писане by Bette on Нед Ное 21, 2010 7:14 pm

Така мина известно време.. нещата вървят добре Smile

Хрумна ми да ви попитам нещо относно хетеро жените и вашите наблюдения в/у такива, които временно или постоянно сменят.. предпочитанията си, след по- интимни изживявания с жена.
Та, какво е мнението ви (ако сте били с такива)? Често те държат на това, че абсолютно се нуждаят от мъж в секса (рано или късно имам предвид), както и в живота, т.е. твърдят, че са напълно хетеро.
Така ли е? Случва ли се да си променят мнението.. поне малко (то, че се случва, случва се, но кажете от вашия опит)? Какво става в главите им?

Ще ми е интересно да чуя и мнения от хора, които се вписват в описанието на тези жени Smile

Въпросът ми няма общо с конкретния случай, но той ме накара да се замисля и понеже нямам кой знае колко богат опит, реших да ви попитам Smile

Bette

Писане by murmrun on Пон Ное 22, 2010 11:21 pm

Никога не можеш да знаеш точно какво се случва в главата на една жена, каквато и да е сексуалната й ориентация. Embarassed Но всички обичаме предизвикателствата, мисля си, затова и почти на всички се е случвало да "залитат" и/или да имат връзка с жена, която е (или се самоопределя като) хетеросексуална.
Това, което си мислиш, че е недостижимо, желаеш по-силно. Рискът да хлътнеш, особено ако нещата вървят добре и продължат едно известно време, е доста голям в общия случай. Но пък може би си струва.
(Преди време с една дружка ни беше хрумнала идеята да основем "conversion club" - да се опитаме да променим сексуалната ориентация на възможно най-много момичета в "правата вяра" Това, разбира се, е само в кръга на шегата.)

murmrun

Брой мнения: 101

Писане by Kris on Вто Ное 23, 2010 6:05 am

Не съм убедена, че има 100% хетеро и 100% хомо ориентирани. Преди време Елия беше писала, че ориентацията се определя не с това с кого си лягаш, а кого обичаш и аз определено съм съгласна с това. Не бих могла да се влюбя в жена само защото е жена, ако няма качествата, които се опитвам да открия в Човека.
Иначе- да. Правила съм секс с жена, която се самоопределя, като хетеро. Тя се върна към мъжете не за друго, а заради това, че искаше деца, които да израстнат в семейство с баща. Колкото до " правата вяра"... Когато загаснат лампите, дори без да затвориш очи, можеш да бъдеш с когото си поискаш, но когато светнат прожекторите... Ще можеш ли с вдигната глава да изкрещиш " обичам те"? Това е за мен " правата вяра"! Да се научиш да обичаш и да се бориш за любовта си независимо дали обичаш мъж или жена.

Kris

Брой мнения: 113

Писане by murmrun on Вто Ное 23, 2010 10:33 am

Така е, Крис, права си за половата ориентация. Обаче не си ли забелязала нуждата на хората да се самоопределят, да приемат определена линия на поведение.Така е по-лесно, а не да си блъскаш главата „Такава ли съм, или не съм,объркана ли съм, или не съм, анална типка ли съм, или не съм?”

Мисълта ми е, когато една жена е решила, че е хетеросексуална, че иска мъж и семейство, каква ти тук борба? Това си е чисто губене на време! Дори да спечелиш малките битки – да я вкараш в леглото, дори да изтръгнеш любовни думи от устните й и хиляди оргазми, рано или късно тя ще си врътне опашката и ще се метне на врата на някой щастливец. Има и изключения, разбира се, има и много такива, които след едно – две дечица се обръщат или връщат към жените, но… всеки си преценява дали има нерви и дали си струва да поеме този риск.
Наречете го липса на смелост, ако щете, аз предпочитам изразите „трезво мислене” (дори в нетрезво състояние), или „себесъхранение” – но достатъчно съм се тръшкала и ревала по неориентирани девойки или любителки на т.нар. „силен пол”. Предпочитам да крещя „Обичам те” на четири крака под някоя жена, която е наясно със себе си и това, което иска. Всичко в тоя живот и без това е толкова несигурно и относително, аз лично оставям мъжете да се борят за хетеросексуалните жени, така да се каже – благородно.

