Хелоуин парти Sass 21 cafe (30.10)
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 1 от 3 • Share •
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
Хелоуин парти Sass 21 cafe (30.10)
За всички дами с любов към дегизировките и празничните поводи bgles.com участва в подгрявката за изцяло женско Хелоуин парти на 31 октомври в Sass 21 Cafe, София.
Адрес: Подлеза на Орлов мост, от към парка на Съветската армия.
Тел. за резервации: 02/846 88 46
Надяваме се на повече (не)спящи красавици, отколкото баби Яги, но в крайна сметка придирчивостта не ни е порок.

Адрес: Подлеза на Орлов мост, от към парка на Съветската армия.
Тел. за резервации: 02/846 88 46
Надяваме се на повече (не)спящи красавици, отколкото баби Яги, но в крайна сметка придирчивостта не ни е порок.

Последната промяна е направена от Doña Dyke на Пон Окт 04, 2010 12:44 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
И определено ме пишете,да видим кой ще ме разпознае
И определено ме пишете,да видим кой ще ме разпознае
Гост- Гост
Re: Хелоуин парти Sass 21 cafe (30.10)
Моля, отбележете си в план-програмата, че партито по случай Хелоуин ще се проведе на 30 октомври, а не на 31, както беше обявено по-рано.

Последната промяна е направена от Icy_passion на Пон Окт 04, 2010 3:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Щом трябва...

Гуфи- Брой мнения: 24
Местожителство: София
Не не е от нашите кафета ,но това е едно от малкото кафета и заведения които нямат нищо напротив да ни посрещтнат с усмивка
Гост- Гост
Специална сводка за всички заинтересувани от мистериите на хелоуинското парти и отчаяните лесбийки без дегизировка:
Тъй като приятното ви изкраване ни е присърце, благородно ви информираме за магазин "Карнавал За Теб", където всеки може да намери второто си Аз с повече желание и целеустременост.
Всички Пепеляшки, джуджета, принцеси и принцове задължително да посетят carnivalforyou.com, за да научат откъде да си приберат одеждите на преференциални цени и условия.
Не забравяйте да ни благодарите на самото парти - втората, третата и петата девойка в дясно на бара.
Тъй като приятното ви изкраване ни е присърце, благородно ви информираме за магазин "Карнавал За Теб", където всеки може да намери второто си Аз с повече желание и целеустременост.
Всички Пепеляшки, джуджета, принцеси и принцове задължително да посетят carnivalforyou.com, за да научат откъде да си приберат одеждите на преференциални цени и условия.
Не забравяйте да ни благодарите на самото парти - втората, третата и петата девойка в дясно на бара.
Още един бонус за партито. Всеки, които е решил да се възползва от горепосочената опция за наем на костюм, нека ми изпрати двете си имена на PM. Всеки поверил ми личните си данни ще може да отиде до Sass Cafe между 20 и 28 октомври и срещу скромната реплика "Казвам се (постави име тук). Искам си картата за хелоуинското парти!", ще получи въпросните талони за отстъпка.
))) Благодаря, че организирате такива партита, може ли да снимам?
))) Благодаря, че организирате такива партита, може ли да снимам?
junkpaper- Брой мнения: 426
Местожителство: София
Ми, аз съм си достатъчно "страшна",та нямам нужда от маскиране 
И все пак ще уважа празника подобаващо!
Но няма да си издавам дегизировката! Искам да видя колко ще мe разпознаят

И все пак ще уважа празника подобаващо!
Но няма да си издавам дегизировката! Искам да видя колко ще мe разпознаят
Гост- Гост
Здравейте!Трябва ли резервация ,или покана?Не съм идвала досега на събиранията и не съм запозната....... От колко часа?
vivian1- Брой мнения: 4
Местожителство: Sofia
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3 
:: Административни :: Кошче :: Хартия
Страница 1 от 3