BGLES

Приятели

БГ Транслатор

Мислите ли, че жена, която танцува добре,... 5 5 2

Мислите ли, че жена, която танцува добре,...

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Go down

Re: Мислите ли, че жена, която танцува добре,...

Писане by Tin^Tin on 16th Ноември 2010, 14:55

Dorotea написа:По- скоро вниманието ми бива привлечено от:
Dorotea написа:чувството за ритъм на дансинга и съответно- въображението, вложено
...в танца. За мен една жена танцува красиво, когато притежава гореспоменатите две качества, улавя и предусеща ритъма, "чува" мелодията със сърцето си, прилага разнообразие в движенията, в зависимост от стила музика и допълва всичко това с нежност и финес... Едва тогава, някъде между естетическата наслада и радостта от видяното, може да се появи фантазията и желанието, но не непременно... Wink

Като заключение само ще допълня, че независимо от това дали една жена танцува красиво, с чувство за ритъм, гъвкаво, с "увиване, овъртолване, отъркване" или гротескно, грубо, неритмично и непохватно, интуитивно усещам и мога да си я представя с точност как ще се държи и в другата ситуация, без значение дали ще ми допадне или не.
Няма как да опиша по друг начин това си усещане, просто ми идва на готово и впоследствие винаги се оказва вярно. Явно това е моят "ТАНЦдар" и исках да го споделя с вас... Wink

При мен "ТАНЦдар"-ът действа по абсолютно същия начин. Споделям наблюденията ти. И мисля, че има такава такава връзка. Отделен е въпроса кой гледа, как гледа и какво вижда /ако въобще вижда нещо/. Smile

Tin^Tin

Брой мнения: 14

Върнете се в началото Go down

Писане by Scared Of Lonely on 17th Ноември 2010, 19:13

Мисля, че има връзка. Приятелката ми е страшна танциорка и прекрасна любовница! Имам познати, които също доказват тази теория.

Scared Of Lonely

Брой мнения: 51
Местожителство: Благоевград

Писане by BlackHoleSun on 2nd Декември 2010, 03:29

Стига бе. Ако това е вярно, значи в леглото трябва да съм пълна скръб...

BlackHoleSun

Брой мнения: 23
Местожителство: grungeland

Писане by Ihina on 2nd Декември 2010, 20:10

Хмм... нали се говори, че хора с чувство за ритъм и такива, които се водят от душата на музиката познават много добре собственото си тяло и знаят и усещат точно кога какво да направят... Предполагам затова може да се направи връзката с правенето на любов... Казвам "може", но това не значи, че задължително е така...

Аз лично като лудо меломанче и бясно танцоманче се радвам на дами с чувство за ритъм и желание за танцуване... Музиката ме радва, говори ми и ме кара да се движа... Кара те да изразиш частица от себе си, която може би при нормални обстоятелства не би разкрил. Естествено ако танцуваш от сърце и душа.

Наслаждавала съм се на доста "спазмодични" танцьори, които обаче виждаш, че влагат цялото си същество в танца... Винаги ги намирам такива хора за невероятно сладки и много им се радвам...

Дали се отклоних от темата...

Винаги си личи дали човек танцува от сърце... Независимо колко "добре" го прави... Та си мисля, че ако танцьорите влагат и грамче от сърцатостта, с която танцуват и в правенето на любов... Embarassed

Туй то мойту скромно мнение... И както се казва в една моя любима песен... "Dance! Dance I said! Dance!!!" bounce

Ihina

Брой мнения: 663
Местожителство: София

Писане by egoistka on 3rd Декември 2010, 04:50

ne.tova sa gluposti.

не. това са глупости.

Забележка от администратора: моля, пиши на кирилица!

egoistka

Брой мнения: 27

Писане by cashmere on 6th Декември 2010, 18:12

Единствената закономерност в контекста на темата е, че никоя жена не би останала безразлична към някоя привлекателна, обаятелна и красива жена, която танцува добре или повече от добре, а следствието от всичко това- ще бъде желанието да разбере дали е и също така умела любовница.

cashmere

Брой мнения: 9
Местожителство: sofia

Писане by meadow_rain on 22nd Март 2011, 02:08

Аз лично не мисля, че има закономерност. Първо, че съм срещала хора, които са добри танцьори...само това sarcasm
А и аз, колкото и да звучи нескромно, се имам за добра в леглото, но пък за сметка на т'ва съм неземен бастун на дансинга. Smile

meadow_rain

Брой мнения: 27

Писане by just_do_it on 25th Май 2011, 23:39

ам аз незнам за любовните ми умения някой друг трябва да каже.. ма за танците аз съм сърце играе крака не мърдат! Smile

just_do_it

Брой мнения: 54
Местожителство: Sofia

Писане by Lolly on 30th Септември 2011, 17:51

ам, то е много относително. Не мисля, че има конкретна закономерност "дърво на дансинга - пън в леглото" . Това си е и до характер, може би . Но, тъй като обичам числата, погледнато от статистическа гледна точка , да кажем, че 60 % от жените, които са добри с танците, са страшни в леглото bounce Twisted Evil

Lolly

Брой мнения: 54
Местожителство: София

Писане by viki on 5th Октомври 2011, 19:39

Мисля,че жена която умее да импровизира добре на дансинга,импровизира добре и в леглото.Ако се чувстваш добре в тялото си ,ако го познаваш,владееш,обичаш и умееш да се изразяваш с него това не може да не се усети и в правенето на любов....ОБАЧЕ,не съм сигурна дали това е достатъчно за да бъдеш" добра любовница". Smile

viki

Брой мнения: 2

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото

- Similar topics