И добре, може да се жертвам за такива жени примерно за един-два пъти, пак от благородство…

murmrun

Писане by ozaryavashto slance on Съб Ное 27, 2010 12:56 pm

murmrun, не мога да се съглася, че трябва понякога да се жертваме за хора, от които ясно е проличало, че те няма да ни обикнат и няма да поискат връзка с нас. Провокирана съм от последното ти изречение в последният ти пост: "може да се жертвам за такива жени примерно за един-два пъти, пак от благородство…"
Благородство, благородство, но до мярка. Не можем винаги да се жертваме за момичета/жени, които чисто и просто са решили, че искат да експериментират, да направят няколко опита с човек от собственият си пол НЕ ЗАЩОТО опитът им се състои в това да намерят истинската си половинка в тяхно лице, а защото им е интересно от прословутите разкази на други момичета какво е да се целуваш с момиче, да си разменяш интимни ласки с такова и т.н. Ако ти самата, murmrun, процедираш по този начин, явно "вдъхваш кураж" на по-разкрепостените момичета около теб, а накрая ти оставаш захвърлена. Захвърлена, защото те не са те обичали, не са искали да имат интимна връзка с теб, защото действията им са сведени само до това да видят "какво е еди-какво-си с еди-кого-си от моят си пол." Представи си, че се влюбиш в някое момиче, което те е "използвало" (не зная дали думата е подходяща, но все пак)? Представи си, че в самото експериментиране от страна на другото момиче, ти наистина се влюбиш и започнеш да я желаеш, НО знаеш, че тя е хетеросексуална и не можеш да имаш нищо с нея? Тогава ще те боли, повярвай ми. Ще те боли още повече, не толкова, защото е хетеросексуална, а защото се е стигнало до целувки/интимности/секс (които мечтаеш да имаш с нея почти винаги), които обаче не вещаят връзка! Помисли си дали винаги можеш да раздаваш шансове на момичетата около теб, защото, колкото и в момента да си мислиш, че това на теб едва ли би ти се случило в този живот (да бъдеш наранена и да се влюбиш заради едната прищявка на някое хетеросексуално момиче), нищо сигурно и гарантирано няма в този живот.

Съветвам те най-приятелски да не се жертваш толкова за хората от едното благородство. Да, всички се стремим да бъдем добри. Но, накрая, все нас ни изоставят. Опитвай се да градиш интимни връзки с момичета от твоята сексуална ориентация.

ozaryavashto slance

Брой мнения: 71

Писане by murmrun on Съб Ное 27, 2010 3:13 pm

@ ozaryavashto slance, благодаря за загрижеността и съветите. Имам едно въпросче към теб:
Само последните две изречения от поста ми ли прочете?

murmrun

Писане by ozaryavashto slance on Съб Ное 27, 2010 6:42 pm

murmrun, много добре прочетох поста ти. Иначе нямаше да ми направи впечатление нищо. А именно - след цялата тирада относно това, че всеки човек трябва да бъде с този, който е с неговата сексуална ориентация (визирам теб: "Мисълта ми е, когато една жена е решила, че е хетеросексуална, че иска мъж и семейство, каква ти тук борба? Това си е чисто губене на време! Дори да спечелиш малките битки – да я вкараш в леглото, дори да изтръгнеш любовни думи от устните й и хиляди оргазми, рано или късно тя ще си врътне опашката и ще се метне на врата на някой щастливец."; "Предпочитам да крещя „Обичам те” на четири крака под някоя жена, която е наясно със себе си и това, което иска." ), ти накрая казваш, че въпреки това, би се жертвала за някое момиче, което въпреки всичко не е нясно със сексуалната си ориентация. Това ми направи впечатление, нищо повече!

В основата на "загрижеността" ми към теб беше впечатлението, което ми направи поста ти и разликата, която той доби с последното изречение от него.

ozaryavashto slance

Брой мнения: 71

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics