търся приятели
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 2 от 5 • Share •
Страница 2 от 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Re: търся приятели
freedom написа:Нямаш грижи....... лесбийка в нужда се познава
хахха тва ме изкефи!!
_FeNkAtA_ написа:Да , много хора се навъртат честичко , но почти никой не пише, явно всички са срамежливи
![]()
Кой е срамежлив бе, няма такова нещо!

nikita_83 написа:да определено и аз забелязвам че много от темите се четат но рядко се коментират и не разбирам причината за това от какво ви е срам?
а аз наистина бих се радвала да се запознаеме на живо ако някоя има желание а не само оn-line имам нужда от нови приятели да сменя малко средата
Аз коментирам..нямаше ме известно време, но сега I'm baaaack
и съм една от тези, които обичат общуването на живо : ) срещите са хубаво нещо..Ако се организирате за излизане свиркайте насам, аз съм навита :P

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Insomnia написа: Ако се организирате за излизане свиркайте насам, аз съм навита :P
И аз съм така , стига да съм свободна , веднага пристигам
Да , много хора се навъртат честичко , но почти никой не пише silent , явно всички са срамежливи Smile
ако съдя по себе си да аз може да се каже че следя форума доста често но не пиша не само заштото ме есрам но и някак си нямам навика да общувам с когото и да е защшто до скоро отбягвах да съм в компания
хех тук може би това ще се промен ще се радвам някои да ми пише
ако съдя по себе си да аз може да се каже че следя форума доста често но не пиша не само заштото ме есрам но и някак си нямам навика да общувам с когото и да е защшто до скоро отбягвах да съм в компания
хех тук може би това ще се промен ще се радвам някои да ми пише

jeni- Брой мнения: 8
Хм.. Според мен повечето нямат излишно време за писане.. Животът е толкова забързан в последно време,че.. не знам как отлетя това лято..
АЗ бях от редовните преди..но работата ме грабна не ми оставя време за губене
Та..Ви предлагам,ако скоро има пак парти в клуб Faight да се посъберем там,ако не.. ще се измисли нещо
Да кажем.. другата седмица петък или събота еди къде си.Може да има спортна среща и оттам някъде на заведениенце, да пийнем да си полафим. мхм
АЗ бях от редовните преди..но работата ме грабна не ми оставя време за губене

Та..Ви предлагам,ако скоро има пак парти в клуб Faight да се посъберем там,ако не.. ще се измисли нещо
Да кажем.. другата седмица петък или събота еди къде си.Може да има спортна среща и оттам някъде на заведениенце, да пийнем да си полафим. мхм
Гост- Гост
Icy_passion написа:
Та..Ви предлагам,ако скоро има пак парти в клуб Faight да се посъберем там,ако не.. ще се измисли нещоДа кажем.. другата седмица петък или събота еди къде си.Може да има спортна среща и оттам някъде на заведениенце, да пийнем да си полафим. мхм
![]()
Дам , даммм
, чудесничко би било !
И аз не бих отказала среща за кафе,или просто разходка.... Скоро се преместих в Сф и съм самотна...
vivian1- Брой мнения: 4
Местожителство: Sofia
Ами хайде да се събираме де.. предлагам парк - всички знаят къде се намира и всеки може да избяга когато иска!
В София е пълно с паркове и градинки..
В София е пълно с паркове и градинки..

snupito- Брой мнения: 8
Местожителство: Sofia
еми хаиде,за спортната среща не можах да дойда щото имах здравословни проблеми но сега съм ок

nikita_83- Брой мнения: 69
Местожителство: планета Земя
Утре пак ще се събираме (темичката е в Спорт)
Колкото повече хора се съберем - толкова ще е по-весело!
Колкото повече хора се съберем - толкова ще е по-весело!

Spencer- Брой мнения: 6
Там смееееее еййй : )))))))))))

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
nikita_83 написа:Аз съм млада,красива и секси търся си приятелки за кръчми,дискотеки и ....знае ли човек............Имам нужда някои да ми помогне да изляза от тази дупка на от4аяние и депресия в която съм попаднала
Нямаш грижи,пиши ми ько искаш skype ми е izi_921

lin- Брой мнения: 1
Явно други градове освен София не съществуват...
emotion- Брой мнения: 41
Страница 2 от 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Similar topics» Как да намеря истински приятели ?
» Разни работи за зодиите
» Всичко за плетивото!
» Mодни тенденции-Чанти!
» Ястия със заешко
» Разни работи за зодиите
» Всичко за плетивото!
» Mодни тенденции-Чанти!
» Ястия със заешко
:: Съвети и обяви :: Търси се... :: Флирт
Страница 2 от 5