BGLES

Similar topics
Приятели

БГ Транслатор

клуб ID

Предишната тема Следващата тема Go down

клуб ID

Писане by egoistka on Съб Сеп 18, 2010 8:47 pm

Какво ще кажете за софийския ID?Харесва ли ви?Имате ли интересна случка свързана с клуба?
За да открия темата,ще си кажа моето мнение.Била съм само два пъти и ми допадна.Става купон,но ми прави впечатление,че ходят повече гейове мъже,отколкото жени...вие какво ще кажете?

egoistka

Брой мнения: 27

Върнете се в началото Go down

Re: клуб ID

Писане by semper_fi on Пон Сеп 20, 2010 10:29 am

Софийският ID, Варненския ID... все едно и също. Да, по принцип ID отвори като микс клуб с гей насоченост. В началото дори ако отиваше само женска компания преди 2-3 часа не ги пускаха, за да има места за мъжете. Сега не е така, защото позападна и няма толкова клиенти, та станаха малко по-малко претенциозни.
Случки колкото искаш - от двойки по тоалетните (за Бога, има дарк рум!!!), през красивата гледка на масата до теб девойка да върти свирки на някакъв тежкогабаритен тип (да, да, и аз знам, че това е ГЕЙ клуб), до това на Л партито да те помолят в 4.00 да си платиш, защото заведението затваря. Абе гадост, но тъжната истина е, че това е най-доброто гей заведение в София в момента. Просто няма алтернатива, така че ако искаш специфична компания и не ти се гледа отново повтарящата се картинка в Есенс, отиваш в ИД, преглъщаш недостатъците и се наслаждаваш на доброто обслужване (в повечето случаи), музиката, която все пак в 30 % не е чалга и сравнително променящите се лица (тази илюзия престава да действа след 10-тото посещение Smile )

semper_fi

Брой мнения: 993
Местожителство: София

Върнете се в началото Go down

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics