BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Защо секс с жена??? 5 5 2

Защо секс с жена???

Предишната тема Следващата тема Go down

Защо секс с жена???

Писане by Гост on Вто Авг 11, 2009 11:40 am

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1167298531

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Re: Защо секс с жена???

Писане by Doña Dyke on Пон Авг 17, 2009 11:08 am

Ъъъъ... след като все пак прочетох статията Neutral, в крайна сметка не виждам точно как автор(к)ите отричат "отживялото" (отново според тях) класифициране на хомосексуалността като "психично отклонение, разпуснатост, генетични проблеми", за да се тупат в гърдите??? Възможно ли е жена да предпочита да прави секс с друга жена заради липса на "страх от забременяване" или "по молба на мъжа й", или заради "прекомерната употреба на алкохол", ако действително се самоидентифицира като лесбийка??? Коректно ли е да се твърди, че "много момичета, смятащи се за хомосексуални, стигат до това в следствие на невъзможността да се осъзнаят като жена" при положение, че при повечето от нас пълната осъзнатост на пола ни ни прави такива, каквито сме?

Не знам дали да бъда благосклонна и да предположа, че статията е писана от/за хетеросексуални (би-любопитни?!) момичета, които действително "се съгласяват на тези експерименти от породеното любопитство, от желанието да зарадват партньора си или от страх, че той ще опита това с някоя друга", но в крана сметка на "сутринта госпожиците изпитват смущение от случилото се, неловкост и се стараят да направят вид, че нищо не се случило". Аз НЕ разпознавам себе си в тези думи? А вие? :evil:

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116
Местожителство: София

http://www.bgles.com

Писане by aX Tuuu... on Пон Авг 17, 2009 11:55 am

ми нийдър :lol: сутрин ми е много удобно!

aX Tuuu...

Брой мнения: 444

Писане by Araxna on Вто Авг 18, 2009 12:46 pm

"Лесбийството е на мода" :cheers: оуу уеах !, подобни статийки би трябвало да се пишат от лесбийки, а не от разни смешки, предизвиква само съжаление и тъга в мен към всичките тези необразовани български индивиди и производните им.
"Кратък обзор на причините за женската хомосексуалност" Rolling Eyes да се смееш ли, да плачеш ли .. И кой по дяволите стои под смешните инициали "От LS" , поредната разочарована бисексуална дама ?! или поредният зарязан смешник заради лесбийка , чудничко
:clap:

Araxna

Брой мнения: 4
Местожителство: Varna

Писане by clairey on Вто Авг 18, 2009 9:37 pm

LS означава LifeStyle, тоест от екипа на сайта, където бачкат поне 4-5 човека. Но не мисля че е написана с лоши намерения, просто дребна липса на разбиране. Или това или се лъжа че съм лесбийка просто защото ме привличат жени. Истината явно е, че любопитен интоксикиран роб на модата, мъжът ми ме помоли да изпитам оргазъм и освен това съм преживяла психична травма ии какво още забравям...мързи ме да купувам презервативи.
Но всъщност нямам съмнение, че статията е писана с добри намерения, но наистина може би е трябвало да уточнят, че става дума за би-любопитни момичета или да се информират малко повечко.

clairey

Брой мнения: 3

Писане by lira on Вто Авг 18, 2009 11:24 pm

Абеее, всичко е заради кризата! Напоследък толкова лесбийки се нароиха, щото няма пари за превервативи, противозачатъчните са лукс, а деца да се гледат е малко скъпичко и горките момичета търсят безопасно удоволствие! За да сте сигурни в хомо същността на жената небрежно подхвърлете кутия презервативи в началото на вечерта и ако тя каже, че е забравила някаква важна работа, а презервативите мстериозно изчезнат, сещате се! А днес една колежка каза, че е пила хапчета за "след това", което си е истинско разхищение, като се замисля колко много презрвативи биха могли да се купят с тези пари и да се спасят от лесбианизиране доста жени :lala:

