Имам нужда да ми отворят очите
Страница 1 от 1 • Share •
Имам нужда да ми отворят очите
Преди няколко месеца започнах работа и там се запознах с едно момиче. В началото не ми направи никакво впечатление, но след една две седмици една моя колежка ми каза "Мале мн е готина!" и ми я показа. Тогава забелязах колко е привлекатена и започнах да се интересувам от нея.Започнах да излизам по често да пуша за да я виждам и да си говоря с нея, и колкото по-често се виждахме толкова повече ми харесваше да съм в компанията й.Виждам и че моята компаня и е приятна, но ...Има моменти когато усещам как ме гледа и че флиртува с мен,а в следващят се държи мн хладно.
Не ме е страх да я поканя или нещо такова.Работата е там,че майка ми работи с мен и ако мацката не реагира нормално на поканата ми,пак ще започнат да говорят за мен пред нея.Майка ми не знае че харесвам момичета,а и има проблеми със здравето и последният път когато започнаха да говорят за мен това и се отрази мн зле.А усещам ,че не разчитам сигналите на момичето,абе направо не си ги виждам.
Не знам какво да правя,как да разбера дали ме харесва?
Знам че няма начин да разбера на 100%,но все пак трябва да пробвам
Не ме е страх да я поканя или нещо такова.Работата е там,че майка ми работи с мен и ако мацката не реагира нормално на поканата ми,пак ще започнат да говорят за мен пред нея.Майка ми не знае че харесвам момичета,а и има проблеми със здравето и последният път когато започнаха да говорят за мен това и се отрази мн зле.А усещам ,че не разчитам сигналите на момичето,абе направо не си ги виждам.
Не знам какво да правя,как да разбера дали ме харесва?
Знам че няма начин да разбера на 100%,но все пак трябва да пробвам

arachnia- Брой мнения: 3
Местожителство: Sofia
Re: Имам нужда да ми отворят очите
Според мен има 2 начина.. или и намекваш деликатно за намеренията ти..или чакаш тя да предприеме някакво действие... в положението в което си, мога да ти кажа само това...разбирам, че я харесваш и искаш нещата да се случат, но понякога просто трябва време за да стане нещо : )

Insomnia- Брой мнения: 370
Местожителство: Sofia Zapad
Подкрепям + избягвай да притесняваш майка си по този начин щом засяга здравето и (от личен опит го казвам)...
Погледите понякога сами говорят, по- добре от думите даже, така че се възползвай
Погледите понякога сами говорят, по- добре от думите даже, така че се възползвай

Bette- Брой мнения: 93
Местожителство: София
мерси мн за мнението ви! и аз мисля че погледита са мн важни и понякога казват повече от думите. понякога когато си говорим аз започна да и правя някакви намеци и усещам че и тя ми отговаря,а след 5 мин започва да се даржи хладно.
що се отнася до майка ми старая се максимално моите действия да не я задягат и да не я притеснявам.
що се отнася до майка ми старая се максимално моите действия да не я задягат и да не я притеснявам.

това с държанието хладно и аз го правя, когато не съм сигурна в отсрещната страна, въпреки че прилагам метода с погледите в същото време... т.е. вероятно и тя се държи като теб (влизай и в положението
) Просто действай на малки стъпки и накрая нещата ще (предполагам логично) станат от самосебе си.
Успех
) Просто действай на малки стъпки и накрая нещата ще (предполагам логично) станат от самосебе си. Успех

Bette- Брой мнения: 93
Местожителство: София
е дано да е така.мисля си,че се притеснява не знам дали от мен или от това ,че около мен постоянно има хора като се виждаме.старая се като се виждаме да сме само двете ама нещо не се получава както го искам . леко,бавно и дано да е славно
мерси мн
мерси мн

Similar topics» Очите на страха да не бъдем изоставени
» Гледането в очите дава възможност да се запомни лицето
» Всичко за кожата!
» Кривогледството при децата
» TFT мониторите - за да няма скрито покрито
» Гледането в очите дава възможност да се запомни лицето
» Всичко за кожата!
» Кривогледството при децата