Въпрос/и
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2 • Share •
Страница 2 от 2 •
1, 2
Re: Въпрос/и
От моя гледна точка, нищо не може да ти помогне така, както времето. Колко?... е въпрос с повишена трудност. На мен винаги ми е помагала мисълта, че всичко ще се оправи... някога. Да, искаме да се чувстваме по-добре и да сме весели и щастливи, но това е невъзможно непоследствено след тежка раздяла.
Така че, бъди спокойна, нещата ще се оправят от само себе си, просто вярвай в това, че ще бъде така. Дори и да знаеш, че няма да е сега, или след един месец. Достатъчно е да вярваш, че всичко ще е ок и пак ще си щастлива
Така че, бъди спокойна, нещата ще се оправят от само себе си, просто вярвай в това, че ще бъде така. Дори и да знаеш, че няма да е сега, или след един месец. Достатъчно е да вярваш, че всичко ще е ок и пак ще си щастлива

schizophrenic- Брой мнения: 587
Местожителство: Пловдив
Аз лично се възстановявам от една година, но при всеки е различно.
Когато осъзнаеш себе си, наясно си какво искаш и какво имаш, тогава ще си готова да започнеш отначало. По някое време ще дойде човекът, който да замени предишния. Аз още го чакам...
Когато осъзнаеш себе си, наясно си какво искаш и какво имаш, тогава ще си готова да започнеш отначало. По някое време ще дойде човекът, който да замени предишния. Аз още го чакам...

iveto'- Брой мнения: 10
Местожителство: София
и аз вече 1г. го чакам,да се надяваме че ще го дочакаме.....

nikita_83- Брой мнения: 69
Местожителство: планета Земя
Страница 2 от 2 •
1, 2
:: Разни :: Обща дискусия
Страница 2 от 2