lira

Брой мнения: 872

Писане by julie on Сря Ное 11, 2009 10:11 am

[quote="lira"]Абеее, всичко е заради кризата! Напоследък толкова лесбийки се нароиха, щото няма пари за превервативи, противозачатъчните са лукс, а деца да се гледат е малко скъпичко и горките момичета търсят безопасно удоволствие!
Very Happy Много сладко..
С криза или не- аз искам да бъда само и единственно с жена

julie

Брой мнения: 24
Местожителство: Sofia

Писане by lira on Сря Ное 11, 2009 10:48 am

Някакси те разбирам,хихихи Rolling Eyes

lira

Брой мнения: 872

Писане by jessy on Сря Ное 11, 2009 7:01 pm

Ами, мисля, че в този форум всички ще те разберат. :lol:

jessy

Брой мнения: 395

Писане by Sesill on Сря Ное 11, 2009 11:00 pm

Излишен въпрос бих казала.Защо секс с жена? Защото е по-хубаво,затова Very Happy Много "хетеро" след като пробват с жена се превръщат в най-малкото в би. Smile

Sesill

Брой мнения: 6
Местожителство: България

http://forum.bgles.com

Писане by rainbow on Нед Ное 29, 2009 12:16 am

Защо ли? Защото така ми харесва!

rainbow

Брой мнения: 20
Местожителство: Varna

Писане by Milena_28 on Чет Яну 21, 2010 11:23 pm

и на мен ми харесва, трудно е обаче.. доста трудно е да намериш правилния човек. Трудно се намира, не само визуално привли4ане, но и допирни то4ки в други сфери...интереси, стил, начин на живот...не говоя за секс, а за връзка. а И жените, които търсиат жени...не са никак много

Milena_28

Брой мнения: 1

Писане by Гост on Пон Апр 19, 2010 10:54 am

Защо секс с жена Smile Защото няма друго такова усещане..Няма по-гладка и нежна кожа от женската и няма по-неустоимо ухание от женското и няма по-красиво и сладострастно от сексуалното удоволствие споделено с жена... Особено, ако между теб и жената има химия и при всеки нейн допир изтръпваш леко..тогава е просто вълшебно..Сякаш си върху вълшебно килимче,което може да те заведе нявсякъде..където пожелаеш..
Да..много е трудно д анамериш подходяща жена..Дори и за неангажираща връзка или за секс,докато си в търсене на любовтта. Ужасно е когато не намираш нито любов, нито подходящ сексуален обект,с когото да задоволяваш сексуалните си нужди..Не знам как е при вас ,но..аз се побърквам без секс..
Осъзнах го съвсем наскоро Very Happy От както няколко месеца не съм правила..Вече всяка добре изглеждаща жена на улицата ме кара да се обърнаи да я загледам..като вампир съм станала!!! Май имам спешна нужда от здрав... секс Very Happy Very Happy Very Happy
Ама нали се познавам,не всяка ме привлича достатъчно,а и трябва и като характер да ми допадне и т.н. и става дълга и широка :(
Някой ако има някакъв лек за това,моля д ами го сподели! Smile

Гост
Гост

Писане by Doña Dyke on Пон Апр 19, 2010 2:30 pm

Ха-ха! Този апел за "лечение" ми намирисва на кандидат за раздел "Флирт"... Смятам, че ще намериш едно определено количество лекари тук, които да тушират неразположението ти.

Успех pig

Doña Dyke
Admin

Брой мнения: 1116

http://www.bgles.com

Писане by Devil's Daughter on Пон Авг 08, 2011 2:14 am

Какво тласка жените към лесбийски експерименти?
(Кратък обзор на причините за женската хомо-сексуалност)
Заглавието-добре,прилича му,ама описанието.... ТУШЕ! Neutral

Ами...била съм с мъже...била съм и с жена. ЕДНА!!! Какво предпочитам и ми харесва?
Жената!!! Защо ли...? Просто е...защото!!!
П.С. да опитат и пак ще си говорим Very Happy тогава аз ще напиша статия "ЗАЩО"

Devil's Daughter

Брой мнения: 86

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics